pa mislim ako nisi ili nije htela sex sto je to upraznjavala
ako je i ona htela sex onda niko nikoga tu nije zeznuo sto bi on bio kriv mozda ni ona njega nije zvala pa je on sad u tripu da je ona bila sa njim samo zbog sexa
ne, ona je od pocetka govorila kako nece samo sex s njim, ali posto to traje vec 2 godine a nema pomaka ka necem ozbiljnijem, na sta se ta veza svodi i dokle ce tako trajati?
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
veza se svodi na sex i trajace dok ne krepaju od sexa odakle mi znamo dokle ce da traje ko da ima rok trajanja ako ostanu zajedno i pozive trajace dok neko od njih prvi ne odapne ako ne onda dok nekome ne odapne neki od kljucnih organa
prosto i jednostavno i uvek ce biti jedno sa drugim i nikad srecni a dobri prijatelji
da, a ono ... vidjanje svaki dan, pa prica (sta ima, sta radis), pa malo po malo, pa opet intezivno zvanje telefonom, ... i na kraju opet se svede na sex ...
I ja tako isto sa komsinicom (Sta ima,sta radis) .Jel da se nadam i ja nechemu
Citat
krepati od sexa? Smile
Eto odgovora na pitanje kako izvrshiti samoubistvo
« Poslednja izmena: 06. Jun 2006, 09:27:55 od arlekin »
Ma prosto, mala mu dodje kao sigurica cisto da ne koristi desnicu. Cim naleti na nesto bolje on ode, kad ga otkace on se vrati njoj. Rekao bih da je vrlo nestabilna licnost,bez nekih dugorocnijih planova za zivot.