Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 14:58:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelasic podneo ostavku  (Pročitano 31665 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG Frizider
Citat
Квладе слушај када ти човјек објашњава како се пилотира.........

E ne da je objasnio nego........

« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 17:45:54 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Dominik, pridružujem se tvojim lepim snovima. Jelašić je došao sa koferom, ali praznim. Otićiće opet sa koferom , ali punim.Čega? Smile
kako cega vec sam pisao o tome on je kupio vilu na Dedinju za duplo manje para od njene vrednosti, i plus je tuzio Srbiju zbog smanjenja i zamrzavanja njegove plate i dobio i sad mu se treba isplatiti debela odseta, kad proda vilu za realne pare i akd dobije odstetu odsetace iz ove zemlje sa 3,5-3 Miliona eura, to je jedino sigurno sto znamo!

Koliko je jos sa strane ucario to samo sveti Petar moze da zna!

Evo informacija:
JELAŠIĆ POSTAO MILIONER

Srpski guverner bogatiji za 1,84 miliona evra, vila na Dedinju koju je platio 380.000 evra sada vredi najmanje 2,2 miliona evra

Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić za tri i po godine obogatio se za 1.840.000 evra! Vila na Dedinju, koju je on kupio za 380.000 evra, prema grubim procenama sada vredi najmanje 2.200.000 evra.

Pokazavši izuzetnu tržišnu veštinu, Jelašić je krajem 2004. godine uspeo u elitnom beogradskom naselju da kupi vilu od 180 kvadrata sa 15,5 ari placa. I tadašnja cena od 380.000 evra bila je čak tri puta niža od tržišne. Danas Jelašićeva vila i veliko dvorište ispred i iza kuće, prekriveno engleskom travom, vredi više od dva miliona evra.

Jelašićev ar 120.000 evra

Guverner Jelašić, pre nego što je kupio tu veliku kuću u ulici Augusta Cesarca 10, prethodno ju je iznajmljivao i plaćao mesečnu kiriju od nekoliko hiljada evra. Kada je priznao da je vilu platio 380.000 evra, stručnjaci za promet nekretnina demantovali su ga činjenicom da samo ar placa u tom delu Dedinja košta 50.000 evra. Tako je računica pokazala da plac od 15,5 ari koji okružuje kuću vredi 775.000 evra, a kuća od 180 kvadrata, prema tadašnjim procenama, nije mogla da košta manje od 360.000 evra, sve i da je kupljena u ruševnom stanju, a nije.

Kako je u međuvremenu došlo do velikog skoka cena stanova na tržištu, u agencijama za promet nekretnina za Press potvrđuju da i guverner Jelašić i te kako ima koristi. Danas se na Dedinju ar placa prodaje od 100.000 do 150.000 evra, dok se kvadratni metar prosečno uređene vile obračunava od 2.000 do 2.500 evra.

- Jelašićeva vila nije nešto naročito. Niti je luksuzna, niti velika, u dnu je placa i sve se vidi sa ulice, pa bi se kvadrat obračunavao sa 2.000 evra. Ali, lep plac je u ekskluzivnom kraju. Proporcija placa je dobra za izgradnju, ali je malo nizbrdo, što umanjuje cenu. Kupac-investitor bi morao dosta da uloži u zemljane radove tako da je vrednost ara Jelašićevog placa 120.000 - otkriva za Press stručnjak za nekretnine koji insistira na anonimnosti.

Ako je i tačna informacija da je guverner u adaptaciju vile uložio skoro duplo više nego što ju je platio, oko 600.000 evra, naš sagovornik smatra da cena kvadrata Jelašićeve vile ne može preći 2.100 - 2.200 evra.

- Ukoliko bi guverner želeo da proda vilu, morao bi da nađe kupca koji može da iskešira najmanje 2,2 miliona evra i spremnog mnogo da ulaže - navodi naš sagovornik.

Pomama za Dedinjem

Vlasnik agencije „Justicija" Jasmina Armić-Radivojević kaže da Srbija ima kupaca sa dubokim džepom i da je najveća pomama za najluksuznijim nekretninama u elitnom Dedinju. Smatra da bi zainteresovanih kupaca za Jelašićevu vilu bilo dosta i da bi licitacijom mogla da dostigne i veću cenu. Njeno iskustvo govori da ima kupaca koji su, u želji da se udome u Jelašićevom širem komšiluku, spremni da za kvadrat na Dedinju izdvoje i 40.000 evra.

- Poređenja radi, plac od 66 ari u Užičkoj prodaje se za osam miliona evra. Takođe, u Užičkoj vila od 200 kvadrata košta 7,9 miliona, dok se vila od 2.000 kvadrata i 20 ari placa prodaje za 9,2 miliona evra - navodi Armić-Radivojević.

Inače, u javnosti se pominjalo da je Jelašić kuću zapravo platio 1,5 miliona evra, ali da je manja cena u ugovoru napisana kako bi prodavac vile, muzičar Aleksandar Šandorov, izbegao plaćanje poreza na kapitalnu dobit i kako bi guverner izbegao objašnjavanje porekla milionske imovine. Zato su Jelašića u više navrata brojni stručnjaci i političari otvoreno optuživali da je prikazao lažnu, daleko manju cifru u ugovoru.

Izvor:pressonline.rs
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
А Чеда наркоман је будућност? Smile Човек који 2 радна дана није спојио у животу, који се увукао у дупе свим тајкунчићима и сваком живом олошу како би своје нерадничко дупе заб'о на Дедињу. То ми је будућност, Жарко Кораћ искомплексирани, па јеботе ако је Коштуница мутав Жарко за њега прича у назад.

Дакле додај ту на сликама и твог наркоса, па и Динкића лопужу и редом од свиње полицајца на челу са главатим председником демагогом и онда можемо да причамо Smile

Politicari bi i trebalo da sluze za uvlacenje u bulju svakom zivom ako ce to doneti nekakav boljitak njihvom narodu. Za to ih i placamo. Oni su tu da isplaze jezik kad god se onaj sa parama natrci, tako rade svuda, kakav onda mi ponos glumatamo? Na zapadu su politicari ponizni, ali zato narod dobro zivi, i imaju na sta da su ponosni. U Srbiji su jedino politicari ponosni jer su uvalili zadnjice u pozlacene fotelje, a narod gleda ko stoka sa parcetom kore suvog leba u ruci, i divi im se kako su uspesni, i uz to jos i ponosni. "VELJO SRBINE", uskliknuce odrpanci kada vide kako korpulentni starac vesto pliva kraul u zatvorenom bezenu pozamasnih dimenzija u jednoj od svojih pet kuca (vrag zna sta je sve na zenu i decu jos naveo). "KOSOVO JE SRCE SRBIJE", ponosito ce Vucic ukljucujuci se uzivo u vesti B92 sa telefona na kom je nabiflao racuna 900 hiljada, koje je bez vecih problema i pokrio. Dok je u prosecnoj americkoj porodici glavna tema koji auto da kupe kao drugi, Audi ili BMW, posto merdzu vec imaju, kod nas je tema koji hleb da uzmem, onaj suvi posle dva, ili cetvrt vekne mekanog izjutra "Cek da vidim imam li dovoljno".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Koliko godina imas ti?

I prekini vise da nas uporedjujes sa USA oni imaju para i imaju ekonomiju i privredu i imaju 270,000,000 stanovnika a mi nemamo ni drzavu ni privredu ni ekonomiju i ima nas saka jada mozda oko 8.000.000. zasto ih spominjes koj moj? mi sa njima nemamo nista zajednicko?
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 18:03:50 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Dominik ko će ga saslušavati u vezi imovine? Mišković? Smile
Sve je meni jasno, ali mi je jasna i činjenica da se vlast bogati enormno i da im niko niđšta ne može. Zamisli čovek kupio vilu od 1,5 miliona evra, a ima samo koliko 45 godina i čime se bavio, uglavnim politikom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Dominik ko će ga saslušavati u vezi imovine? Mišković? Smile
Sve je meni jasno, ali mi je jasna i činjenica da se vlast bogati enormno i da im niko niđšta ne može. Zamisli čovek kupio vilu od 1,5 miliona evra, a ima samo koliko 45 godina i čime se bavio, uglavnim politikom.

I jos veca fora on izadje pred narod kaze jeste ja sam sve to posteno zaradio u Srbiji za moj radni vek i onda debili bez mozga glasaju za njega, i onda se ja jedem ziv kako ne moze da nam bude bolje pa evo bas ocigledan primer kako ne moze, dokle god idijoti vise veruju tudjim recima nego onome sto vide i cuju i onome sto im mozak govori na vlasti ce uvek biti lopovi, olos i kriminalci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG Frizider
kvlade,

Da pa? I u tom kontekstu je Cedomir drugaciji? Gde se to konkretno uvlaci Cedomir a da ima iole koristi Srbiji i nasem standardu? Ako je vec toliki uvlakac epskih razmera sta mi imamo od uvlake Hrvatima recimo gde i dalje nase kompanije kubure sa ulaskom na njihovo trziste?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 6230
Zapevajmo Chorbinu:

Ja necu da radim
Necu ni da pokusavam
Ako me budu terali
Ja cu da zabushavam

Nedace Srbije i srpksog naaaaaaaaaaroda, je zbog Kardeljevog strvinarstva.
Leka ima: motika, korbach, bich, tor.
A za PatriJote odzak.

Do onda hajde da jurimo Klintona. I da cekamo..... Smile Smile Smile Smile Smile Smile pomoc s istoka.
I da sledimo put naseg rukovodioca sa istoka: NE raku debelog creva, DA cirozi jetre.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Dominik, jedino ih možeš kazniti, ako je to neka kazna, neizlaskom na izbore.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Biće nama veselo, šta reći .......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 14:58:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.