Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 202
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jesu li Srbi(Serbi), ipak najstariji narod na planeti?  (Pročitano 570550 puta)
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Uvek mi je bilo zanimljivo kako neki ljudi pisu istoriju... lepo je to.. sledece sto ocekujem je da su su Srbi najstariji ljudi.. da su Srbi zapravo preteca modernog coveka i da su pre vise desetina hiljada godina pisali cirilicom i postovali nacela pravoslavlja...

Eto...to je to. Znači, Srpsko poluostrvo, gde su rođeni Adam i Eva, pre nego što su ušli u raj...i kasnije izbačeni.
      Ne sumnjam da smo narod sa prilično dugom istorijom, ali...ne preterujmo. Neukusno je.
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
opet smo mi nešto zabrljali  Smile
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

umro sam al sam živ

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
pa ko bi drugi, zar bi i jedan drugi narod osikm nas mogo tako Boga da naljuti da ih izbaci iz raja, morali su adam i eva bit srbi
Smile
IP sačuvana
social share
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka
tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema,
samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju,
i zato samo u jaja, samo u jaja
pokaži malom šta je tehnika
samo u jaja, samo u jaja
milost je čista patetika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i moje je mišljenje da jesu
pppppppppppphhhhhhhhhhhhhhaaaa aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhha aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaa a
o kakovim se vi glupostima razgovarate
pa jasno da srbi potjecu sa atlantide koja je belosvetskom zaverom grka i rimljana prekrštena u atlantidu a prije se zvala
srpska najstarija srbija u kojoj žive samo srbi koji su najstariji
pokvareno djubre primenovao to u atlantida preug mu valjda bio naziv prastre i poznate države
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010
i moje je mišljenje da jesu
pppppppppppphhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaa
o kakovim se vi glupostima razgovarate
pa jasno da srbi potjecu sa atlantide koja je belosvetskom zaverom grka i rimljana prekrštena u atlantidu a prije se zvala
srpska najstarija srbija u kojoj žive samo srbi koji su najstariji
pokvareno djubre primenovao to u atlantida preug mu valjda bio naziv prastre i poznate države

iz koje si bre knjige ti učio istoriju, atlantida je bila srpski goli otok, pa kad se skupilo dovoljno mi je potopili, zato nas sad svi mrze!
IP sačuvana
social share
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ево потврде теорије поплаве. Наиме, плима се у модерном енглеском пише "tide" што је само одраз српске речи тида ( а пошто су Срби најстарији народ, сви језици потичу из српског). Дакле, име Атлантида (изворно Ат лан тла тида)  нам говори да су коњи (ати) због лана потопили земље (тла).  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 242
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam zašto su kod Srba stalno te tematike sa naj... Kao da su Srbi isfrustrirani što nisu veliki narod poput recimo Kineza ili stari poput recimo Egipćana. Samo srpskoj pameti može naumpasti da izrekne "Srbija do Tokija".
IP sačuvana
social share
Muhammed, alejhi-selam: "Najbolji čovjek je onaj ko koristi ljudima, najlošiji je onaj ko im štetu nanosi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Srecom, imamo tebe da nam otvoris oci Smile
Narod koji iskopava piramide i pokusava da dokaze da je stariji od Egipcana... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam zašto su kod Srba stalno te tematike sa naj... Kao da su Srbi isfrustrirani što nisu veliki narod poput recimo Kineza ili stari poput recimo Egipćana. Samo srpskoj pameti može naumpasti da izrekne "Srbija do Tokija".

Није, него је некима криво што су у прелазном року отишли у други тим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010

Није, него је некима криво што су у прелазном року отишли у други тим.

Smile Smile Smile Smile Smile

ovako dobra fora mora da je iz tastature pripadnika najstarijeg naroda, ovi mladi su još...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 202
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.