Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:10:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 683 684 686 687 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2984608 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

JK al about diva

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 414
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Pa JK je lepotica za Cecu,Cecino vreme je proslo

http://www.scandal.rs/ceca-raznatovic-nosila-haljinu-jelene-karleuse/

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

svet_zurka svet-a.jpg
(380.58 KB, 773x1000)
jk.jpg
(24.53 KB, 409x604)
jkk.jpg
(36.74 KB, 478x548)
« Poslednja izmena: 26. Okt 2010, 15:02:39 od jk funn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
mob
Nokia 

Jel se saznalo ko ih je nocas napao na Bezaniji? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41

Jel se saznalo ko ih je nocas napao na Bezaniji? Smile

Делије  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
niko ih nije napao
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
niko ih nije napao

Sami su sebi isarali auto? Prokletnici.

Mozete nastaviti na tu temu - ovde
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STORY
Napadnuti Jelena Karluša i Duško Tošić

Fudbaler Crvene zvezde Duško Tošić napadnut je noćas oko dva sata nakon ponoći na Bežanijskoj kosi, dok je bio u društvu svoje supruge Jelene Karleuše

Nekoliko pripadnika grupe navijača Crvene Zvezde zamerilo je Tošiću na lošoj partiji u subotnjem derbiju, a on im je odgovorio, što ih je dodatno razbesnelo. Duško i Jelena su ušli u automobil, da bi ih navijači potom zasuli kamenicama. Duško je izašao iz automobila, dok je Karleuša vikala da se vrati unutra i da će pozvati policiju, pa je i ona počašćena uvredama. Incident je završen tako što su navijači sprejem išarali pogrdne parole naTošićevom automobilu.

- Na žalost istina je da su Jelena i Duško napadnuti. Policija trenutno procesuira slučaj, a Jelena i Duško ne žele da daju nikakve izjave dok se istraga ne završi – rekao je Jelenin PR Zoran Birtašević za Story.rs.

Policija je danas privela Marka S. i Vladimira G. koji su osumnjičeni da su vređali Duška Tošića i na njegovom automobilu ispisali pogrdnu parolu. Oni će u istrazi biti zadržani 48 sati kako bi se utvrdilo da li su počinioci ovog dela.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
JK i Tošić (ni)su napadnuti

Navodi pojedinih medija da su prvotimac Crvene zvezde Duško Tošić i njegova supruga Jelena Karleuša napadnuti noćas oko dva sata posle ponoći na Bežanijskoj kosi nisu tačni, izjavio je portparol crveno-belih Marko Nikolovski. Prema pomenutim navodima manja grupa navijača Zvezde zamerila je Tošiću na igri u večitom derbiju u kome je Partizan kao gost pobedio sa 1:0, a posle njegovog odgovora usledila je "besna reakcija tokom koje je bračni par zasut kamenicama, a njihova kola išarana auto-lakom".   To, međutim, nije tačno tvrdi Nikolovski. "Nikakav napad kamenicama niti šaranje sprejom nije se desilo. U pitanju su, koliko smo saznali, momci iz kraja koji su Dušku Tošiću rekli da nema nikakvog smisla da se igrači ne zalažu na utakmici takvog značaja, a da pritom imaju bezrezervnu podršku sa tribina čitave sezone. On je prihvatio kritiku, rekao da se igrači trude koliko mogu, ali da su i sami svesni da su bili ispod svih očekivanja u derbiju. To čak nije bila ni svađa, već jedna klasična verbalna komunikacija. Nikakav napad se nije desio, ponajmanje ne kamenicama", rekao je Nikolovski za "Blicsport.rs". Ipak, kako se saznaje u beogradaskoj policiji, dva lica privedena su zbog vređanja Duška Tošića tom prilikom. Policija je reagovala na poziv Jelene Karleuše u 01:40h a zatim je u ulici Teodora Borockog privela dva punoletna mladića od koji je jedan i ranije poznat organima gonjenja. Njima je određen policijski pritvor od 48 sati, a protiv obojice će biti podneta krivična prijava zbog ugrožavanja bezbenodsti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SCANDAL
Jelena Karleuša posle napada: Plašim
se za sigurnost svoje porodice!

Jelena Karleuša apelovala uključenjem u “Nacionalni Dnevnik” da se akteri sinoćnjeg napada i incidenta ne povezuju sa bilo čijim navijačima i na građane Srbije da se ne plaše. Nakon napada na Jelenu Karleušu i Duška Tošića, pevačica u svom izlaganju u “Nacionalnom Dnevniku” na televiziji Pink apelovala da se ne mešaju navijači i huligani, i apelovala na sve građane da se ne plaše ovakih ljudi.
Pevačicu je na samom početku razgovora voditelj Slavko Beleslin upitao kako se oseća nakon sinoćnjeg napada.
- Fizički sam dobro, i moj suprug i ja, ali kao čovek i građanin ove zemlje uplašena sam za svoju sigurnost i naravno za sigurnost moje dece. Moram da kažem da se zahvaljujem policiji što smo noćas ipak koliko-toliko mirno spavali. Čula sam da su napadači uhapšeni i to vrlo odlu čnom akcijom, i sprečili su ih time da se osećaju moćno i da im ovako nešto nekažnjeno prođe, a to je ipak u ovom momentu najbitnije - odgovorila je JK na pitanje, a na konstataciju voditelja da su ih napadači napali dok su bili u kolima i da ispriča šta se zaista dogodilo, pevačica je rekla:
- Moram samo da ispravim, mi nismo bili u kolima, mi smo bili na ulaznim vratima naše kuće. Mi smo napadnuti na kapiji naše kuće, a Duško se isprečio ispred mene i napadača i pokušao da ih smiri. No, njihova namera je bila upravo da uvrede, da ponize, da napadnu, da izvređaju i na kraju da naprave i materijalnu štetu na kolima s obzirom da je Duško ušao u dvorište i zaključao kapiju tako da više nisu mogli da dopru do nas. Naravno u medijima se njihovo ime provlači, svi znamo ko su oni ali su okarakterisani kao navijači, a ja bih vas zamolila da ne povezujete ova dva, ne znam kako da ih nazovem, dripca, sa velikim klubom kao što je “Crvena Zvezda”, jer navijati za svoj klub i voleti sport je divno i časno, a oni su samo pokušali da uprljaju i omalovaže nešto što se zove sport. Ne bih mešala navijače i ove bednike koji su nasrnuli na nedužne ljude i na majku dvoje dece - rekla je JK, a na pitanje o mogućem motivu napada i da li smatra da je to zbog nekih njenih javnih komentara o navijačima, ona je odgovorila:

- Strašno mi je čak i da pomislim da ovako nešto može da se desi zbog pisane reči, ali verujte mi da ovakvi ljudi to i hoće, da se običan narod, dobar i pošten, naš narod, uplaši. To je bila njihova namera, a šta god je bio motiv, ne moramo biti preterano pametni da shvatimo da je motiv da zaplaše i da pokažu koliko su jaki. Iako su imali neka verska obeležja, ti za Boga ne znaju i ja bih samo volela da kao građanin ove zemlje apelujem na svakog građanina da se ne plaši, da se ne oseća povređeno i da se ne povlači pred ovakvom manjinom. Mnogo nas je i treba svi zajedno da se borimo protiv ovakvih stvari – završila je svoje izlaganje JK.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

JK al about diva

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 414
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Diva. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

jk.jpg
(33.54 KB, 600x400)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 683 684 686 687 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 20:10:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.564 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.