Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 17:59:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jehovini svedoci priznati i u Srbiji  (Pročitano 77800 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bitter Lemon,
griješiš što one koji u ime pravoslavlja čine zlo proglašavaš pravoslavcima.Biti kršten ne znači biti i vjernik kršćanin.Vjera se živi životom i djelima.Koliko j eateista počinilo zlo u ime svog bezboštva?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
E, saću da teram komšiju da časti, sad više ne mogu da ga zovem "sektaš" ..... sad mogu da ga zovem "zvanični sektaš" .:!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Ma, najgora sekta je hrišćanstvo i sve njegove podkategorije. Mislim, ljudima smeta što su Jehovini svedoci napadni... A šta je sa pravoslavcima? Ja sam lično ateista, ali jedan moj dalji rođak je neki sveštenik hinduizma ili nešto slično... Uglavnom, miran čovek, obrazovan, pametan, svakom hoće da pomogne... A "bezopasni" pravoslavci su ga "u ime Hristove vere" nekoliko puta napadali i ranjavali nožem! Samo zbog toga što je preuzeo drugu veru!

Pa, pitanje za sve: Šta biste više voleli, da vas preobraćuju Jehovini svedoci ili pravoslavci???  Smile

Glupo je uopšte govoriti loše o sektama koje ne koriste nasilje, već su normalne... A što se tog kapitala tiče, koji stoji iza JS, haha, koliko se ovi naši crkvenjaci obogatiše... 
Sve sekte prodaju lazi (obmanjuju naivne koji postaju clanovi), tako da nema razlike da li se sekta zove "hriscanstvo" (sekta farisejskog judaizma) ili "jehovini svedoci" (nehriscanska sekta "hriscanstva").
"Hriscanstvo" je sekta koja ima najvise obmanutih clanova, ali opet, nema nikakve razlike da li je neko clan te sekte ili bilo koje druge.
U ovoj Zemlji je dato pravo jednoj sekti ( SPC ) da druge organizacije sa identicnom delatnoscu naziva - sektama, kako bi svoje clanstvo njima plasilo da se ne bi rasipalo/smanjivalo u broju.

U SAD "jehovine svedoke" niko ne zove "sektom", posto tamo ne postoji religijska organizacija koja se
bori za prevlast
.
Citat: Magic Master
Kad cete vec jednom nauciti sta je sekta, a sta religija. Ovako djeluje glupo. Ako niste imali vjeronauku u skoli sada imate net.
A da li ti imas mogucnost da shvatis da je "sekta" rec koja (prvenstveno, izmedju ostalog) definise
"Grupu ljudi koja se odvojila od originalne grupe." ?
"Hriscanstvo" je sekta farisejskog judaizma koju je kreirao Farisej Savle iz Tarsusa, ili poznatiji kao
Sveti Pavle, koji je Svetac, posto je vodjen Svetim Duhom ( Voljom Bozijom ) kreirao tu najmasovniju zabludu u istoriji covecanstva. Pomogli su mu Sveti Petar i ostali Isusovi apostoli koji su to ucinili takodje vodjeni
Svetim Duhom ( Bozijom Voljom ).

Iz tog razloga je svako "hriscanstvo" - sekta, a ne da je svako "hriscanstvo" sekta zato sto se bavi nekakvim tajnim obredima kojima navodi ljude da ubijaju clanove svoje porodice i druge ljude.
( sto je druga vrsta upotrebe reci sekta )

Znaci jos jednom, rec sekta je homonim, rec koja se isto pise i izgovara a ima razlicito znacenje.

Da li ti mozes ovo da shvatis ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Sve sekte prodaju lazi (obmanjuju naivne koji postaju clanovi), tako da nema razlike da li se sekta zove "hriscanstvo"
Da li bi mi objasnio kako se uclanjuje u Hriscanstvo i kolika je clanarina ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: DictatorOris
Da li bi mi objasnio kako se uclanjuje u Hriscanstvo i kolika je clanarina ?
Ima jako puno "hriscanstava" ciji se clan postaje tako sto se odlazi na mesta gde se okupljaju clanovi koji su dosli na mesta gde su dolazili clanovi koji su sada na groblju. Pa onda ta osoba shvati da je ta bajka koju slusa tacno to sto zeli da slusa i tako nastavlja da dolazi na to mesto gde se pricaju te bajke i tako postaje clan. Clanarina varira, neke clanarine su striktno 10% od prihoda clana ( njegove zarade koju stice na mestu zaposlenja, tako sto ulozi rad i za njega dobija novcanu nadoknadu ) a negde je to prepusteno savesti clanova
koji ce dati "koliko mogu".
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Nokia 
Ma, najgora sekta je hrišćanstvo i sve njegove podkategorije. Mislim, ljudima smeta što su Jehovini svedoci napadni... A šta je sa pravoslavcima? Ja sam lično ateista, ali jedan moj dalji rođak je neki sveštenik hinduizma ili nešto slično... Uglavnom, miran čovek, obrazovan, pametan, svakom hoće da pomogne... A "bezopasni" pravoslavci su ga "u ime Hristove vere" nekoliko puta napadali i ranjavali nožem! Samo zbog toga što je preuzeo drugu veru!

Pa, pitanje za sve: Šta biste više voleli, da vas preobraćuju Jehovini svedoci ili pravoslavci???  Smile

Glupo je uopšte govoriti loše o sektama koje ne koriste nasilje, već su normalne... A što se tog kapitala tiče, koji stoji iza JS, haha, koliko se ovi naši crkvenjaci obogatiše... 
Sve sekte prodaju lazi (obmanjuju naivne koji postaju clanovi), tako da nema razlike da li se sekta zove "hriscanstvo" (sekta farisejskog judaizma) ili "jehovini svedoci" (nehriscanska sekta "hriscanstva").
"Hriscanstvo" je sekta koja ima najvise obmanutih clanova, ali opet, nema nikakve razlike da li je neko clan te sekte ili bilo koje druge.
U ovoj Zemlji je dato pravo jednoj sekti ( SPC ) da druge organizacije sa identicnom delatnoscu naziva - sektama, kako bi svoje clanstvo njima plasilo da se ne bi rasipalo/smanjivalo u broju.

U SAD "jehovine svedoke" niko ne zove "sektom", posto tamo ne postoji religijska organizacija koja se
bori za prevlast
.
Citat: Magic Master
Kad cete vec jednom nauciti sta je sekta, a sta religija. Ovako djeluje glupo. Ako niste imali vjeronauku u skoli sada imate net.
A da li ti imas mogucnost da shvatis da je "sekta" rec koja (prvenstveno, izmedju ostalog) definise
"Grupu ljudi koja se odvojila od originalne grupe." ?
"Hriscanstvo" je sekta farisejskog judaizma koju je kreirao Farisej Savle iz Tarsusa, ili poznatiji kao
Sveti Pavle, koji je Svetac, posto je vodjen Svetim Duhom ( Voljom Bozijom ) kreirao tu najmasovniju zabludu u istoriji covecanstva. Pomogli su mu Sveti Petar i ostali Isusovi apostoli koji su to ucinili takodje vodjeni
Svetim Duhom ( Bozijom Voljom ).

Iz tog razloga je svako "hriscanstvo" - sekta, a ne da je svako "hriscanstvo" sekta zato sto se bavi nekakvim tajnim obredima kojima navodi ljude da ubijaju clanove svoje porodice i druge ljude.
( sto je druga vrsta upotrebe reci sekta )

Znaci jos jednom, rec sekta je homonim, rec koja se isto pise i izgovara a ima razlicito znacenje.

Da li ti mozes ovo da shvatis ?
Ne mogu a da ne napisem da si se ti sad toliko nalupao Smile Smile
U koju li ti sektu spadas? ]
O dakle ti inspiracija?
« Poslednja izmena: 15. Mar 2010, 10:25:39 od leonora87 »
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: leonora87
Ne mogu a da ne napisem da si se ti sad toliko nalupao Smile Smile
U koju li ti sektu spadas? ]
O dakle ti inspiracija?
A ko si ti da ti nekome kazes da "lupa" (sto nije u skladu sa pravilnikom foruma) bez ikakvogobrazlozenja ?
Rodjen sam bez mogucnosti verovanja, sto znaci da ne mogu da pripadam niti jednom sistemu verovanja koji
postoji. A to znaci da sam racionalista - anarhista, koji zna da je vlast, sila i poglavarstvo coveka - bajka.
Nemam inspiraciju, nego govorim to sto moram da kazem bazirano na observaciji.

IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2010, 04:38:53 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sta bi ? Da li si na kraju provalio kako materijalna krava jede imaginarni cvet ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2010, 04:39:34 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 17:59:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.