Prijavljen si. Nauci da razgovaras i sa neistomisljenicima, primitivcu nevaspitani!
Ovaj internet je mocna stvar... A ti si uvreda za svaku iole moralnu osobu. Mene je sramota sto zivim u istom gradu kao ti...
Ako ti je Kosovo najveci problem u zivotu, blago tebi |Zao ti je sto zivis sa mnom? Izvoli, imas gradova, ne zna im se broja! preseli se gde ti volja? Jel te sramota to sto zbog Kosova nisam krao iz radnji, lomio Beograd ili palio ambasade? Boze, koje sam "zdajnicko djubre"!
A, to sto si i ti iskren prema meni, iskreno, zabole me. Ne cimam se ni oko tebe ni oko tvog misljenja. Pozz
Kosovo je najveci problem ove drzave, a tebi ako je najveci problem gej parada idi tamo gde mozes da paradiras. A sramota je to sto pljujes u lice svim onim proteranim i pobijenim ljudima sa Kosova...
Dobro. Šta po tebi učinitit sa KiM? 10% te pokrajine praktično je i dalje dio Srbije isto toliko koliko i Beograd. Kako vidiš Kosmet u budućnosti? Pod predpostavkom da se problem rješi.
Ko prica o gej paradi? Zasto izmisljs?! Ne, ja ne pljujem nikom u lice, vec samo pokusavam da kazem da Kosovo nije najveci problem ove drzave. To pokazuju sva moguca istrazivanja. Idi sa tom tezom kod coveka koji nema posao i ne moze da nahrani decu. Pa vidi sta ces cuti.
Zans kako me zabole sta neko misli o meni, pogotov ako je taj neko anonimus sa interneta. A njemu ce biti poseban svako ko ne misli kao i on. Mozda je meni je "cool", pa nikog nije briga za to. Cao!