Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 12:12:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jel i za ovo kriv Beograd?  (Pročitano 9149 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Istina, mnogo je moćniji, imaju iste kubikaže ali Land Cruiser ima male Japance u motoru koji mu daju dodatnih 200 konja...

Nego što se tiče ovog drugog e pa baš sam to hteo da te pitam. Pošto sam se naslušao svakakvih priča, pa da proverim. Čuo sam da u Užicu voze Trabante stare 40 godina. A na jugu voze magarce. A neki čak ni to, idu samo pešice. Jel to istina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Sad gledam cene. Pajero je skuplji od Tuarega. Tuareg je bio strasno skup kad je tek izasao, sada nije.

Land Kruzer najnoviji kosta skoro 85 hiljada. Skoro duplo vise od Tuarega Smile

PS: Novi Sad je novi Beograd.

cene uvek mogu ici dole.... sve zavisi kako im ide prodaja i zavisi od opremen, ako je slaba prodaja mozes ga za dzaba uzeti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Ja nemam pojma šta vozi policija u Despotovcu, još nisam hapšen.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Dođi u Beograd da te uhapse ovi ''naši'', ima i Maseratiju da te voze u pritvor.  Smile  A i u samoj stanici milina, sve optočeno zlatom i granitom.  Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2015, 16:45:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
U Beogradu imaju jaci vozni park nego ostatak Srbije zajedno. Sto je apsolutno zasluzeno... Evo i Novi Sad polako prerasta u novi centar zbivanja pa se i tu pojacavaju vozila. Nece valjda lend kruzere da dovoze u Uzice kada ovde nemaju potrebe za njima. Objektivno gledano kruzeri i pajero-i su mnogo bolja vozila za tu namenu u poredjenju sa tuarezima. Imaju jace motore, vise konja, prostraniji su, veci... Tuareg je vise porodicni terenac. Makar je moj licni utisak takav.

Tema je retardirana i pogresno koncipirana al nista drugo ne mozes ni ocekivati od coveka koji ide i mrzi po forumu.  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Citat
Dođi u Beograd da te uhapse ovi ''naši'', ima u Maseratiju da te voze u pritvor. Smile

Nikad se nisam vozio Maseratijem, pretpostaviću da je to dobra stvar.

Citat
al nista drugo ne mozes ni ocekivati od coveka koji ide i mrzi po forumu.

A to je moj posao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
PA tema ne bi ni bila napravljena da nisam sto puta slušao razne Užičane, Pazarce, Novosađane i ostale drkadžije koji mi kukaju što sva moć i pare idu u BG a za to vreme sa prozora mašu rodbini i komšijama koje se sele baš u taj ozloglašeni Beograd po kome će posle da pljuju i prde.   Smile I naravno, te kuknjave kako u Beogradu svi voze limuzinčine a ostatak Srbije jaše magarce i bicikle...  Smile

Nikad se nisam vozio Maseratijem, pretpostaviću da je to dobra stvar.

Ne brini, imamo i Rojseve.  Smile Ma imamo svašta bre, pa znaš ti koliko se para ovde gomila, naši ne znaju šta će s njima...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Evo i u ovom slucaju ce to da se potvrdi. Da uzmes vrednost voznog parka beogradske policije i onda saberes ostatak voznog parka svih ostalih PU u Srbiji. Kladim se da ce tas da prevagne na PU Beograd. Smile

Uzeo covek sliku jednog Tuarega i napravio temu gde istice svoje komplekse i mrznju a prica nekom drugom da prdi. Budibogsnama Smile

PS: Ovde voze puntace, pezoe i defendere prosecne starosti vece od 10 godina. Smile Vise od pola vozila im nije u voznom stanju. Npr Hitna pomoc pre par meseci nije imala nijedno ispravno vozilo. Ljudi morali da doniraju kintu Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2015, 17:07:55 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Mada se ne može reći da se i u Srbiji ne gradi. Evo kod mene svake tri nedelje otvore jedan pešački prelaz. Jedan te isti, kupili farbu od Bugara pa se začas spere.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Hah, pa ako ima komplekse onda ste to vi iz zapadne Srbije i Novosađani, pošto, ponavljam, redovno serete po Beogradu a na kraju se svi sjatite u njega.  Smile

Što se tiče tih Puntića, Pežoa i Defendera... jel misliš na ovo?

Sve slike su inače iz Mordora, pardon... Beograda. I to zna svako ko živi u tom Beogradu i viđa ta vozila svakog dana. Naravno, neki znaju bolje iako su od Beograda videli samo stadion...

A što se tiče Hitne pomoći... u jebote, nisu sva vozila ispravna... U majku mu, pa to u Beogradu nikad ne bi moglo da se desi...  Smile Smile Smile Smile

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:473137-Hitna-pomoc-pred-kolapsom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 12:12:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: kriv ovo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.