Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 23:11:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jehovini Svedoci - Ko su oni?  (Pročitano 61116 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Znaci,ne primate krv,vec secernu vodicu(po 100-ti put)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Sony xperia
Cek' da ode po svoje misljenje, pa ce ti reci.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
SonyEricsson 
Citat
Silvanus, prijatelju dragi zaista ne znam kakav odgovor očekujete od mene, budite jasniji molim vas.

Pa svi čekamo konkretne odgovore. Kako ono reče Isus "vaše da neka bude da, a ne ne" ili tako nešto.

Dobro priznajem da smo svi malo i žestoko navalili na tebe (ne smeta mi što mi ne persiraš Wink ), no upravo zbog toga što imamo iskustva s JS.

Konkretno, mene su jednom zaustavili na trgu i tako udarili priču na priču, sve u stilu koji i ti koristiš: "samo vi pitajte, mi sve znamo jer mi svi čitamo Bibliju, a vi uopće ne čitate". No, kad sam ja (koji sam malčice i čitao) postavio par pitanja na koja sirota, postarija gospođa nije znala odgovor, njezin pratitelj me uputio da svratim u vaš centar pa ću tamo dobiti odgovore. To je ono kako vas ljudi doživljavaju - previše ste nadmeni i prečesto se izmotavate. (Ovo je dobronamjerna kritika).

Moja pitanja uopće nisu problematična.

Dakle bio je Isus, pa je bio Petar, pa je bio Lino, pa je bio Analekt, pa je bio Klement I, pa je......pa je bio Ivan XXIII,pa je bio Pavao VI, pa je bio Ivan Pavao I, pa je bio Ivan Pavao II, pa je sad Benedikt XVI. Eto, to je ta linija kontinuiteta kako je ja gledam. Dakle kod vas je bio Isus pa je bilo skoro 1900 godina praznine pa je bio Charles Russel?
Dakle i u jednom od svojih prethodnih postova više puta optužuješ katoličku crkvu kao nekršćansku i pripisuješ joj sve ratove ovoga stoljeća i sl. (Po tome se vidi da dolaziš iz SAD-a, jer da udariš po baptistima ili episkopalcima navukao bi si Senat ili Kongres za vrat - zbog istog taktiziranja još uvijek oklijevaš i oplesti po pravoslavlju, mada bi da je domena ovog foruma .hr vjerojatno bilo obratno). No svi pisani primjerci Biblije svoj korijen i svoje prve verzije imaju u katoličkoj i pravoslavnoj Crkvi. Ako su one sotonske organizacije (to sam našao u nekoj vašoj brošuri) znači li to da Sotona čini dobra djela jer je sačuvao Bibliju? Ili bismo možda ipak svi trebali postati mormoni koji imaju svoju vlastitu knjigu?

Pozdrav i tebi i drž' se!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Ljudi, ne znam za vas, ali citajuci njegove postove uz jos ove smajlije koji su redovni, pred ocima mi je stalno slika lika u odelu, blagog tona sa osmejkom kako mi stoji pred vratima. Nisam ironican, nije mi namera provociranje, ali je to stvarno tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ljudi, ne znam za vas, ali citajuci njegove postove uz jos ove smajlije koji su redovni, pred ocima mi je stalno slika lika u odelu, blagog tona sa osmejkom kako mi stoji pred vratima. Nisam ironican, nije mi namera provociranje, ali je to stvarno tako.

Smile Drago mi je da vidiš Jehovine sluge na takav način!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One

Smile Drago mi je da vidiš Jehovine sluge na takav način!

Smile

Pa dobro, bilo bi krajnje nepristojno kada bih rekao sto vidim iza te maske... i nista bezobrazno, bezobrazno je rezervisano za one na vrhu, sto ispiraju mozak i zgrcu pare... za ove sto idu od vrata do vrata je posebna prica... deprogramiranje bi moglo da razbije ljusturu i vrati iskrenu ljudskost. Ne krivim ih, ne moze se svako odupreti manipulaciji.

Necu ulaziti u licne price i pitanja od kada si u USA a od kada u JS, i ima li neke veze... samo cu reci da znam 3 osobe sa razlicitim pricama koje su dosle u USA bez plana, nisu znali gde ce i sta ce i "prijatelji" Srbi su im preporucili pomoc u vidu smestaj/hrana... naravno, bili su to preposteni JS... dvoje je ostalo tamo nakon prvog koraka, jedna zenska osoba koja je i dan danas u NY se iscupala jedva i danas joj je glavni cilj sprecavanje "savatavanja" nasih po sletanju i zloupotrebe pod okriljem bratske pomoci.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 20:19:51 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_1
mob
HTC Wildfire S
Čekiću, recite mi molim vas, iskreno... da li vi imate neku obavezu da plaćate neki "danak" vašem "glavnom i odgovornom uredniku" kao što je slučaj sa Jehovinim Svedocima u Nemačkoj?
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
nece nikome odgovoriti ako mu ne kazeta "Pozdrav Čekiće"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
аман престани да избегаваш моје постове и одговори ? Јел би одбио трансфузију крви ако би то био једини начин да ти се спасе живот ?!

Pozdravljam te Radulac! Smile

Ne izbegavam tvoje postove. Ne želim da ulazim u rasprave bez cilja. Nisam na ovom forumu da dokazujem da sam u pravu. Ne pokušavam da pobeđujem u razgovoru. Kako što uvodni paragraf glasi, želim da pomognem svima koji žele da saznaju nešto više o religiji Jehovinih Svedoka i o nama samima.

Ocenio sam da ti postavljaš provokativna i omalovažavajuća pitanja na koja iskreno ne želiš odgovore. Možda grešim, ako je tako izvinjavam ti se!  Smile

Obzirom da već drugi put postavljaš pitanje koje u osnovi nije ispravno formulisano, naime transfuzija krvi nije ni u kom slučaju jedini način da se spase život. Nedostatak krvi nije uzrok smrti, već nedostatak volumena tečnosti u krvnim sudovima. Dakle potrebno je da se prvo informišemo o načinu delovanja i funkcije srca i krvnih sudova, krvi i sastojaka krvi (eritrocita, leukocita, hemoglobina) da bismo mogli da razumemo alternative transfuzije krvi koje su danas u masovnoj upotrebi širom sveta.

Dakle Radulac pronađi na internetu informacije o krvi i funkciji krvi u našem organizmu i dobićeš odgovor na svoje pitanje. Ako ipak ne budeš zadovoljan svojim istraživanjem, ja ću ti pomoći!

Smile

свака част на одговору, стварно је дипломатски... вероватно сте ви "сведоци" махери за избегавање незгодних питања. Али ,мало си се зајебао, пошто ја студирам права и знам по нешто о каузалном ланцу, логици, доказивању и сл...
Дакле - постоје ситуације, и ти то добро знаш, када је једини начин да се некоме спасе живот да се изврши трансфузија крви. Алтернативе крви (као што је нпр. плазма) постоје само у болницама.
Шта ако је неко рањен на фронту, а нема залиха плазме. Шта ако је саобраћајна несрећа, ујед медведа, пад са велике висине, посекотина.... ма има милион ситуација када је једини начин да се неко спасе тај да се изврши трансфузија. Моје питање, ма колико га ти сматрао провокативним, је на месту. А мотив са којим га постављам је ирелевантан, пошто ово чита гомила људи, и сви они ће сазнати нешто ново. Ако звучи провокативно, то је зато што је такав мој лични став према вашој групи. Дакле, ако би тај повређени, коме мора да се убризга крв,иначе ће умрети,  ТВОЈЕ ДЕТЕ, да ли бипристао на то ?! Или би га пустио да умре ?! Врло једноставно питање.

поздрав, цмок, кисс, штагод...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Wildfire S
Pozdrav Čekiće  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 23:11:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.