Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: jednog volim a u drugog sam zaljubljena !  (Pročitano 22031 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Meni jesu -posebno kad je muskarac tako jak da uspeva da se izbori sa sobom,tj sa svoje dve strane,pa to je zaista zadivljujuce i u tome se najvise i ogleda karakter Smile
A slabici mi nisu zanimljivi jer su lenji da se bore sa svojim demonima,a lenjost ne volim bas(ni kod sebe ,ni kod drugih).
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6630, valjda
Da ali mushkarci koji se javno bore sa svojim demonima su ustvari slabici, ja nikad ne bih dozvolio da devojka koju volim zna da sam se sekund dvoumio izmedju nje i neke druge. Ako sam se odluchio za nju ona ce i biti jedina i nece znati da je bila neka druga zbog koje sam se dvoumio.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Pa naravno ,i to bi bilo posteno. Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6630, valjda

Pa naravno ,i to bi bilo posteno. Smile

Pa razmishljao sam o tome da shta ja imam nekom da drzim slovo kako sam se ja dvoumio kako sam se ja ipak odluchio za nju. Meni to deluje ko reklama... Zashto toj nekoj osobi mora da se stavi do znanja kako sam se ja eto nalozio na neku ribu (kod koje mozda i ne bih imao nikakvih shansi) ali pobogu ja sam ipak izabrao tebe. Mislim to ne mora niko da zna osim mene i mog mobilnog telefona  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 938
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7310 Supernova
Meni jesu -posebno kad je muskarac tako jak da uspeva da se izbori sa sobom,tj sa svoje dve strane,pa to je zaista zadivljujuce i u tome se najvise i ogleda karakter Smile
A slabici mi nisu zanimljivi jer su lenji da se bore sa svojim demonima,a lenjost ne volim bas(ni kod sebe ,ni kod drugih).

vala bas... a ako je lijen u jednoj stvari, lijen je i za sve ostalo
i kraj price  Smile
IP sačuvana
social share
To nisam ja - to je moja schauma. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N97
Devojko, imala si neshto shto je jako retko i neshto najlepshe, nekog sa kim si odrasla. Ne znam za druge, ali ja zhalim shto nemam neshto takvo. I onda ste sve to bacili kroz prozor jer ste mislili da je trava zlenija sa druge strane brda.

Onda si nashla uzbudjenje i dobar sex (shto si mogla i sa onim prvim, ali si cutala ko mula i chekala da ti on "potrefi akord" ) i to sa likom koji je zaljubljen u tebi a i ti u njega. Znachi nije neki idiot.

A onda si i to rasturila jer si se usrala. Njih dvojica su konji jer nisu prepoznali koji si ti tip devojke. Ti si onaj tip shto voli da je shamaraju i da joj naredjuju. Da napomenem da prezirem bilo kakvo nasilje nad zhenama.

I za kraj i ja da te posavetujem da nadjesh treceg, ili ostani uz sadashnjeg dechka i objasni mu kakav sex volish, krajnje otvoreno. Mada dzabe, necete vi dugo potrajati.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6630, valjda
Devojko, imala si neshto shto je jako retko i neshto najlepshe, nekog sa kim si odrasla. Ne znam za druge, ali ja zhalim shto nemam neshto takvo. I onda ste sve to bacili kroz prozor jer ste mislili da je trava zlenija sa druge strane brda.

Onda si nashla uzbudjenje i dobar sex (shto si mogla i sa onim prvim, ali si cutala ko mula i chekala da ti on "potrefi akord" ) i to sa likom koji je zaljubljen u tebi a i ti u njega. Znachi nije neki idiot.

A onda si i to rasturila jer si se usrala. Njih dvojica su konji jer nisu prepoznali koji si ti tip devojke. Ti si onaj tip shto voli da je shamaraju i da joj naredjuju. Da napomenem da prezirem bilo kakvo nasilje nad zhenama.

I za kraj i ja da te posavetujem da nadjesh treceg, ili ostani uz sadashnjeg dechka i objasni mu kakav sex volish, krajnje otvoreno. Mada dzabe, necete vi dugo potrajati.

Ma shto voleeeee kad ih bijeshhh...  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2009, 19:00:46 od lerr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

moje zastave, nikad na pola koplja.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Jbt, mi ovde izgleda svi mislimo isto?
Samo drugacije zavijemo.
Ali ova"zelenija trava sa druge strane" mi se nekako svidela.  Smile
IP sačuvana
social share
"...zasto se sve to desava,
    dal' covek ista resava
    il smo samo tu zbog ravnoteze
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
LG Google Nexus 5
ova na kraju nece ostati ni s jednim ni drugim ...

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
nisam dok nisam ovog drugog upoznala. sad vise nista ne znam . lose mi je od sve ove price i od sebe same.

u ovakvim sluchajevima se propisuje samoubistvo ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.