Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko osvaja titulu?
Crvena zvezda
42.6%  (52)
Partizan
44.3%  (54)
Vojvodina
7.4%  (9)
Neko drugi
5.7%  (7)
Ukupno glasova: 122
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelen Superliga Srbije 2010/2011  (Pročitano 121501 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ti si se prijatelju prvi postavio nadmeno a to me je malo izbacilo iz takta, doduse sad kad malo razmislim da je neko drugi napisao isto to sto si ti ne bi me izbacilo iz takta al jbg gajimo medjusobna osecanja koliko god se pravili da nije tako  Smile Smile Nevezano za to ja mislim da si ti prilicno korektan lik i ako nemam bele veze ko si.

PS: na netu, preko telefona ili uzivo ja ljudima govorim iste stvari... ne foliram, ne lazem niti imam razloga da radim bilo sta od toga. Dokazao sam to milion puta. Mene nije tesko naci cak sta vise vrlo je lako.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Ti si se prijatelju prvi postavio nadmeno a to me je malo izbacilo iz takta, doduse sad kad malo razmislim da je neko drugi napisao isto to sto si ti ne bi me izbacilo iz takta al jbg gajimo medjusobna osecanja koliko god se pravili da nije tako  Smile Smile Nevezano za to ja mislim da si ti prilicno korektan lik i ako nemam bele veze ko si.

PS: na netu, preko telefona ili uzivo ja ljudima govorim iste stvari... ne foliram, ne lazem niti imam razloga da radim bilo sta od toga. Dokazao sam to milion puta. Mene nije tesko naci cak sta vise vrlo je lako.

Г-Д-Е ? Где си видео надменост у мом посту?
Ма нећу да те тражим ја, само није лепо да на питање одговораш онако како си одговорио. Осећања која помињеш могу бити само са твоје стране, ја против тебе немам апсолутно ништа. То што ја не ценим групу чији си ти члан, не значи да тебе не поштујем и да имам нешто против тебе.

Код тебе то шљака по аутоматизму колико видим, код мене не.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2011, 19:19:18 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Fighter vs djavo, vatre mora biti logicno, a ? Smile Smile

Salu na stranu sto se tice danasnjih meceva realni rezultati a pogotovu to sto su oba meca dosla 0-1 gol.

JSL: Minimalci Rada i BSK Borče

Fudbaleri Rada i BSK Borče zabeležili su pobede rezultatom 1:0 u poslednjim utakmicama 20. kola Superlige. "Građevinari" su srušili Hajduk u Kuli, a Borčanci nadigrali Jagodinu na stadionu Čukaričkog.

STRELAC - Vladimir Jovančić iz Rada
Vladimir Jovančić i Asmir Kajević prelomili su poslednja dva meča 20. kola Superlige, odigranih u nedelju popodne.

Jovančić je golom u 18. minutu doneo Radu pobedu na gostovanju u Kuli, protiv Hajduka (0:1), dok je Kajević pogotkom u drugom minutu bio najzaslužniji za prvu pobedu BSK Borče od 14. novembra prošle godine i to nad fudbalerima Jagodine (1:0).

Građevinari su na 16. gostovanju u Kuli, kada su mečevi elitnog ranga takmičenja u pitanju, došao tek do druge pobede. Sudeći prema tradiciji, trebalo je Kuljani da budu favoriti, jer su do sada deset puta pobeđivali Rad na svom terenu, ali ove sezone situacija je znatno drugačija:

Rad igra vrlo dobro, Hajduk prilično loše.

I epilog je bio logičan - 0:1 (0:1).

Rad je stigao do vođstva posle akcije Branislava Jovanovića, koji je uputio idealan centaršut sa desne strane, a snažni Jovančić postigao "engleski gol", glavom - 0:1.

Do poluvremena, bilo je još nekoliko pokušaja "građevinara", ali uglavnom izvan šesnaesterca domaćina. Hajduk je za to vreme pokušavao preko Nikole Komazeca, Aleksandra Đukića i Aleksandra Jovanovića, ali je prvi golman Rada i kanadske reprezentacije Milan Borjan, u svim situacijama bio na visini zadatka.

Najbolju šansu za izjednačenje Hajduk je imao koji sekund pre kraja poluvremena. Komazec u 45. minutu mogao (ili morao) da postigne gol sa dva metra, ali je Borjan krajnjim naporom uspeo da zaustavi loptu.

I to je bilo sve od Kuljana, koji su se u drugom poluvremenu izgleda bili pomirili sa trećim porazom u poslednje četiri utakmice. Sva tri puta, Hajduk je gubio od timova iz Beograda, Partizana, OFK Beograda i Rada.

Ekipa Marka Nikolića bila he dominantna u drugom poluvremenu, stvorili su "građevinari" tri, četiri odlične šanse, ali niko od napadača i vezista nije uspeo da drugi put zatrese mrežu domaćin i na taj način ranije obezbedi bodove.

Ovako, bar matematički, četvrta pobeda Rada u poslednjih sedam duela, uz jedan poraz, visila je u vazduhu do poslednjeg sudijskog zvižduka. Olakšavajuća okolnost za "građevinare" bila je ta što su za protivnika imali neinventivnu ekipu Hajduka.

BSK konačno pobedio Jagodinu!
Posle sezonu i po u gostima na Karaburmi, fudblaeri BSK Borče prvi put su se preselili na Čukaricu, dok čekaju da njihov stadion bude sagrađen.

I izgleda da im se stadion Čukaričkog dopada.

Borčanci su prvi put u eliti pobedili Jagodinu, uz to zabeležili prvu pobedu od 14. novembra prošle godine kada su nadigrali Hajduk u Kuli. Na pobedu u svojstvu domaćina, BSK je čekao još duže, od 23. oktobra 2010. godine i dočekao je.

Posle tri ubedljiva poraza od "ćurana" i gol razlike 1:8, došao je red da se raduju Borčanci - 1:0 (1:0).

BSK je iz prve akcije na utakmici poveo protiv gostiju iz Jagodine, koji zbog žutih kartona nisu mogli da računaju na najboljeg igrača Vladimira Đilasa. Marko Bošković je sa levog krila uputio loptu po zemlji u šesnaesterac "ćurana", pravo na nogu Kajeviću, koji je šutirao levom iz prve i savladao Hrvata na golu gostiju, Marka Šimića - 1:0.

Bio je to treći gol Crnogorca ove sezone, prvi na domaćem terenu.

Do kraja utakmice, Jagodina je igrala ispod svakog nivoa, pa im je najbolja šansa za izjednačenje ostala ona iz desetog minuta, koju igrači Miljenka Gošića nisu čak stvorili ni iz igre, već iz prekida.

Tada je Bojan Beljić pokušao iz slobodnog udarca oštro, ali se veteran na golu Borče Ljubo Kovačević odlično postavio i sprečio rano izjednačenje.

A, na drugoj strani do kraja utakmice moglo je da bude 2:0, 3:0, pa i više...

Posle vođstva, BSK se opredelio da igra na kontre, a u 40. minutu, domaći su izveli najlepšu akciju na utakmici. Dejan Babić je proigrao Branislava Miloševića na desnom krilu, ovaj centrirao po zemlji na "penaltik", Jordan Jovanivć je preskočio loptu, a Vladimir Krstić šutirao iz prve "punom"!

No, Šimić je napravio sjajnu paradu i preusmerio loptu u korner.

Četiri minuta kasnije, Aleksandar Vasiljević je klizećim startom sprečio Krstića da u kontri uposli usamljenog Kajevića pred golom Šimića i na taj način verovatno sprečio Crnogorca da postigne drugi gol na meču, a već u narednom napadu, Babić je sjajno priograo Krstića, koji je uputio udarac glavom sa pet metara, ali je lopta prošla tik iznad prečke.

I u drugom poluvremenu, ekipa Milenka Kikovića bila je za klasu bolji rival i pravo je čudo što domaći nisu ubedljivije slavili. Za to su zaslužni malo trapavi napadači BSK, malo odlični Šimić među stativama.

On je u 60. minutu zaustavio Envera Alivodića u situaciji "1 na 1", potom se u gol šansi obrukao defanzivac Borče Marko Bošković, mada je šutirao desnom, slabijom nogom, a u nadoknadi vremena, Borča je mogla da dokusuri rivala. Ali nije, jer je prvo Krstić promašio stopostotnu šansu "oči u oči" sa Šimićem, a odbijenu loptu Alivodić je poslao na stativu...

I posle toga, Šimić sjajno intervenisao kada je bio ostavljen na vetrometini, pa mu svakako pripada epitet igrača utakmice, iako je njegov tim zabeležio treći poraz u pet prvenstvenih kola ovog proleća. A, BSK je dobio 1:0, nakon što je dva puta odigrao bez golova kao domaćin od nastavka prvenstva...

Ukoliko žele opstanak, Borčancima je najbolje da ostanu na Brdu i ne vraćaju se na Karaburmu.

REZULTATI 20. KOLA:

BEOGRAD: BSK Borča - Jagodina 1:0 (1:0)
/Kajević 2/

KULA: Hajduk - Rad 0:1 (0:1)
/Jovančić 18/

U subotu:

IVANJICA: Javor - Crvena zvezda 0:2 (0:2)
/Jevtić 33, Kaluđerović 45/

BEOGRAD: Čukarički - Smederevo 0:1 (0:0)
/Živković 61/

INĐIJA: Inđija - OFK Beograd 1:2 (1:1)
/Isidorović 29 - Milić 16, Batioha 78/

KRAGUJEVAC: Metalac Gornji Milanovac - Vojvodina 0:1 (0:0)
/Ilić 75/

LUČANI: Sloboda Point Sevojno - Spartak Zlatibor Voda 0:1 (0:1)
/Torbica 13p/

BEOGRAD: Partizan - Borac Čačak 2:0 (1:0)
/Ilić 21, Lazevski 82/

TABELA: Partizan 53, Crvena zvezda 50, Vojvodina 47, Rad 39, Spartak 32, Smederevo 28, OFK Beograd 28, Sloboda 25, Jagodina 24, Javor 23, BSK 22, Borac 21, Inđija 13, Metalac 13, Hajduk 12, Čukarički 4.

http://www.mondo.rs/s202174/Sport/Sport/Fudbal/JSL-_Minimalci_Rada_i_BSK_Borce.html

IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 3310
Citat
Kolestan najbolje je da gledamo u svoje dvoriste  To pricam svima ne samo tebi. Vecito ljudi prebacuju drugim ljudima, ja sam uvek bio od onih koji nije zeleo da drugi bude los nego da ja budem dobar, najbolji  To je neki moj moto u zivotu pa tako i u svemu sto radim.

Ја и јесам писао ово из свог празњикавог дворишта  Smile и од те истине никада не бежим.Додакао сам се те теме полуфинала купа,јер сматрам то веома битном утакмицом за једног повратника у највиши ранг...а она бројка се по мени не подудара са том важношћу.

И наравно никоме не желим зло,но биће прилике да попричамо опширније. Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
То је тема о којој би могли да причамо једно 79 сати без прекида, али уживо, овде би прерасло у рат као уосталом и свака дискусија где се помињу навијачи. Ал' ајд' да бацим коментар што се тиче те бројности.

Било је ситуација кад је нас 150 правих грувало целу текму болесно добро, а било је прилика кад 400 људи навија слабије од тих 150. Хоћу да кажем да није све у цифри, добра је она од Форса: Идеја а не маса
« Poslednja izmena: 04. Apr 2011, 11:31:38 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
KUP: Svi veruju!

Pred revanš mečeve polufinala Kupa Srbije u fudbalu, sva četiri tima veruju u plasman u finale, iako se svi slažu da Vojvodina i Partizan imaju prednost u odnosu na Slobodu i Crvenu zvezdu.

Vojvodina, Sloboda Point Sevojno, Crvena zvezda, Partizan. Četiri želje, samo dva mesta u finalu Kupa Srbije.

Partizan i Vojvodina su u prednosti posle prvih mečeva polufinala, ali u fudbalu je sve moguće. To smo davno naučili...

Ako bismo sumirali zajedničku konferenciju za medije predstavnika četiri kluba, u Hotelu Kontinental, onda bi u najkraćem to izgledalo ovako:

VOJVODINA: "U prednosti, ali smo oprezni i izgaraćemo za finale".

SLOBODA: "Vojvodina je veliki favorit, šahovski rečeno ima kraljicu i dva topa, ali mi imamo želju i nadu".

PARTIZAN: "Napašćemo, ne branimo 2:0 iz prvog meča, hoćemo da damo gol".

CRVENA ZVEZDA: "Partizan ima super rezultat, ali igraćemo napadački. Ako ih stignemo, odlično, ako ne... Sutra je novi dan. Igraće se fudbal još".

U prvim susretima, odigranim u sredu, 16. marta, Vojvodina je pobedila kao gost Slobodu rezultatom 2:1, dok je Partizan na svom stadionu bio bolji od Crvene zvezde rezultatom 2:0.

U revanšima, u sredu 6. aprila, Vojvodina dočekuje Slobodu od 14 časova na stadionu "Karađorđe", dok će "večiti derbi" na stadionu Crvene zvezde početi od 17 časova. RTS će prenositi obe utakmice, a u slučaju identičnog rezultata iz prvih susreta, neće biti produžetaka, već će se odmah izvoditi penali.

Finale je 11. maja, titulu brani Crvena zvezda, koja je prošle sezone pobedila Vojvodinu rezultatom 3:0.

http://www.mondo.rs/s202250/Sport/Sport/Fudbal/KUP-_Svi_veruju.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
"Večiti derbi" pred 45 hiljada ljudi

Dinamikom kojom se prodaju ulaznice za polufinalni meč Kupa Srbije između Zvezde i Partizana nema dileme da će stadion u Ljutice Bogdana biti pun.

Ulaznice za "večiti derbi" idu "kao alva". Samo u ponedeljak je prodato skoro deset hiljada i tom dinamikom, nema dileme, stadion Crvene zvezde će u sredu u 17 sati biti pun, kao u dobra stara vremena.

"Prodaja karata teče shodno očekivanjima", izjavio je portparolm crveno-belih Marko Nikolovski za MONDO.

Iz bezbednosnih razloga kapacitet najvećeg srpskog stadiona za tu priliku biće smanjen za deset odsto.

"Očekujemo da tribine budu ispunjenje, odnosno da utakmici prisustvuje oko 45 hiljada gledalaca", dodao je Nikolovski.

Ulaznice se prodaju na blagajnama stadiona Crvene zvezde, ali i Partizana. Prodaja će u utorak trajati do 17 sati, a na dan utakmice od 10 sati.

Karata i dalje ima, s tim da u Humskoj trenutno mogu da se kupe samo za južnu tribinu.

Cene su 400 dinara za severnu i južnu tribinu, duplo više treba izdvojiti za istočnu, a za zapadnu 1.000.

http://www.mondo.rs/s202377/Sport/Sport/Fudbal/Veciti_derbi_pred_45_hiljada_ljudi.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Pretučeni fudbaleri Spartaka u Subotici!

Nepoznate osobe pretukle dvojicu fudbalera Spartaka u sredu uveče u Subotici. Predsednik kluba sumnja na navijače Partizana.

Dvojica fudbalera Spartak Zlatibor vode Nemanja Nikolić i reprezentativac Marko Mirić pretučeni su u sredu uveče u Subotici, potvrdio je za MONDO predsednik kluba Dragan Simović.

On je rekao da obojica imaju teške povrede i da imaju po nekoliko kopči, ali nije mogao da kaže nešto više detalja o povredama i u kakvom su trenutno stanju.

"Dobio sam informaciju pre pola sata da su njih dvojica pretučeni sinoć u jednom subotičkom kafiću. To su uradili navijači Partizana. Nikolića, koji je bivši igrač Crvene zvezde, izvukli su iz kafića i njih destorica su ga tukli", kaže Simović.

Upitan kako je siguran da su to uradili navijači Partizana i da li je to osnovana pretpostavka, Simović je odgovorio: "Pa, svi kažu da su to navijači Partizana! Ko bi drugi to uradio!? Sto posto su to oni, nema ko drugi".

Kao i u mnogim slučajevima do sada, treba biti oprezan sa donošenjem zaključaka. Kao, recimo, prilikom nedavnog incidenta sa fudbalerima Partizana Prinsom Tejgom i Dominikom Adijom, kada se u prvi mah posumnjalo da su ih u jednom novobeogradskom kafiću vređali i napali navijači Crvene zvezde, pa se ispostavilo da to nije tačno.

Tako i sada. Dok istraga ne pokaže ko je napao i povredio, imenom i prezimenom, fudbalere Spartaka ne treba izvlačiti zaključke.

Pogotovo što u nedelju Spartak i Partizan igraju važan prvenstveni meč upravo u Subotici.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Jel bilo 45 hiljada  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N73
Dizanje tenzije pred utakmicu...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.