Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 18:05:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jehovini Svedoci - Ko su oni?  (Pročitano 61142 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Citat
Алтернативе крви (као што је нпр. плазма)

Osim ako se ne radi o nekoj drugoj plazmi, i ona je derivat krvi... nije sija nego vrat  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Pozdrav Coolrunner i WhiteGoa!  Smile

Coolrunner   Smile

Citat
Pa dobro, bilo bi krajnje nepristojno kada bih rekao sto vidim iza te maske... i nista bezobrazno, bezobrazno je rezervisano za one na vrhu, sto ispiraju mozak i zgrcu pare... za ove sto idu od vrata do vrata je posebna prica... deprogramiranje bi moglo da razbije ljusturu i vrati iskrenu ljudskost. Ne krivim ih, ne moze se svako odupreti manipulaciji.

Imaš totalno krivu sliku o organizaciji Jehovinih Svedoka. Zato želim da vam pomognem da razumete religiju Jehovinih Svedoka i njih same. Iz tog razloga mudro je postavljati pitanja o nečemu što ne poznajemo. Nije mudro donositi ishitrene zaključke na osnovu neproverenih informacija, naročito informacija iz druge, treće i ko zna koje ruke.

Citat
Necu ulaziti u licne price i pitanja od kada si u USA a od kada u JS, i ima li neke veze... samo cu reci da znam 3 osobe sa razlicitim pricama koje su dosle u USA bez plana, nisu znali gde ce i sta ce i "prijatelji" Srbi su im preporucili pomoc u vidu smestaj/hrana... naravno, bili su to preposteni JS... dvoje je ostalo tamo nakon prvog koraka, jedna zenska osoba koja je i dan danas u NY se iscupala jedva i danas joj je glavni cilj sprecavanje "savatavanja" nasih po sletanju i zloupotrebe pod okriljem bratske pomoci.

U SAD živim 9 godina, Jehovin Svedok sam od 1997. godine, dakle krstio sam se kao Jehovin Svedok u Srbiji.

Priče takvog tipa su besmislene i nemaju osnova. Ne želim da komentarišem takve izjave.

WhiteGoa  Smile

Citat
Čekiću, recite mi molim vas, iskreno... da li vi imate neku obavezu da plaćate neki "danak" vašem "glavnom i odgovornom uredniku" kao što je slučaj sa Jehovinim Svedocima u Nemačkoj?

Iskrenost je osobina Hrišćana, dakle kad bih bio neiskren ne bih imao smelosti da sebe nazivam sledbenikom Hrista.

Nemamo nikakvu obavezu, imamo volju i želju da svojim dobrovoljnim prilozima (onoliko ko želi i može bez obaveza) podupremo propovedanje dobre vesti o Božjem Kraljevstvu. Ne znam kakav danak i odgovornog urednika spominješ.

Rad i organizacija Jehovinih Svedoka je jedinstven u svih 236 i + zemalja sveta. Rad je organizovan na temelju 1. Hrišćanske skupštine koju je osnovao Isus Hrist u 1.Veku NE.

Svako dobro i pozdrav!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Citat
U SAD živim 9 godina, Jehovin Svedok sam od 1997. godine, dakle krstio sam se kao Jehovin Svedok u Srbiji.

Priče takvog tipa su besmislene i nemaju osnova. Ne želim da komentarišem takve izjave.

Uvijeno u foliju, kako god, hoces da kazes da lazem?  Smile

Prijao ti ili ne moj komentar, govorim istinu, samo istinu i nista osim istine, so help me God.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
не могу да верујем, опет неће да одговори на онако јасно формулисано питање !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

свака част на одговору, стварно је дипломатски... вероватно сте ви "сведоци" махери за избегавање незгодних питања. Али ,мало си се зајебао, пошто ја студирам права и знам по нешто о каузалном ланцу, логици, доказивању и сл...
Дакле - постоје ситуације, и ти то добро знаш, када је једини начин да се некоме спасе живот да се изврши трансфузија крви. Алтернативе крви (као што је нпр. плазма) постоје само у болницама.
Шта ако је неко рањен на фронту, а нема залиха плазме. Шта ако је саобраћајна несрећа, ујед медведа, пад са велике висине, посекотина.... ма има милион ситуација када је једини начин да се неко спасе тај да се изврши трансфузија. Моје питање, ма колико га ти сматрао провокативним, је на месту. А мотив са којим га постављам је ирелевантан, пошто ово чита гомила људи, и сви они ће сазнати нешто ново. Ако звучи провокативно, то је зато што је такав мој лични став према вашој групи. Дакле, ако би тај повређени, коме мора да се убризга крв,иначе ће умрети,  ТВОЈЕ ДЕТЕ, да ли бипристао на то ?! Или би га пустио да умре ?! Врло једноставно питање.

поздрав, цмок, кисс, штагод...

Hvala radulac, hvala, nema potrebe da me hvališ toliko. Dakle ti si advokat, fino, fino i apostol Pavle je bio advokat. Smile

Informacije koje možeš da proveriš biće ti od višestruke koristi i kad ih dobro proučiš, dobićeš odgovor na svoje pitanje i ti i svi oni koji imaju isto ili slično pitanje. Kad budeš dobro utvrdio materijal i ako još uvek želiš da razgovaramo o tome, uredu!

Evo linka ponovo    k l i k n i   o v d e  

Pozdrav i svako dobro!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile Smile ово је комедија....

Пази, је не сумњам у интелигенцију ваших "агената". Тешко да би глуп човек могао да врбује друге. Али ниси одговорио на моје питање и то ће ти рећи свако ко прочита твој пост. Мени је то довољно.
Рецимо, једној вашој чланици је суд ускратио старатељство над дететом,након развода, баш из тог разлога. Суд је утврдио да евентуално ускраћивање прве помоћи детету у таквој ситуацији представља и његово угрожавање. Потпуно исправна одлука, наравно. (и хвала, али нисам адвокат, не још)
« Poslednja izmena: 03. Dec 2009, 21:43:14 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC One
Pozdrav Cekic,

Evo nesto iskreno da ti kazem i da ti ustedim trud. Zanemaricemo to sto nisi dosao da odgovoris na pitanja vec da nam prezentujes materijale koje mi treba da procitamo, ali dzaba ti rabota ovde.

Ovde dolaze ili jasno definisani vernici, postojani u svojoj veri ili jasno definisani ateisti... ima i po koji agnostik ali definitivno dobro potkovan i veoma stabilne licnosti. Ovde niko (potpisujem) nece ni za mrvu promeniti svoje misljenje niti se zainteresovati za JS, sve ce se svesti na lovljenje tvojih (ne licno, vec interpretacije verovanja JS) pisanija a zatim demantovanja istih, zasta ima vise nego dovoljno materijala. Drugi nacin diskusije je upravo ovaj, bez ikakvih jasnih odgovora, sto ce opet dovesti do svega samo ne do onoga zbog cega si otvorio temu.

Ziveo si ovde, sasvim dobro znas da nas narod za razliku od vecine amerikanaca nije kako bi oni rekli ignorant pa samim tim podlozniji raznim interpretacijama.

Ovo je drugarski savet, iskren, bez obzira na tvoja zivotna opredeljenja u vezi sa bilo kojom vrstom identiteta. Ja rekoh, vise mi nije na dusi a ti nastavi kako zelis... ali juriti vetrenjace nema smisla na mestu gde ih nema.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
znaci svi imate "Jehofobiju"      Smile

њу болес у нас.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC One
znaci svi imate "Jehofobiju"      Smile

њу болес у нас.

Sad sam ugasio svetlo... i paranoisem se da su sve male jehove svuda oko mene  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Pssst, čuće vas farmaceuti, i eto nam nove vakcine.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 18:05:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.