Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 14:43:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jehovini svedoci priznati i u Srbiji  (Pročitano 77769 puta)
Ucesnik diskusija

Гдје престаје логика, ту почиње Босна!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson Т250i
ma to se može dogoditi da ti zazvoni i poštar,susjed,neki drugi prodavač nečeka.Otvoriš i zatvoriš,nisu ni malo nasilni
Можда нису насилни, али су дрски и безобразни. Поштар, човјек, дође и донесе нешто, ти узмеш, потпишеш и он одлази. Готова прича. А ови се усуђују да ти куцају на врата и гњаве са причом о крају свијета, о томе како се требаш мијењати, ово-оно..Не можеш људе вући за рукав и очекиват` да нешто мијењају у свом животу само зато што ти мислиш да то тако треба. Ако си пронашао Бога преко новина-браво за тебе, али пусти остале да живе онако како знају или желе. Уосталом, сви имамо слободу избора. Ако неко жели да им се придружи, наћи ће их сам.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Гдје престаје логика, ту почиње Босна!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson Т250i
Један њемачки мислилац је одлично рекао да требаш да поступаш тако да начело твоје воље може да служи као највиши закон свим људима. Због тога сматрам да те и такве друштвене групације које имају за циљ да мијењају друге људе тако што ће им дијелити којекакве часописе, причати, причати и  причати су, по мом скромном мишљењу, умишљени дрзници.
Јер, ако заиста мислиш да је твој начин живота једини исправан и ако заиста желиш да и други живе тако, онда немој да причаш о томе него покажи па буди живи примјер неке идеје за којег ће неко моћи да каже :"Ено га човјек, хоћу и ја да будем такав!"
Јер, шта су ријечи ако их дјела не прате?!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Nokia 
ma to se može dogoditi da ti zazvoni i poštar,susjed,neki drugi prodavač nečeka.Otvoriš i zatvoriš,nisu ni malo nasilni
Можда нису насилни, али су дрски и безобразни. Поштар, човјек, дође и донесе нешто, ти узмеш, потпишеш и он одлази. Готова прича. А ови се усуђују да ти куцају на врата и гњаве са причом о крају свијета, о томе како се требаш мијењати, ово-оно..Не можеш људе вући за рукав и очекиват` да нешто мијењају у свом животу само зато што ти мислиш да то тако треба. Ако си пронашао Бога преко новина-браво за тебе, али пусти остале да живе онако како знају или желе. Уосталом, сви имамо слободу избора. Ако неко жели да им се придружи, наћи ће их сам.   
Slazem se sa tobom.
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 10
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ma, najgora sekta je hrišćanstvo i sve njegove podkategorije. Mislim, ljudima smeta što su Jehovini svedoci napadni... A šta je sa pravoslavcima? Ja sam lično ateista, ali jedan moj dalji rođak je neki sveštenik hinduizma ili nešto slično... Uglavnom, miran čovek, obrazovan, pametan, svakom hoće da pomogne... A "bezopasni" pravoslavci su ga "u ime Hristove vere" nekoliko puta napadali i ranjavali nožem! Samo zbog toga što je preuzeo drugu veru!

Pa, pitanje za sve: Šta biste više voleli, da vas preobraćuju Jehovini svedoci ili pravoslavci???  Smile

Glupo je uopšte govoriti loše o sektama koje ne koriste nasilje, već su normalne... A što se tog kapitala tiče, koji stoji iza JS, haha, koliko se ovi naši crkvenjaci obogatiše... 
IP sačuvana
social share
With your feet in the air , and your head on the ground
Try this trick and spin it! Yeahh!
Your head will collapse, but there's nothing in it
And you'll ask yourself: WHERE IS MY MIND?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma, najgora sekta je hrišćanstvo i sve njegove podkategorije. Mislim, ljudima smeta što su Jehovini svedoci napadni... A šta je sa pravoslavcima? Ja sam lično ateista, ali jedan moj dalji rođak je neki sveštenik hinduizma ili nešto slično... Uglavnom, miran čovek, obrazovan, pametan, svakom hoće da pomogne... A "bezopasni" pravoslavci su ga "u ime Hristove vere" nekoliko puta napadali i ranjavali nožem! Samo zbog toga što je preuzeo drugu veru!

Pa, pitanje za sve: Šta biste više voleli, da vas preobraćuju Jehovini svedoci ili pravoslavci???  Smile

Glupo je uopšte govoriti loše o sektama koje ne koriste nasilje, već su normalne... A što se tog kapitala tiče, koji stoji iza JS, haha, koliko se ovi naši crkvenjaci obogatiše... 

A ja mislim da ti lažeš, i da je svi sve ovo izmislila......... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49960
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24
Ma, najgora sekta je hrišćanstvo

Kad cete vec jednom nauciti sta je sekta, a sta religija. Ovako djeluje glupo. Ako niste imali vjeronauku u skoli sada imate net.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Kad cete vec jednom nauciti sta je sekta, a sta religija. Ovako djeluje glupo. Ako niste imali vjeronauku u skoli sada imate net.

Pazi kontam ja da nemaju toliki brain damage da ne znaju koje su zvanične religije,.......

Koliko samo Budizam ima pravaca, pa se niko nije setio da postuje na zvaničnoj temi " Budizam u Srbiji" , i da napadne Budizam kao "duhovno samoubistvo" (mada nije tako) ili sl.

Ovde ateisti napadaju Hrišćanstvo, jer očekuju da ljudi stanu u odbranu svoje vere, ......, bedno ........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49960
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24

Pazi kontam ja da nemaju toliki brain damage da ne znaju koje su zvanične religije,.......

Ljudi jesu pametni, ali su istovremeno i lijeni i nezainteresovani. Silvanus je ovde napisao toliko dobrih postova da se samo citajuci njega moglo dosta toga nauciti, kako o hriscanstvu tako i o sektama, ali avaj. "Ja sam ateista, a religija je zlo"...
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 21:06:41 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja sam lično ateista,...
A što se tog kapitala tiče, koji stoji iza JS, haha, koliko se ovi naši crkvenjaci obogatiše... 
Zar i ateisti imaju svoje crkvenjake ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Nokia 

LUPAS gluposti!!!
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 13:24:49 od leonora87 »
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 14:43:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.