Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 21:04:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jelasic podneo ostavku  (Pročitano 31674 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

Resenje:

Toma Kurton + dr. VK.

Zaboravio si da se SPS infiltrirao ponovo u vlast.

Nisam ja to rekao da je resenje, to si ti rekao!
Nisam zaboravio da se SPS ubacio ponovo na vlast samo se nismo dotakli te teme, nije se on nikkao ubacio vec je doveden na vlast od onih snaga citiram:
~Koje nece voditi politiku iz proslosti i koje nece vracati Srbiju u devedesete!

Za povampirenje snaga devedesetih i njihovo dovodjenje na vlast i preuzimanje vitalnih funkcija u Srbiji krvi su DS i njihov car blazeni Boris Tadic!

Bojim se samo da cemo pred izbore imati zemlju koja je rasprodata pare procerdane a problema milion, ne znam kojom bajkom ce despot Boris Tadic nastupiti ali bojim se da cemo imati izbor izedju zla(SNS i VK) i jos goreg (diktatora Tadica)

Sudstvo je stavio pod plast DS-a reizbor sudija je tako napravljen da su samo ubaceni njihovi ljudi, ovime se nista nije dobilo sudstvo je korumpiranije nego ikad, otaljavanje predmeta i njihovo resavanje je svakodnevna praksa.
O srusenom monetarnom fondu i razorenoj privredi o jakom uvozu a nikakvom izvozu, o radnicima koji leze na prugama dok ih policija bije, o tajkunima i kriminalcima, o sprezi vlasti i kriminalaca, o zaostalom skostvu i urusenom zdravstvu necu ni da trosima reci.
I sada ce za guvernera postaviti svog coveka kao sto je to uradio i sa premijerom Mirkom Nejakim!
Svaki dan proveden u ovoj zemlji zadnjih 10 godina za mladog coveka bio je cisto gubljenje vremena, nerava i zdravlja!

Opet kazem bojim se da cemo doci u situaciju kad se raspisu izbori
~Ko glasa za Nikolica kajace se, ko ne glasa kajace se jos i vise!

p.s.
da ne dodje do zabune ne podrzavam Nikolica SNS i radikale, ali jos manje od njih podrzavam ove lopove sto su sada na vlasti!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Nokia 
Moguće reakcije finansijskih tržišta

Nameće se pitanje kako će međunarodna finansijska tržišta i potencijalni investitori u Srbiju reagovati na vest o odlasku guvernera Jelašića.

BBC je o tome razgovarao sa Anom Jelenković, stručnjakom konsultantske firme Eurasia grup sa sedištem u Londonu koja potencijalne investitore savetuje o političkim rizicima ulaganja u Srbiju.

Na pitanje BBC-ja kako su investitori gledali na Jelašića, Ana Jelenković je odgovorila da su utisci međunarodnih investitora i međunarodnih banaka bili vrlo dobri i dodala:

"Generalno mišljenje o Narodnoj banci Srbije je da ona jeste nezavisna institucija. Uopšte se ne misli da ona radi pod bilo kakvim političkim pritiscima. Utisci su, dakle, vrlo dobri i što se tiče NBS i što se tiče Jelašića."

Da li to znači da će međunarodno finansijsko tržište i strani ulagači u Srbiju sada negativno reagovati na činjenicu da Jelašić odlazi?

"Rekla bih da ne. Nesigurnost kada neka vrlo poznata ličnost ode sa neke vrlo jake pozicije naravno jeste malo problematična. Pratiće se ko će biti narodni guverner i biće malo veće ineteresovanje narednih nekoliko dana dok se to ne sredi. Jelašić je bio poznata osoba i investitori i strane banke su bile navikle da on prisustvuje donošenju odluka u Srbiji. Ali, generalno se smatra da su monetarne odluke u Srbiji poznate i ne očekuju se velike promene, go god bio na poziciji guvernera. Makroekonomske odluke u tom regionu i u Evropi su mnogo jače od onih koje donose sama Srbije i NBS", ističe u razgovoru za BBC finansijski stručnjak Ana Jelenković.

http://www.bbc.co.uk/serbian/news/2010/03/100323_jelasic.shtml
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
Svaki dan proveden u ovoj zemlji zadnjih 100 godina za mladog coveka bio je cisto gubljenje vremena, nerava i zdravlja!

Cuti tu, prethodnih 10 bilo je jos i gore. Mnogo sranja koje sad imamo je nasledje devedesetih, naravno, dosta toga je i novo, niko ne bezi od odgovornosti, ali sta je alternativa? Nikolic? Covek koji bi prodao rodjenu majku samo da se docepa vlasti? Ne moze to tako. Moralan covek bi se nakon jednog poraza na predsednickim izborima povukao iz politike, u Americi mislim da se nikad nije desilo da se porazeni predsednicki kandidat kandidovao za tu funkciju jos jednom posle tog poraza. Ovaj ga vec dvaput lipso, i sad hoce i treci put, sa parolom "Nikad jaci"? Sta si radio do sada u moj tuki, jacao? Smile

Citat

Jel' ovo mladima buducnost? Smile Smile Smile

Cetnicki vojvoda

Kojot

Patriota

Odmetnik

Sve likovi ko sa poternica, kojem mladom coveku ovo uliva nadu u svetliju buducnost?? Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 16:35:13 od kvlade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG Frizider
А Чеда наркоман је будућност? Smile Човек који 2 радна дана није спојио у животу, који се увукао у дупе свим тајкунчићима и сваком живом олошу како би своје нерадничко дупе заб'о на Дедињу. То ми је будућност, Жарко Кораћ искомплексирани, па јеботе ако је Коштуница мутав Жарко за њега прича у назад.

Дакле додај ту на сликама и твог наркоса, па и Динкића лопужу и редом од свиње полицајца на челу са главатим председником демагогом и онда можемо да причамо Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Alien u ovome svetu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 236
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Чеда је животиња. Умно болесна животиња. Једина животиња која узима дрогу. Једина животиња која је тако зла и охола.

А јелашић је демончина и по. Неки ђаво из петог дензитета му је јебао кеву, али је био стар па је син постао ћорав.

Требао је Каписода њих да убије, а не Ксенију у ПМС-у. Овако би више демона страдало!!!
IP sačuvana
social share
Бога има! А и све да га нема, требало би га измислити!
Волим МункуЗе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Smesta treba Jelasica pozvati na svodjenje racuna da vidimo sta je ko-kome i koliko duzan, da se zna!

Da li se salis? Ili zaista mislis da bi ovako nesto moglo da se dogodi? ... ne, ipak mislim da se salis Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Jelašić će sada da digne sve četiri , na nekom lepom udaljenom ostrvu, a za samo dve godine na njega će se zaboraviti. Ko se još seća Labusa, a Božovića? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Smesta treba Jelasica pozvati na svodjenje racuna da vidimo sta je ko-kome i koliko duzan, da se zna!

Da li se salis? Ili zaista mislis da bi ovako nesto moglo da se dogodi? ... ne, ipak mislim da se salis Smile
Ne salim se zaista to treba uraditi, ali to naravno se nece desiti! Da vidimo sta je imao od imetka pre i posle 6 godina na funkciji guvernera Srbije!

@VernikDoKoske
Brate reci mi molim te na cemu si vidim da te opasno vozi vec mesecima Smile

Citat
Svaki dan proveden u ovoj zemlji zadnjih 100 godina za mladog coveka bio je cisto gubljenje vremena, nerava i zdravlja!

Cuti tu, prethodnih 10 bilo je jos i gore. Mnogo sranja koje sad imamo je nasledje devedesetih, naravno, dosta toga je i novo, niko ne bezi od odgovornosti, ali sta je alternativa? Nikolic? Covek koji bi prodao rodjenu majku samo da se docepa vlasti? Ne moze to tako. Moralan covek bi se nakon jednog poraza na predsednickim izborima povukao iz politike, u Americi mislim da se nikad nije desilo da se porazeni predsednicki kandidat kandidovao za tu funkciju jos jednom posle tog poraza. Ovaj ga vec dvaput lipso, i sad hoce i treci put, sa parolom "Nikad jaci"? Sta si radio do sada u moj tuki, jacao? Smile

Citat

Ja sam rekao da ne propagiram za SNS + Kostunica a ti opet naginjes!

I najvise me nervira kad se vadite cuti bilo je i gore, ama necu vise da mi bude gore, sve je isto kao i devedesetih samo nema ratova jel to treba da me tesi?
kako mozete da budete toliko glupi i da verujete u Cedomana i bulumentu debila slicnih njemu? Smile
Od golobradog studenta 90-ih do podpredsednika vlade i tajkuna sa dzipovima i telohraniteljima i niko da ga pita za poreklo imovine, eto u toj drzavi zivim i sve sto sam napisao je istina i to i sam znas!

I ne znam zasto se uopste raspravljam sa *cenzurisano *cenzurisano *cenzurizano *cenzurisano iz LjDP-a  Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 17:42:19 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Dominik, pridružujem se tvojim lepim snovima. Jelašić je došao sa koferom, ali praznim. Otićiće opet sa koferom , ali punim.Čega? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat

Citat

Cetnicki vojvoda

Kojot

Patriota

Odmetnik

Sve likovi ko sa poternica, kojem mladom coveku ovo uliva nadu u svetliju buducnost?? Smile

Има ту јо кандидата:

Квладе слушај када ти човјек објашњава како се пилотира.........

Сликали Воју са калашем. Smile

Akо ти се не свиђају ти које си поставио бирај себи:

Не знам који ћеш курац са оваквим отпадом.. Smile..обраћам се Легији.

Као што неко рече између два зла треба изабрати мање зло,а овај то није сигурно.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 21:04:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.