Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 10:33:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 681 682 684 685 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelena Karleusa  (Pročitano 2984922 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
опа ... то Сандра кренула Шкорпијевим стопама ... значи још мало па ће и од ње слушамо ''тор, жица а за теже случајеве и провлачење кроз оџак''  Smile Smile

da, Sandra krenula tudjim stopama. Kao da ja i pre nisam imala radikalne ideje. Mislim akcenat na radikalno Smile

Tema
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Nema šta, Jeca provalila novi način da intrigira ljude i sada nema šanse da prestane da piše kolumne (mada u Skandalu tvrdi nešto drugo), evo i danas u Kuriru, već ima objavljeno 116 komentara, svi ostali članc zajedno nemaju toliko komentara.  Smile  Smile  Smile

Izvor Skandal

Jelena Karleuša zbog osude majke, oca i muža, možda više neće pisati kolumne u Kuriru!

Objavljeno 24. Oct 2010 | 21:30

Jelena Karleuša gostovala je danas u emisiji Jugoslava Ćosića i otkrila da razmišlja o tome da prestane sa pisanjem kolumni koje je pre tri nedelje počela da objavljuje u Kuriru. Iako su njeni tekstovi naišli na jake reakcije javnosti i čak izazavali pažnju intelektualnih krugova, naročito posle oštrog obračuna sa homofobima, JK kaže da ozbiljno razmišlja o tome da obustavi ceo proces.
- Imam mnogo problema otkada sam počela da pišem. Naročito u porodici. Osudili su me mama, tata, a posebno muž. Možda je to dobar razlog da prestanem sa tim poslom. Razmisliću o tome - kaže Karleuša.

Izvor Kurir

JK, Sve od dive

NEĆU DA „ĆUTIM I PEVAM“!

Ponedeljak, 25. Oktobar, 2010.| Autor: Jelena Karleuša

Sajam knjiga je tu, a ja kao neko ko je nedavno počeo nešto da piskara imam pitanje za sve vas: čiju biste knjigu radije pročitali, moju ili našeg proslavljenog književnika Milorada Ulemeka? Napisao je desetak knjiga o hrabrosti, patriotizmu i časti. I imam još jedno pitanjce: stojimo Legija i ja. Vi birate. Koga biste izabrali da bude pušten na slobodu (da piše)? Mene ili njega? Hhmm? Samo pitam.

Prošli put smo naučili novu definiciju reči ATEISTA (čovek koji vozi bolja kola od popa). Danas učimo još jednu reč u srpskom novogovoru. Patriota - osoba koja puca na premijera, iz snajpera. Idemo. ZVVRRRR, ZVVVRRRR. Mobilni. Čovek se zove BITAN. Moj drug. I drug od NAJBITNIJEG.

„Ej, ćao, pa gde si ti?“ „Tu sam, radim, spremam se za koncert u bla, bla, blaa...“ Divan, srdačan razgovor. „Da, da ne zaboravim zašto te zovem... Super ti je ona kolumna, smejemo se svi! (Mnogo sam smešna, evo sva se tresem od smeha, koliko sam smešna.) Nego, daj majke ti, ne diraj nam Palmu, zvao je, popizdeo je, kaže, SPREČITE ONU KURVETINU DA OD MENE PRAVI MAJMUNA!“ „Ali nisam ga pomenula u kolumni, pominjem samo mungosa...“ „Ma, daj, ne zajebavaj se, dupe mu pomeraju u Skupštini, zovu ga Mungos, popizdeo je. Ima televiziju, rekao je da će te uništiti.“ „Vidi, brate, da ti kažem, vi ste u njemu prepoznali mungosa, kako ne razumeš da mu ime nisam pomenula?“ „Ej, bre, Jeco, što si takva (a onda uozbiljava ton), nemoj više da ga diraš. Pominji nekog drugog. Jasno?! Mislim... važi?“ „Jasno, ovaj, važi, bre. Nikakav problem. M od mungosa u mojoj kolumni više neće biti pomenuto.“ Klik.

Šta ti je, bre, Palma, šta se nerviraš? Nemoj da te zezaju ti nevaljalci u Skupštini! Uostalom, zezaj i ti njih. Pa, da! Oni nisu skapirali da je mungos divna životinja, korisna, brza, hrabra! Mala, ali opasna! Pa, kako su samo mogli na tebe da pomisle? Glupaci! Zbog Betovena? Ma, daj, to sam se zezala. Ljubomorni su, bre...

Uostalom, evo da izvadim stvar - sada ću te javno pohvaliti. Neodoljivo me podsećaš (stajling, frizura, intelekt, itd.) na dva ugledna čoveka (ne na jednog - na dva). Svetski poznata. Jedan ima doktorsko zvanje i on je DOKTOR EVIL, a drugi je član jedne od najpoznatijih familija na svetu. On je tu ujak, uncle Fester. Nisi čuo za njih? Trenutno su popularniji od Betovena i Šopena, koji su snimili neke šit pesme, i nisu više „in“. Ma, super su, veruj mi. Jedan je najveća pretnja Amerikancima (kaži, kakva faca, a?), a drugi... i drugi je super, breee, veruj mi!

Zamisli, on stavi sijalicu u usta i ona počne da svetli! Kaži, kakva energija! Skoro pa kao tvoja! Eto. Kakvi mungosi, to nisi ti. Izvini, Palma, to su me Adam i Steva nagovorili, pederska posla. A ja dobra, lakoverna... Znači, biraj kako hoćeš da te zovu u Skupštini - DOKTOR EVIL ili UNCLE FESTER? Ti bi da budeš doktor? Eto. Rešeno. Od sad svi da ste Palmu zvali DOKTOR EVIL.

Basara, mili moj, počeću da tripujem da sam pametna. Taman sam u jednim dnevnim novinama iznela svoj stav o podeli Srbije na dva dela, na Srbe i Srbe, i poentirala tezom da smo u OZBILJNOM RATU PROTIV NAS SAMIH, kad eto ti čitavog jednog dodatka upravo o tome, u jednim drugim dnevnim novinama. Čitav tim psihologa, sociologa i analitičara objasnio je ono što sam ja, jako kratko i slikovito, objasnila dva dana ranije. Srbija protiv Srbije, Čeda naspram Palme, Jeca naspram Cece. Zamislite, Basara, prepisuju od pevaljke? Šokantno! C, c, c!

Tu su me nekakvi sociolozi nazvali i fenomenom. Pevačica koja piše! Magarac koji svira violinu, mrmot koji zavija čokoladu! Osećam se kao majmun koji je objasnio teoriju relativiteta! A zapravo sam rekla ono što svi znamo i mislimo. Ništa novo i epohalno. Ipak, nekim čudom, cilj je postignut. Što biste vi rekli - šut u jaja mladoturske čaršije. Popa konačno zovu - pop!

Naravno, veoma sam ponosna što me, makar nakratko, u usta uzimaju ljudi koje veoma cenim, i čije radove čitam (i poštujem) na putu ka Gelzenkirhenu, gde pevam i đipam za keš. Vi, Basara, Biljana Srbljanović (koju obožavam), Teofil Pančić (kralj), mladi Filipović, Čeda Jovanović i moj favorit Čanak. Basara, Basara, još i ovo...

Zamislite, uključili su me linkom u Bosanski Centralni Dnevnik! Mene! Htela sam da vas zovem, da me posavetujete, šta ja jadna da govorim tu... ali nemam vaš broj. Ipak, prema meni su bili divni. Sviđa im se to što pišem, kažu da je to fantastično odjeknulo u Bosni. Majke mi! Zvali su me i na B92! Kod Jugoslava Ćosića i kod Olje Bećković! Gledali ste? Jooooj! Kakva sam bila?

Ne zamerite mi, dragi čitaoci, ovakva sam od osiromašenog uranijuma. Pijem mnogo vode, a ozračena je. I umesto da budem normalna, da „ćutim i pevam“ (što bi Mira Škorić (?!) rekla), ja kenjam o politici. Uranijum je čudo. Jedan sam od 100 miliona slučajeva gde uranijum ima takvo dejstvo na mozak. Ozračen mi je centar za istinu! Nekontrolisano izlazi iz mene. Ogroman sam mutant koji se otrgao kontroli i krenuo ka vama! Bežite!

Ali ako hoćete da me se rešite, moj vam je savet da me ne gađate snajperom (to radite iz patriotskih razloga, naravno) u glavu! U tom slučaju bi me samo zabolela p.. ka. Ne zaboravite da je moj polni organ - mozak.

Vaša J. K.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
mmm...ne...Faki je najjaca Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Samsung Galaxy S10
Koja je marva i ćurketina ova Karleuša, svaki put kad pomislim da nema dalje, ona pokaže da je još veći šljam.
Fuj, kakva stoka od žene  Smile Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

JK al about diva

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 414
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Kraljica nasa,jedna i jedina JK Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
I-mate 30 Pro
Ako posmatrate "nju" kao sredstvo,onda i nemate neki problem....

Mozda i treba da prestane da pise,ocigledno da nema kome....

Bila je odlicna u Utisku....ovi okolo su bili bledi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Bila je odlicna u Utisku....ovi okolo su bili bledi...

припала им мука?  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
HTC Tattoo
Kraljica nasa,jedna i jedina JK Smile
A ko ste to vi,furundžije,trandže,kurave i ostale spodobe koje ne pripadaju u predhodne tri vrste. Smile

Da sam ja na mestu ovih koje je olajavala,kako bi je ispresavijao,sve bi joj zube isterao iz vilice,i njoj i onom njenom lažnom fuzbaleru,kurvi jedan dan palo na pamet da pljuje po ljudima i kao super je,super malo sutra,dobila bi ona svoje,pa bi se sledeći put zapitala da li je u redu lajati. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2010, 20:17:05 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
ma sto joj pridajete toliko paznje  Smile  yesterday news sto bi rekli britanci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 451
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11

Sajam knjiga je tu, a ja kao neko ko je nedavno počeo nešto da piskara imam pitanje za sve vas: čiju biste knjigu radije pročitali, moju ili našeg proslavljenog književnika Milorada Ulemeka? Napisao je desetak knjiga o hrabrosti, patriotizmu i časti. I imam još jedno pitanjce: stojimo Legija i ja. Vi birate. Koga biste izabrali da bude pušten na slobodu (da piše)? Mene ili njega? Hhmm? Samo pitam.

Legiju,bez i malo razmisljanja,a ovog gada bih bacio u najcrnji zatvor da je siluju dan i noc i kitom zapuse ova prljava usta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 681 682 684 685 ... 797
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 10:33:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.