mislim da ce se svi sloziti da ta cura nema sta u takvoj 'vezi' da trazi... jer je taj momak ocevidno ne ceni mozda cujemo i odgovor na pitanje sta ona tu ceka dve godine..
doduse, i na to pitanje znamo odgovor... sto ljudi vole da lazu sebe
« Poslednja izmena: 04. Jun 2006, 19:05:12 od machakz »
a dobro ja sam to detaljnije...slazem se s tobom... moze ipak biti da ima neka osjecanja i ne bi je vjerovatno toliko muvao da nije "dobra" al mozda nije dobra u u nekim drugim kombinacijama... ti si ipak muskarac ima djevojaka koje su za zeniti a koje samo za... o tome govorim
e pa, ako je F u pravu i on nemoze da ima bolju... red je i da mu ova devojka izmakne stolicu i da trazi nekog ko ce se s njom zabavljati onako kako i njoj prija
@dijana, pa ne mora on nju da zeni, ali ne mora ni da je krije
m slazem se, ona treba da ga ispali... bez veze je zavlaciti se s nekim toliko nadajuci se da ce se promijeniti situacija... moguce je da ove godine,ili ove 2 god otkad je nju smuvao muva drugu...
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
joooj... zasto... pa ociledno je zato sto on zna da ce ga prihvatiti nazad, bezuslovno...
ona je ovde vecita rezerva citava situacija je njoj na stetu
pa valjda nije kvazimodo, ili starija 20god, ili... bezveze da na to pristaje i nada se... cemu? dve god. je vise nego dovoljno vremena da zna na cemu je
Cuj, ona njega ostavljala a on se njoj vracao. Pre ce biti da je prihvatao nazad, a sto i ne bi, kad nema nikakvu obavezu. Da moze da nadje bolju, nasao bi je.
Ne moze...sex ma koliko bio dobar moze maksimalno 3-4 meseca intezivnog "vidjanja" da bude glavna stvar...posle toga veza nemoze da potraje (jedino ako je lik totalni glupantrop i veze nema sa zivotom, osecanjima, ljubavi i u principu bilo cime. A ona jos veci glupan sto je sa takvim glupanom...(uh...koliko puta rec glupan)
To face an ancient foe you take your sword in hand And cling to the faint glimmer bestowed on you by her Although you are reluctant you have to fight again To be forever more the hero that you were