Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jeste li za to da se u Srbiji uvede smrtna kazna?  (Pročitano 33819 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Pa ne bih ga ja ubila možda, u pravom smislu te reči, ali bih ga mučila metodama koje ovde zaista ne bih spominjala...dok se sam ne ubije.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Pozivajući se na poslednji pasus prethodnog posta...silovati i ubiti dete je civilizovano, a izvršiti smrtnu kaznu nad počiniocem, kojim ni jedan psihijatar niti lek nemogu pomoći je necevilizovano 
Pa onda je cela EU poremećena, i to ozbiljno.

Da, EU jeste sigurno poremecena pedofilija, brakovi izmedju pedera i onih drugih ,ko zna malo ne puno istorije o njhovom ponašanju od i pre giljotine,o ubijanju jednog naroda s neba,nema nikakve iluzije o tome....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
Mislim da treba, a ako ne smrtu onda bar dozivotnu bez mogucnosti pomilovanja. Sta neki covek koji je brutalno ubio nekoliko ljudi da bude 40 godina u zatvori i posle ce opet da izadje na slobodu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Neće, ali ako je stvarno bolestan u glavu i sklon nasilju, čemu ga ostaviti u životu. Totalno fašisoidan stav, ali ne bih da neki bolesnici gule 40 godina o trošku države. Naravno, pod uslovom da su zaista krivi.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Št da se radiu ovom slucaju?

LOVAC
Devetostruki ubica 15 godina posedovao lovačku pušku, a jedini put promašio kad je sebi pucao u srce i ranio se ispod pazuha
NEGOTIN - Nikola Radosavljević (39), devetostruki monstruozni ubica iz Jabukovca, rođen je i odrastao u poznatoj i cenjenoj familiji u Jabukovcu. Poslednjih pet godina proveo je na privremenom radu, kao sezonski radnik u Austriji, tačnije na periferiji Beča. Zanimljivo je i da je Radosavljević bio lovac i da je lovačku pušku posedovao od 1992. godine. Važio je, kako nam je ispričao Zoran Milijić, šef kriminalističkog odseka u Policijskoj upravi Bor, za strasnog i spretnog lovca, koji je poznavao svaki detalj u ataru celog kraja, pa je mogao i duže da se krije u tom području i da bude potencijalno opasan po život mnogih meštana Jabukovca i okolnih sela.

- Zato je lokalna policija u pomoć pozvala Specijalnu antiterorističku jedinicu i Žandarmeriju, kako bi se izbegla svaka opasnost. Kad su stigli obučeni i odlično opremljeni specijalci, znalo se da ubica neće daleko stići. Najpre je blokirana kuća u kojoj je počinio poslednje ubistvo u nizu. Najbrže moguće, celo je selo bilo pod kontrolom i svako od meštana je bio bezbedan, jer je jedino na taj način mogao da se izbegne svaki eventualni novi krvavi pir pomahnitalog ubice - rekao nam je Milijić, čija je policijska uprava nadležna za sve četiri opštine Borskog okruga.

UBIJAO ZBOG NAVODNE NEPRAVDE

BOR/NEGOTIN - Nikola Radosavljević, masovni ubica iz Jabukovca kod Negotina, kako je novinarima juče saopštila istražni sudija okružnog suda u Negotinu Dragica Singurilović, priznao je da je pucao i ubijao ljude i seća se celog događaja, ali nije mogao da pruži detaljna objašnjenja i motive masakra. Jedino je rekao, navela je Singurilovićeva, da je sve uradio zbog nepravde "koju, navodno, trpi". Nije naveo nijedan konkretan razlog. Istražni sudija prihvatila je predlog Tužilaštva da se nad Radosavljevićem obavi psihijatrijsko veštačenje. Ovaj posao biće poveren timu veštaka bolnice KPZ Beograd.
Negotinski advokat Branko Jovanović, Radosavljevićev branilac po službenoj dužnosti, koji je prisustvovao prekjučerašnjem saslušanju, nije želeo da komentariše rešenje o pokretanju istrage, kao ni sadržaj iskaza koji je pred istražnim sudijom dao njegov klijent.

U policiji smo saznali i detalje akcije u kojoj je Radosavljević uhapšen.
- Dok je celo selo bilo u strahu i pod kontrolom specijalaca, Nikola je na očevom i majčinom grobu na seoskom groblju pokušao samoubistvo istom lovačkom puškom kojom je nepogrešivo, iz 12 patrona, usmrtio devetoro i ranio dvoje ljudi. Tek oko ponoći, stariji čovek iz Jabukovca prijavio je policajcima da se poslednji pucanj čuo iz pravca groblja, a ne iz kuće gde je pala deveta žrtva. Nije bilo dileme - specijalci su odmah blokirali groblje. Radosavljević je nađen s glavom zarivenom u zemlju groba, a unakaženo lice i ogrebotine po telu nastali su od padanja na spomenike i prevrtanja po teško pristupačnom terenu. Bio je ranjen u predelu pazuha, jer je promašio kad je sebi pucao u srce - kažu u policiji.

Policajci u početku nisu naišli na saradnju rodbine Nikole Radosavljevića. Njegov otac Petar sve vreme je plakao i nerazgovetno na vlaškom sebi pričao u nedra. Rodbina i komšije pokušavali su da ometu uviđaj kako bi se ispoštovali verski obredi.

Iz policijskih izvora saznali smo i da se Radosavljević nije lečio na Institutu za neuropsihijatrijske bolesti "Laza Lazarević" u Beogradu, nego da je sredinom prošle godine u toj ustanovi bio na pregledu. Ipak, tačno je da je fizički nasrnuo na vozača autobusa 2006. godine, kad je iz Austrije dolazio u Negotin.

Na pitanje šta je ubica radio u Austriji, dobili smo odgovor da je pomagao na poljoprivrednom imanju najviše zadržavajući se u staji, gde je čuvao konje.

Brana FilipoviĆ (SINA)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
mogao si jednostavno da linkujes na temu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

It's Better To Burn Out Than To Fade Away

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 15639
Zastava Negotin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6131
Ja ne znam da linkujem, Anea, znaš da sam tupkasta za to...ali šta je sa tipom iz Negotina(selopored) koji je sačmarom ubio 9-oro ljudi, kako je na koga naleteo i pokušao sebi da oduzme život, međutim, uhvatili su ga...

Ja bih uvela kao smrtnu kaznu el.stolicu,

Za svoje grehe bi mi odgovarao gas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Tekst koji je postavio rinaka je upravo o tom dogadjaju, a postoji tema - Visestruko ubistvo u Jabukovcu, koja je, oh kakvog li cuda, ispod ove...

Znaci, nije u pitanju linkovanje, vec poznavanje slova i brojeva...

Moj savet ti je da procitas o tekst o kome pisem, pre nego sto nalepis komentar...

« Poslednja izmena: 01. Avg 2007, 17:32:52 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

It's Better To Burn Out Than To Fade Away

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 15639
Zastava Negotin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6131
Oh, baš ti hvala.

Uvek si bila taaaakooo divna! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Nema problema...

Neka preporuka za pomadu za rast brkova?  Smile
Plasim se da me ne prepoznate na okupljanju...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.