Da me bas briga,ne bih svih ovih godina ovde nekoliko puta promenio ili modifikovao neke stavove.Jer,za razliku od mnogih danas,ja znam da nisam nepogresiv.
Ali,priznajem,prestane da me bude briga kada ljudi postanu bahati.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2013, 19:07:51 od hkj »
Budimo iskreni, ni ti ni ja nismo ovde da bi se dopadali drugima. Ovde sam da iznesem svoj stva, jer volim politiku. Samo zelim minimum kulture. Dakle, ok ne svidja ti se moj stav. Jel to razlog da me nazivaju najpogrdnijim imenima?! Meni to ne smeta, ali na forumu, mestu namenjeno razmenom misljenja to je nedopustivo. Da li bi bilo zanimljivo da svi isto mislimo?! Ne bi, a i svako ima pravo na svoje misljenje. Ja ostajem pri svom, i zelim da to drugi postuju, kao sto i ja postuje druge i njihovo misljenje. Ni meni se ne svidja misljenje mnogih ovde, ali ipak mi ne pada napamet da ikoga zbog toga vredjam. To je samo nedostatak argumenta. Zanemarimo politiku, Kosovo, EU, i budi realan, iskren i objektivan - da li je OK da me nazovu "pacov" jer im se ne dopada sta mislim na neku temu?!
Чуј молим те недопустиво је да те вређају на јебеном интернет форуму, иако то теби у ствари не смета, али је ипак недопустиво.
Недопустиво је јер претпостављам постоји закон који забрањује и санкционише интернет увреде. Или можда сваки пут када неко увреди неког ко не мисли исто, умре једно мече панде...
Вређање је свакодневни део сваке дискусије било где да се води... код куће, на послу, у школи, кафићу, паркићу или интернет форумима.
Treat her like a queen, fuck her like a slut! -------------------------------------------------------------------------------------------------- "Зашто не бит' обичан, вољет' мале ствари, зашто свако мора бити главни?..." -------------------------------------------------------------------------------------------------- Нико није бескористан. Свако може послужити бар као лош примјер. -------------------------------------------------------------------------------------------------- "За Партизан ништа није готово. Партизанов рекорд није не знам колико побеђених утакмица, него 13 узастопних титула."
01. Nedopustivo je vredjanje, ma gde god da se vodi diskusija i kako. Generalno receno. A to sto meni ne smeta, samo pokazujem da umem da budem tolerantan i to je samo moj problem.
02. Kazes mi da prijavim moderatoru. Dakle, budimo kao deca od 5 godina u vrticu "Vaspitacine, on mi kaze (to i to)... Hello! Mislis da je to normalno?! Ili je mozda bolje da se malo kulitivsu ostali primitici sa foruma?!
03. Ne, ja ne teran nikom inat, ja samo mislim svojoj glavom. Ne pada mi napamet da ja pricam istu pricukao i ti "da ti ne bi terao inat". Ali, izgleda da nije proble u meni, nego u vama. Vi ste ti koji ne mozete, ili nece da prihvatite drugacije misljenje, ja sa vasim stavovima nema problem u smislu OK, misli kako hoces.