Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:08:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2984645 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1014
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STORY

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9053
Zastava McMurdo Station
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 1100
Vidim stalno mi pišu nekakva otvorena pisma, ja pročitam, ali, iskreno, ništa ne razumem. Vi, bre, ljudi (iliti žene, kako god) ne znate da se izrazite! Najviše me zasmeje komentar kako VI pišete i delujete već 20 godina, a ja napišem par kolumnica i nastane haos (na vašem mestu ja se time ne bih hvalila)! Jebi ga, šta da vam kažem... Ko zna - zna. Ovako se pišu otvorena pisma:

OTVORENO PISMO KURIRU

Dragi uredniče, ako nije problem, ja bih da prestanem s pisanjem. Neću da ovi vaši kolumnisti pomisle da im uzimam leba. Pokazala sam šta mogu, i to kako. Sve ostalo bi bilo palamuđenje. A vi znate da ja nisam takva. Zajedno smo učinili veliku stvar, dobru stvar za Srbiju. Udarili smo šamar predrasudama. Mesec dana je Srbija bila epicentar jakog kulturološkog zemljotresa, kakav nije drmao odavno. Niste me cenzurisali, niste se plašili i hvala vam na tome. Pustite me sad. Najbolje je prestati kad je najslađe. A ja sam tu za vas, uvek ću biti daleko samo jedan telefonski poziv.

OTVORENO PISMO KOLEGAMA

Miševi jedni, šta ste se usrali? Izvucite svoje debele guzice iz sira. Samo nešto cijučete, šatro tetki nosite lek! Marš! Živite od ovog naroda! Javne ste ličnosti! Pokažite stav, pokazite da niste glupi kao k..ac, pokažite da vama ne može da se manipuliše, pokažite da vam je stalo do ove zemlje. I vaša guzica je u procepu! Ako narodu nije dobro - neće biti ni vama! Iskoristite svoju popularnost u prave svrhe! Pozovite, apelujte, pomozite! Budite na strani pravih, ne podržavajte stoku! „Ali, Jelena, mi se bavimo muzikom, a ne politikom, bla, bla, truć, truć“... Ma nemoj, a znate da serete o meni po novinama i da me ogovarate po ceo dan? To znate, a? „Jaoo, ova Karleušaaa... Samo pravi probleme i skandale, iju, strašno“... Nije vam palo na pamet da me podržite? Hahaha, a i ja pitam gluposti! Jedino što bi vi podržali, i to jednoglasno, jeste da crknem u nesnosnim bolovima. Svi vam se smeju, misle da ste glupi i neobrazovani (a ima vas, nije da vas nema...), pokažite da ne živite zaludno ko bubreg u loju! I ne, ne brinite, nećete podržati time mene, nego bolju Srbiju. Ajd sad čibe. I pokušajte da mi odgovorite na ovo u lice, a ne da zaćutite kao p..ke kad uđem u prostoriju. Skupite petlju, ipak vas je više! Jedna DIVA, a vas toliko.

OTVORENO PISMO SRBIJI

- Oj, Srbijo, zemljo majko! U tebi danas umesto omorike rastu Palme, majmuni su umesto domaćih životinja najbolja roba za izvoz! Kvalitetni, uhranjeni, sjajne dlake. Stidiš li se ko ti sve sedi u Skupštini? Stidiš li se pogrešnih heroja? Stidiš li se gladi i straha? Stidiš li se što decu ne možeš da prehraniš? Stidiš li se pobijenih vođa, izgubljenih ratova, izgubljenih sinova? Stidiš li se izgubljenog Kosova? Stidiš li se nacionalnih „majki“? Eee, Srbijo, sirotice pocepanih najlon čarapa! Nekad su tvoje grudi bile bele i meke, danas dojiš otrovnim mlekom! Virus je u tebi, virus mržnje. Neću više da pijem, neću više da te volim, zubići su mi porasli taman toliko da ti ih u očaju pokažem! Pruži mi ruke, hoću u tebi opet da prepoznam majku a ne maćehu.

OTVORENO PISMO SVIM KOLUMNISTIMA

- Odahnite, ja za ovo više nemam nerava. Znate zašto sam pokazala da sam bolja od vas? Zato što, za razliku od vas, ne pišem govore za usranih 100 evrića! Ne prodajem reči, poklanjam ih, ne razmišljam šta pišem, ne merim lukavo kao vi, meni se iz srca izliva. E, zato je jedna moja kolumna bolja od hiljada vaših. Moj život je muzika, od toga živim. Ostavljam vas da pišete ono što niko neće pročitati i niko neće razumeti. Ostavljam vas pevajući.

OTVORENO PISMO JELENI KARLEUŠI (to je sad „in“)

- Ludajo, uživaj u svojoj sreći, u svojoj deci! Pevaj, igraj, zlo ne misliš! Čak i kad se noću osvrćeš iza leđa, ne plaši se! Nijedan kamen te neće povrediti kao što će njih tvoj osmeh i oprost.
Dragi čitaoci Kurira, videćemo se mi u nekim drugim estradnim bajkama. Ovde sledeće nedelje stavljam tačku.

izvor :  "Kurir"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple 15
O, shut up...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 218
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
... da mi je znati ko su ove dve sto igraju sa njom  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

jk.jpg
(63.03 KB, 540x720)
jk1.jpg
(96.6 KB, 436x719)
jk2.jpg
(45.11 KB, 540x720)
IP sačuvana
social share
Kad neko zna ,a zna da zna - SLEDI GA
Kad neko zna ,a ne zna da zna - PROBUDI GA
Kad neko ne zna, a zna da ne zna - NAUCI GA
Kad neko ne zna, a ne zna da ne zna - KLONI GA SE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
I-mate 30 Pro
deca nasledjuju sudbine svojih oceva....sto je dirate....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S
... da mi je znati ko su ove dve sto igraju sa njom  Smile

sto posto koleginice sa fakulteta ... zajedno su radile na mnogim projektima na post diplomskim studijama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STORY
Jelena Kareluša: Više ne živim mirno

Nakon što je svojim kolumnama uzdrmala javnost, zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša za Story otkriva kako se oseća nakon osude i napada svojih neistomišljenika i ističe da se ne kaje ni zbog čega što je uradila

Novinski napisi u kojima se navodi da Jelena Karleuša (32) trese Srbiju i pomera granice javnog izražavanja, retko koga su ostavili ravnodušnim. Plavokosa zvezda šou-biznisa ne prestaje da intrigira javnost, a kada je spektakularnim koncertom u Beogradskoj areni prošlog maja bacila malu senku na svoj privatni život, delovalo je da njen javni angažman ne može da bude kontroverzniji nego što jeste. U jeku priprema za novi album, poziv dnevnog lista Kurir da postane njihov kolumnista, Jelena je bez mnogo razmišljanja prihvatila i kroz britke rečenice bez cenzure iznela svoju revoltiranost i nezadovoljstvo trenutnim stanjem u našem društvu, ali i brojne pikanterije iz intimnog života. Sa burnim reakcijama i lavinom oprečnih mišljenja, Jelena je uspela hrabro da se suoči i upusti u borbu sa svojim neistomišljenicima koji su prošle nedelje organizovali napad na nju i njenog supruga ispred porodične kuće u kojoj poznati par živi. Dok joj je život uzdrman iz korena, Jelena za Story objašnjava na koji način pokušava da ostane iznad situacije i zašto sve ružno što joj se dešava ne dovodi u pitanje njenu želju da i dalje javno istupa sa svojim stavovima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

JK al about diva

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 414
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Jeca Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

jk.jpg
(107.4 KB, 500x500)
jkt.jpg
(49.3 KB, 632x474)
k.jpg
(13.8 KB, 480x360)
ki.jpg
(24.86 KB, 250x351)
« Poslednja izmena: 02. Nov 2010, 11:12:26 od jk funn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Diva. Smile

nije diva nego div. kolka je? kapiram da ima 190. vislja je od tosica za pola vugle.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 684 685 687 688 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:08:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.154 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.