Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 01:24:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jel i za ovo kriv Beograd?  (Pročitano 9200 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Razumem Hkj sta zelis da kazes, a posto smo takvi kakvi smo, uvek je neko drugi kriv (biraj, masoni, Vatikan, Rotsildi...), tako i ovde, i neces se naci nikad u situaciji da se prizna da su za stanje u gradovima koji nisu Beograd odgovorni njihovi stanovnici i predstavnici koje oni biraju, kao i njihovi vidjeniji clanovi drustva kojima je, vecinom, oko u Beogradu a ne u i za svoju sredinu. A u manjim sredinama je jos i lakse da se zna ko sta radi i kakav je. Pa nisu se dzabe skrivali po soliterima Novog Beograda.

Samo mislim da si izabrao malo pogresan primer da bi dokazao poentu Smiley

« Poslednja izmena: 03. Dec 2015, 19:03:04 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Jedini veći buržuji od Beograđana su Vojvođani.

Kakva li su beda ovi juznije od Bg-a ako su im Beogradjani burzuji?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 47.0.2526.73
ne pitaj
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Temu sam otvorio neplanirano, gledao sam tu vest o blokadi paora pa mi je to zapalo za oko. Inače kad bih zapisivao sve druge primere i argumente koje redovno slušam i gledam, mogao bih da napravim još deset ovakvih tema.  Smile

Al sam od toga odavno digo ruke jer pre ćeš naterati Turčina da prizna genocid nad Jermenima nego što ćeš nekim Srbima da objasniš da nije Beograd Beverli Hils i da nije on uzrok svog zla koje muči ovu zemlju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Citat
odgovorni njihovi stanovnici i predstavnici koje oni biraju

U Despotovcu vlast nije izabrana, nego postavljena iz centra.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
A koja je stranka na vlasti u Depotovcu i odakle su ljudi koji čine tu vlast?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
SNS, kako bog i zapoveda. Ali su žuti pobedili na izborima. A onda su se iz centra umešali i preko noći se sastav skupštine preokrenuo. Tako da bismo bili zahvalni, ako se već ne daju pare da se ponovo otvori bioskop ili obnovi neka škola u opštini, da se ne daju ni našim alavim poslanicima kako bi se vlast preuređivala po volji centralne vlasti. Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Ja sam rekao još davno, kad smo imali one prve teme u fazonu ''Beograd vs. Srbija'' da sam ja za decentralizaciju i za smanjenje poslanika. Ali ne odlučujem ja u tome, i ne odlučuju ni Beograđani. Nego odlučuje par stotina ljudi koji sede u Nemanjinoj 11 i na Pašićevom trgu. A tih par stotina ljudi sede tu jer ih je izabrao narod. Dakle narod je izabrao da se nastavi centralizacija, a onda isti taj narod uzme pa za sve krivi Beograd. Pa ne ide tako.

Kažem, ja sam prvi za decentralizaciju. Ljudima u Srbiji će da bude bolje, a Beograd će da se malo rastereti svega i svačega što mu je došlo u skorije vreme. Taman se lepo obnovi poljoprivreda i sela, a ja ne moram da slušam lupetanja i izmišljotine. Al jbg, ne pitamo se ti ili ja o tome, nego ljudi kojima toliko ona stvar i za tebe i za mene da se to čuje na Karpatima.

I još jedna stvar - nije centralizacija jedini i glavni uzrok bede po zemlji. Jest problem, ali nije nikako jedini. Znam nekoliko ljudi koji su se vratili u svoj rodni kraj sa namerom da nešto urade, da pokrenu privredu i zaposle ljude, i prvo što bi čuli od svojih opštinskih vlasti, od ljudi s kojima su išli nekad u razred, je bilo ''a koliki je moj procenat od toga?''. I šta sad, i za to je kriv Beograd? Pa neće biti. Taj muljator što oće da krade i uzima procenat... on nije iz Beograda. On je lokalac. Dakle nije Beograd kriv. Isto važi u tom slučaju sa Despotovcem. Nisu Beograđani odveli svoj otpad od ljudi da preuzmu vlast nad Despotovcem i pljačkaju ga, nego su ga dovele lokalne vlasti, koje čine upravo lokalni, korumpirani ljudi.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2015, 19:44:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Zapravo, pare za potplaćivanje korumpiranih poslanika (njih 6, da budemo precizni) došle su pravo iz Beograda, to je ovde javna tajna. A onda je iz Beograda došla i policija koja je pohapsila žute kad su pokušali da vrate milo za drago i prebace 3 naprednjaka na svoju stranu. A iz Beograda je došao i nalog za hapšenje direktora Rembasa kad je trebalo da se pokaže tvrda ruka prema korumpiranim direktorima, iako su ga oni sami tu i doveli (ne lokalna vlast, nego vlada). Mada su ovi još i dobri, bar ne traže pare za obnovu Avalskog tornja pod izgovorom da je to značajno za celu Srbiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
mob
LG G3
Pa i u Kragujevcu ista priča,još ih zatvorili u hotel izvan Kragujevca da im ne pobegnu do sednice i zavlada i nad nama SNS  Smile

Najveće demokrate se prebacile kdo sina dragog nam predsednika ,a sve uz priču "Na lokalu se glasa za čoveka ne za stranku"  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 01:24:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: kriv ovo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.692 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.