Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:24:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jeste ili Nije ?  (Pročitano 10980 puta)
Ucesnik diskusija

Muke moje niko ne zna, niti ikom pricam.

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
to ti je princip iskljucivosti koji je dokazano uvek pristrasan....

da li si kabalu procitao i shvatio?
« Poslednja izmena: 15. Jan 2009, 00:00:44 od zoran73 »
IP sačuvana
social share
drndamolj brbotj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Čitao sam o njoj ali ne i samu Kabalu. Planiram da je pročitam u budućnosti jer su me komentari vezani za nju zainteresovali. Savetovli su me da ne žurim sa tim i da sačekam dok dovoljno ne sazrim. Upravo mi je rečeno da ona nije za svakog i da je svi ne mogu razumeti. Pa eto ne žurim i čitam druge knjige. Čitao sam hrišćanske i muslimanske knjige ranije. Sada sam prešo na istočnjačku filozofiju i "alternativu". Pozdrav i polako sa jevrejima među njima ima dosta dobrih ljudi. Na kraju to je najvažnije.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.1
"Јевреј се не сме придржавати државних закона Нејевреја.
Он се има придржавати државних закона Јевреја јер би ови иначе сувишни били"
(Шулхан Арух,Кошен ха-мишпат 368)

zivim vec par godina u inostranstvu i ovaj cictat je gola istina! Oni su toliko kompaktni i drze se toliko svoga 'religioznog klana' da im nije dozvoljen brak sa drugim verama! Cesto bi bili odbacivani od strane roditelja i rodbine ukoliko prekrse pravile! Devojke..ne gledajte Jevreje..propao posao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
"Јевреј се не сме придржавати државних закона Нејевреја.
Он се има придржавати државних закона Јевреја јер би ови иначе сувишни били"
(Шулхан Арух,Кошен ха-мишпат 368)

zivim vec par godina u inostranstvu i ovaj cictat je gola istina! Oni su toliko kompaktni i drze se toliko svoga 'religioznog klana' da im nije dozvoljen brak sa drugim verama! Cesto bi bili odbacivani od strane roditelja i rodbine ukoliko prekrse pravile! Devojke..ne gledajte Jevreje..propao posao!
Pa i nije bas ako je neki Rockfeler  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Moze li iko da nadje neki podatak koji osporava taj sudski proces Milorada Mojica i dokazivanje autenticnosti prevoda ili detaljniji opis tog sudskog procesa?
verujte mi ja sam se natrazio i nisam nasao nista sto govori suprotno.
nasao sam samo podatke koji govore da je to sudjenje zaista odrzano ali nista konkretnije.
doduse naleteo sam samo na par sajtova na koje sam pretragom otisao tako da opet ne mogu da tvrdim nista.....
« Poslednja izmena: 15. Jan 2009, 15:39:06 od zoran73 »
IP sačuvana
social share
drndamolj brbotj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ma mi smo sitne ribe u toj prici, kakve ima veze sta misle srpski sudovi, vlada i Srbi?!
Henri Ford i Vinston Cercil su bili likovi pa nista!

dozvoljen je brak sa drugim ljudima al da taj muz/zena prime judaizam i tako postanu jevreji! npr. ketrin zita dzons pre nego sto se udala za majkla daglasa je to uradila!
naravno crnci i zutaci su iskljuceni  Smile

IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nego procitajte deo u talmudu o ljudskim zrtvovanjima.......davno sam to citao pa se i ne secam.

http://holywar.org/TV/0010v_in.rm

80 Mb / 26 minuta / real media video
IP sačuvana
social share
drndamolj brbotj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
evo jos jedan zanimljiv text koji sam pronasao

Dvadeset činjenica o Jevrejima u istoriji

Činjenica prva : kroz istoriju , zbog svog pogubnog uticaja , Jevreji su bili proterani iz :
• Poljske - 1124.godine
• Engleske - 1290. Od Kralja Edvarda I . Ponovo se vratili 1655.godine.
• Francuske - 1306.god. proterivanje započeo Kralj Filip Pravedni , i trajalo je sve do 1682.god.
• Madjarske - od 1360.g. Sve do 1582.god.
• Belgije - 1370-1700.g.
• Slovačke - 1380.g. pa sve do posle 1744 god.god.
• Austrije - 1420.g. od strane Alberta V
• Kelna - 1424.g.
• Saske - 1432.g.
• Majnca - 1438.g.
• Augsburga - 1439.g.
• Holandije - 1444.god.
• Španije - 1492.god.
• Litvanije - 1495.g. po naredbi velikog Vojvode Aleksandra.
• Portugala - 1498.g.
• Pruske - 1510.g.
• Italije - 1540.g.
• Bavarije - 1551.g.
• Beča - 1600.g.
Danas je samo mala grupica Jevreja ostala u Švedskoj , Danskoj , Norveškoj , isto ih je malo ostalo na srpskoj zemlji.
( PODACI IZ ” BEHIND COMMUNISM “, FRANK BRITON )

Činjenica druga : napad na hrišćanstvo :
1899-1900.g. Jevreji su pokušali da reč HRIŠĆANIN uklone iz povelje prava (ustava) države Virdžinije (SAD)
1909 - 1910.g. - Na zahtev Jevreja , školski odbor iz Bridge porta , Pensilvanija , izlgasao je prestanak recitovanja molitve “ Oče naš “ u školi.
( UZETO IZ “ INTERNACIONALNI JEVREJ” HENRY FORD )

Činjenica treća: ”To postignuće - ruska-jevrejska revolucija , suddbinski je predodredjena da figurira u istoriji kao rezultat senke u Prvom svetskom ratu , ona je u velikoj meri proizašla iz jevrejskog razmišljanja, iz jevrejskog nezadovoljstva , od jevrejskog napora ka rekonstrukciji”.
(IZ “AMERICAN HEBREW” 10.09.1920.GOD.)

Činjenica četvrta : “ Postoji mnogo toga u samom Boljševizmu , i u tome da se mnogi ideali Boljševizma podudaraju sa najvećim idealima Judeizma.”
( IZ “LONDON JEWISH CHRONICLE” 04.04.1919.GOD.)

Činjenica peta : Pravo ime oca komunizma Karl Marxa je bilo MOSES MORDICI LEVI , i bio je sin jevrejskog rabina .
(“WHO CAUSES WAR’S ? “ vol. VII,1981.god.)

Činjenica šesta : Vladimir Ilič Lenjin , je bio Jevrejin po majci , i posmrtna želja mu je bila da bude sahranjen po jevrejskom obredu. Ima podataka da mu je prezime bilo LEVINOVITCH.
(“RULERS OF RUSSIA”, rev. Denis Fahey, 1938)

Činjenica sedma : Od 556 glavnih funkcionera u prvoj Sovjetskoj komunističkoj vladi , preko 400 su bili Jevreji.
(“LIBERTY BELL”,vol.8 ; No.1 septembar ’80)

Činjenica osma: Od prvih 119 članova komunističkog Ruskog saveta koji je vlada Rusijom , 81 su bili Jevreji.
( IZ “RULERS OF RUSSIA”, rev. D.Fahey , 1938.god.)

Činjenica deveta : Kritikovanje Jevreja u Sovjetskoj Rusiji je bio najteži prekršaj . Posedovanje ilegalne knjige “ Protokol sionskih mudraca “ sve do sedamdesetih godina povlačio je smrtnu kaznu.
(“ JEWISH WAR ON SURVIVAL “ , Arnold Leese,1945.god.)

Činjenica deseta : “Ta moćna revolucija koja se u ovome momentu priprema u Nemačkoj, i koja će biti u suštini , druga još veća revolucija , a kojoj se tako malo zna u Engleskoj. . . i . . . svaka sledeća generacija će postati još opasnija za društvo koje je njihov taoc.”
(JEVREJIN - BENJAMIN DISRAELI , BRITANSKI PRREMIJER, 1844.god.)

Činjenica jedanaesta : U 1936.god. , za vreme vladavine Staljina , 98% vodećih pozicija u Rusiji bilo je okupirano od Jevreja.
( “ JEVREJSKI RAT ZA OPSTANAK “ ,1945.g)

Činjenica dvanaesta : “ Drugi svetski rat se vodi radi odbrane interesa fundamentalnog Jevrejstva .”
(“CHICAGO JEWISH SENTINEL , 8.10.1942)

Činjenica trinaesta : Jevrejin JULIUS HAMMER ( otac ARMAND HAMMER-a ) bio je koosnivač američke komunističke partije , SAD.
( “LIBERY BEEL” vol.8#1 , SEPT.1980.G.)

Činjenica četrnaesta : Prema podacima J.EDGAR HOOVER-a Jevrejin Herbert Eugene Aptheker je “mozak” američke komunisričke partije, čovek iza Gus Hall-a , i koji objavljuje partijsku literaturu kao POLITICAL AFFAIRS.
( J.EDGAR HOOVER ON COMUNISM” st.5.1970.god.)

Činjenica petnaesta : Jevrjin Gus Halberg (GUS HALL) je glavešina sadašnje US COMUNIST PARTY i Jevrejin Eugene Aptheker objavljuje partijsku štampu .
(“LIBERTY BELL” vol.8 , 1980.god.)

Činjenica šesnaesta : Senator Joseph McCarthyeb “ RED SCARE “ komunizma je u stvari bio protiv Jevreja. Skoro 100% imena koja je objavio McCarthyeb komitet subverzivne aktivnosti su bila jevrejska.
(JEVREJSKA MASONSKA LOŽA “ B’NAI B’RITH MESSENGER 26.03.1954.g.)

Činjenica sedamnaesta : Skoro svi osudjeni komunisti u SAD su bili Jevreji - Philip Jeffe , Andrew Roth , Mark Gayn , Judith Coplin , Gerhart Eisler , Klaus Fuchs , Harry Gold , Abraham Brothman , David Greenglas , Robert Oppenheimer , Israel Weinbaum , Miriam Moscowitz , Rozenborgovi , Sobel , Hollywodska desetorka . . .
(“ LIBERTY BELL “, vol.8#1,SEPT.1980.god.)

Činjenica osamnaesta : Manachem Begin , predsednik Izraela , bio je Jevrejski terorista : 22.jula 1946.g. postavio je bombu u hotelu “ King David “ . U toj strašnoj eksploziji poginulo je 97 ljudi , dok ih je preko 100 bilo ranjeno i povredjeno . U 1947 godini Begin je mučio i obio dva mlada engleska vojnika . Ni to mu nije bilo dovoljno pa je njihova izmrcvarena tela obesio o drvo i postavio takozvanu “ BOOBYTRAPP” zamku tj. minirao je njihova mrtva tela . Kada su engleski vojnici pokušali da ih skinu , eksploziv je detonirao . 26.septembra 1947.god. Begin je opljačkao banku i opet ubio nekoliko vojnika.
( “THE TORCH” , vol.12#9 , JULI 1981.GOD.)

Činjenica devetnaesta : Pravo prezime američkog predsednika za vreme II svetskog rata Frankil D. Roosevelt-a je bilo Roosenvelt , i bio je Jevrejin . U svojoj predsedničkoj administraciji na najvišim mestima imao je 34 Jevrejina.
( “WORLD CONQUERORS” , LOUIS MARSALKO , 1958.g.)

Činjenica dvadeseta : Uzdignuta i stegnuta pesnica komunizma je u stvari jevrejski revolucionarni pozdrav.
( “WORLD CONQUERORS “ , LOUIS MARSHALKO , 1958

.

« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 10:13:50 od zoran73 »
IP sačuvana
social share
drndamolj brbotj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Kada su upitali Lenjina: Kada će njegova apsolutna diktatura ustupiti mesto vladi Sovjeta (radnika)?, Lenjin je odgovorio: "To je pitanje na koje ne mogu dati odgovor. Ko može znati koliko će potrajati da radnici, goyim [mase], nauče dovoljno te postanu sposobni vladati efikasno sami sobom? Nažalost, "mase" ne znaju šta je najbolje za njih same."
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 176
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ehh, procitao sam ono sto je lightsoft postavio (konacno)
toga nema u tim textovima  Smile
ali kako ne postoji kompletan prevod talmuda  bilo je i za ocekivati da toga nema
prema tome - dabome Smile

samo mi ne ide u glavu da se jedan tako ucen covek kao Vasa Pelagic spusta na te grane da laze o tome
u to ne verujem
« Poslednja izmena: 26. Jan 2009, 19:55:34 od zoran73 »
IP sačuvana
social share
drndamolj brbotj
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 21:24:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.