Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 19:18:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jel i za ovo kriv Beograd?  (Pročitano 9170 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Citat
- Hitna pomoć ima ukupno 75 vozila. Veliki broj je neispravan. Od 57 ambulantnih kombija, radi 46, a i oni su na izdisaju jer su u upotrebi neprekidno 24 časa. Medicinske ekipe se smenjuju, a vozila su konstantno upaljena - priča v.d. direktor dr Čolaković.
Nasa ima jedno vozilo. Dobili iz neke donacije inace bi i dalje bili bez vozila.

BOlnica u Uzicu pokriva vise od 300 hiljada stanovnika. Smile

PU Uzice ima mozda 3 defendera stara preko 10 godina (oni beli) i sva tri su lepo korodirala. Imaju i nekoliko pezoa, sve ukupno ne vise od 10 ispravnih automobila trenutno. Smile

Inace, imaju ljudi komplekse ovde. Zato i idu u Beograd da ih izlece Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Ma Beograd je bre peder!!!!1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Vidim baš su se izlečili.

Nego, pa i ovde mnoge medicinske ustanove zavise od donacija po tom pitanju. Skoro sva vozila koja vidim na sebi imaju neku nalepnicu da su donacija. Naravno nije situacija toliko teška kao u drugim mestima, ali nije ni toliko bajna koliko se stalno priča i predstavlja. Daleko od toga.

Isto je manje više i sa ostalim službama. S tim što PU Beograd ima i nekoliko drugih pod uprava i jedinica, kao što su one za obezbeđenje političara i kolona (BMW5 i Mitsubishiji), presretači (Mitsubishi i Audiji), zatim automobili za policijske upravnike i slično (Golf 5) i još neke... koji prosto moraju da budu uvek u tip top stanju... pa kad se sve sabete deluje kao da je med i mleko. I zaista, za te ljude na tim pozicijama i u tim jedinicama jeste. Ali za obične pripadnike službi nije neka drastična razlika, mislim nije uopšte kako se obično predstavlja. Ispašće jednog dana da se ovde voze limuzine, u Novom Sadu Moskviči a na jugu bicikli...
« Poslednja izmena: 03. Dec 2015, 17:54:32 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Ne vidis ti nista zato si i taki Smile

Narvno da ce beogradska policija da bude bolje opremnjena nego bilo koja druga u Srbiji. Ljudi imaju mnogo mnogo puta vise posla. Ja se samo ismevam tvom nacinu prezentovanja stvari.

Aj uzmi jos jednom procitaj ono gore sto sam napisao. U Beogradu 75 ambulati, 46 kombija a u Uzicu ima jedna donirana ambulanta, do pre par meseci nije bilo ni te jedne.  Smile A ti se care uhvatio za jednog Tuarega iz Novog Sada.

Novi Sad ce jos malo da se pretvori u vojvodjanski Beograd. I onako je centralna Srbija prenaseljena, treba Vojvodinu i Beograd jos malo naseliti kompleksasima sa juga i zapada. Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0

Nasa ima jedno vozilo. Dobili iz neke donacije inace bi i dalje bili bez vozila.

Smile

jel nema potrebe za vise ili su toliko nesposobni da kupe jos jedno vozilo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86

Smile

jel nema potrebe za vise ili su toliko nesposobni da kupe jos jedno vozilo?
Ima potrebe za bar 3-5 ambulanti. Samo nema para. Prioritet su neke druge stvari i neka druga mesta.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Pazi ko mi kaže.  Smile Užičanin!  Smile Pa vi bre ne možete sami sebe da smislite.   Smile

Jeste, uhvatio sam se Tuarega.  Smile Kao što se i vi tako uhvatite za neku pojedinačnu činjenicu pa lupate kako se Beograđani kupaju u vašem novcu.  Smile

A što se prebacivanja fokusa na Novi Sad tiče, nemam ništa protiv, štaviše imate moju punu podršku.  Smile  Smile Da vas ne gledam više.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Е зато у Зрењанину полиција фура Дачија Дастере Smile Мислим да имају два комада Smile

Али оно...полиција је увек била лоше опремљена (не мислим на жандарме и сличне специјалце већ на ове класичне прашинаре и саобраћајце)

Ситуација је таква да нпр полиција у мом месту нема јебени папир за штампање, хемијске оловке и остали канцеларијски материјал који за једну годину за полицијску станицу кошта неку мизерну лову. Да не причам о штампачима, фотокопирима и компјутерима који коштају неку већу лову. Па до скоро су имали оне шугаве униформе које нису личиле ни на шта Smile
Овима у мом месту општина даје канцеларијски материјал, купила им је неколико штампача, фотокопира и прошле године им је купила радар.

А што се тиче Пајера, Туарега, Дефендера и сличних...само се надам да неки паор неће попиздети и кренути на њих са ИМТ 5000. Има да их испресује за секунду Smile

И да...Београд је крив Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2015, 18:11:31 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Pa normalno da je kriv!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Sta ti imas protiv Uzicana sunce mu zarko  Smile

Dok god bude imalo para u Beogradu imaces Uzicane i Cacane u Beogradu. Jebiga vole ljudi pare i pametni su i snalazljivi. Pa su tako profesori na svim fakultetima, direktori ustanova itd.

Prosto je kao pasulj. Mi kazemo da je tamo bolje i ne pricamo to uludo... Zato sto tako mislimo i znamo mi dodjemo u Beograd da delimo to bolje sa vama koji ste vec tamo. Nismo mi u fazonu da pljujemo u Beograd i da sazaljevamo nasu sudbinu. Mi pljujemo stanje stvari ali smo mu se prilagodili.

Tako je Mrgec, naravno da je Beograd kriv.

PS: A hkj nemas nista da izjavis za brojcano stanje vozila javnih ustanova na ulicama zlatiborskog okruga? hahahah
« Poslednja izmena: 03. Dec 2015, 18:13:49 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 19:18:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ovo kriv

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.