Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 13:21:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jeremić - šef Generalne skupštine UN!  (Pročitano 35365 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
ма ја би волио да ми каже колико од тих "седам милиона" је требало отићи странци  Smile

и да се јавно извини гласачима дс-а зато што је био најсветлија тачка те странке  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

7 miliona za smestaj u Njujorku! krimos u pokusaju!

Kako pričaš napamet da ne kažem da lupaš. Jesi li čuo za pojam "lobiranje" i koliko to košta?
Njegov rad i donosi neke rezultate. Šta ćemo sa svim onim "lobistima" koji, ne samo što su uzeli ogromne novce, nego su sve vreme radili protiv države. Tačnije, lobirali u korist njene propasti?

Tako da nemoj, života ti, donositi zaključke koji nemaju baznu osnovu poznavanja ovakvih sfera u politici. Moja topla preporuka.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0

Kako pričaš napamet da ne kažem da lupaš. Jesi li čuo za pojam "lobiranje" i koliko to košta?
Njegov rad i donosi neke rezultate. Šta ćemo sa svim onim "lobistima" koji, ne samo što su uzeli ogromne novce, nego su sve vreme radili protiv države. Tačnije, lobirali u korist njene propasti?

Tako da nemoj, života ti, donositi zaključke koji nemaju baznu osnovu poznavanja ovakvih sfera u politici. Moja topla preporuka.

Hvala na savetu, zlatna si  Smile
A, reci mi molim te, (naravno, nikako napamet) koji su to njegovi rezultati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Mac OS X v: 10.7.5
Browser
Safari 536.26.17
Kockalone nije ništa dobro uradio za Srbiju već samo za sebe i samopromociju.

Ona blamaža Srbije pred Međunarodnim sudom pravde je bio sasvim dovoljan razlog ne samo da ga smene već i da ga izbace iz partije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Hvala na savetu, zlatna si  Smile
A, reci mi molim te, (naravno, nikako napamet) koji su to njegovi rezultati  Smile

Ništa, ništa, nema na čemu. Uvek.

Pa recimo pod njegovim (i Putinovim) patronatom u UN je Srbin počeo da govori o Kosovu. O svojim problemima. Svet je počeo da sluša i drugu stranu. A verujem da je ovo početak, njegova misija je mnogo komplexnija. A šta mu ti lično zameraš? Nemoj mi samo tih 7 mil molim te....

Ona blamaža Srbije pred Međunarodnim sudom pravde je bio sasvim dovoljan razlog ne samo da ga smene već i da ga izbace iz partije...

Ahaha izbačen iz partije  Smile
Ajd nešto ozbiljnije izjavi pa da nastavimo.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Nokia Asha 302

Bar se ne izvinjava gde stigne kao gosn Borhan Tadici  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0

Hvala na savetu, zlatna si  Smile
A, reci mi molim te, (naravno, nikako napamet) koji su to njegovi rezultati  Smile

Pa recimo pod njegovim (i Putinovim) patronatom u UN je Srbin počeo da govori o Kosovu. O svojim problemima. Svet je počeo da sluša i drugu stranu. A verujem da je ovo početak, njegova misija je mnogo komplexnija. A šta mu ti lično zameraš? Nemoj mi samo tih 7 mil molim te....

Pa recimo da nas je posteno izblamirao za to Kosovo u Medjunarodnom sudu pravde. Secas se, sigurno, leta 2010. godine. Tako da za Kosovo nista pametno nije uradio. "Mars na Drinu" u UN - organizacija koja se zalaze za mir dozivela da se tamo peva "...u boj krenite junaci svi..." i opet nas stavio na stub srama. Nista konkretno nije uradio sem sto mekece o Kosovo 24h/7 dana u nedelji, a od tog Kosova Srbija je sve dalja i dalja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Ono sto je on vec sada postigao ti ne bi postigao za 3 zivota. A ti pricas da on mekece. Strasno.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Nokia Asha 302

Hvala na savetu, zlatna si  Smile
A, reci mi molim te, (naravno, nikako napamet) koji su to njegovi rezultati  Smile

Pa recimo da nas je posteno izblamirao za to Kosovo u Medjunarodnom sudu pravde. Secas se, sigurno, leta 2010. godine. Tako da za Kosovo nista pametno nije uradio. "Mars na Drinu" u UN - organizacija koja se zalaze za mir dozivela da se tamo peva "...u boj krenite junaci svi..." i opet nas stavio na stub srama. Nista konkretno nije uradio sem sto mekece o Kosovo 24h/7 dana u nedelji, a od tog Kosova Srbija je sve dalja i dalja.

Meketao je Tadic 8 godina pa ti nije smetalo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Ono sto je on vec sada postigao ti ne bi postigao za 3 zivota. A ti pricas da on mekece. Strasno.

Otkud ti znas sta sam ja postigao u zivotu? Da, ja pricam da on mekece i ostajem pri tome! Strasan si ti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 13:21:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.