Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jednakost homoseksualnim parovima  (Pročitano 16840 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Alcatel One Touch
Citat
gej ljudi nisu devijantni, ali ako cemo i da uzmemo da je devijacija, sta cemo onda recimo sa osobama koje su u kolicima ili su nekim nesrecnim slucajem ostali bez nekog dela tela. da li ces i sa njima da se obracunas zato sto su devijantni?
covece....ti ovde uporedjujes invalide sa pederima Smile.....covek je invalid ne zato sto je on tako hteo nego zato sto mu se desila neka nesreca ili je po rodjenju oboleo od neke bolesti pa je ostao u invalidskim kolicima ili ima neki drugi defekt koji ga sprecava da funkcionise kao zdrav covek....ti ljudi nisu krivi zato sto su invalidi i njima treba omogucavati sva moguca prava u drzavi koja imaju i zdravi ljudi...
sa druge strane....ti jesi peder zato sto tako hoces i to je to....pazi....nemam ja nista protiv toga sto ti volis da te decko trpa u bulju i sto ti volis da mu ga duvas ali ako ti svoju neizmernu ljubav prema decacima prikazes na ulici gde se krecu deca i stariji ljudi ja cu te prvi prebiti i to bas onako....da te boli narednih 20 godina Smile
    Mojne,mozda je derpe-mazohista... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
Citat
skupstini (na primer poslanici koji se utrkuju da iskazuju svoju homofobiju)

Посланици имају имунитет који им дозвољава да причају о коме год хоће и о чему код хоће са говорнице. Тај имунитет им омогућава да искажу мишљење. То је демократија, свиђало се теби или не.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Sony xperia tipo
ne nego dete ima pravo na pravilan razvoj
Па, дете неће имати правилан развој ако га одгајају две маме или два тате, као што не би имало правилан развој ако га одгајају алкохоличари, наркомани...

Сам кажеш да сте ви изложени дискриминацији. Зашто онда исто то желиш неком недужном детету?

i drugo mi se uhvatili za gejeve, sta cemo sa lezbijkama, transrodnim osobama.....?
И њих ћемо да претучемо  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
tada je prestala da vazi i povelja.

А док није донет нови устав јесл си ти чуо да су се негде у Србији законски венчала два педера, било кад?

Citat
ali nije to bilo ono na sta sam ja mislio. ovde se radi o prirodnom pravu

Па у томе и јесте проблем што к...ц у твом дупету није ништа природно, него је ненормално и неприродно. Природно је да се врста продужава, а како ћете ви да је продужите?

Citat
ali si pravdao time sto si rekao da se eto to desava i politicarima... i da je za to kriv onaj ko je pretucen a ne onaj ko je tuko

Да ли си глуп или се правиш глуп? Политичари дискриминишу читаве групе људи далеко бројније од педера. И твоја (или изјава ненада чанка) да су радикали фашисти је нека врста дискриминације. А њих буде по резултатима избора некад и близу два милиона. Па кад сте се ви педери бунили што је неко други дискриминисан? Никад.

О православној цркви са тобом немам више намеру да расправљам.

А шта ћете са лезбејкама то не знам, ви сигурно нећете ништа, а неко ко је стрејт можда је и врати на прави пут, под условом да није нека наказа која више личи на бату него на секу.

И на крају... Ви тражите геј параду... Неко се у држави зајебе дозволи вам и обезбеди вас комплетном полицијом, ви је одржите и јако сте срећни, а држава? Држава тек долази у проблем, прво већина се буни и против тога је. А друго.... Сад хоће и некрофили своју параду, па хоће зоофили своју параду, па онда хоће педофили, па хоће манијаци силоватељи, па хоће свака будала своју неку параду.... Како забранити неком да иде улицом и општи са својом козом кад си дозволио педеру да парадира? Како забранити педофилу? Сви они ту своју болест сматрају за нормално, вероватно као што ти волиш пенис у свом анусу тако и он воли свој пенис у кози. И где онда оде држава? Јел то будућност ове земље да педери, некрофили, педофили, зоофили и разни други манијаци сваки дан шеткају гологузи улицама Србије?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat: lordvejder 8. новембар 2006
Можете да причате шта хоћете, али мени то није нормално!!!!!
То је болест колико и шизофренија, па људи који болују од ње не парадирају улицама и дувају се како је то нормално, него су и даље дискриминирани, служе за подсмех итд.... Што неко не стане у њихову одбрану, а да не причам о ментално ометеној деци!!!!!

А све хомиће треба  Smile па  Smile

Citat: lordvejder 7. новембар 2006
Код хомосексуалаца поремећен је облик полног задовољавања као и код педофилије, некрофилије, зоофилије(тако сам учио из психијатрије).То значи да је то болест и да треба да се лечи као и друге психијатрије!А пре неки дан сам читао да је неки хомић изјавио да када би усвојио дете васпитавао би га да буде геј!!!!! Типа тако неће да се бије по кафанама око жена или тако нешто слично!Забранимо им и бракове и могућност да усвајају децу, а ако не онда да се боримо и за права педофила!!!!

Да цитирам самог себе од пре две године.... теме се понављају а са њима и одговори!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
Evo... kad vec preterujemo...
Ja predlazem da se dozvoli brak izmedju zivotinja...
Mislim... sto da ne... imaju i one pravo na srecu...  Smile
A, zatim da se amebama dozvoli usvajanje... to bi bilo tako cool... ili jos bolje... da trolovi i gnomi dobiju pravo da se vencavaju sa ljudima... extra..
Naravno.. ne treba zaboraviti ni kentarue i leprikone...

Cemu ovakvo karikiranje... pa eto... ovo je vec toliko puta prezvakana prica da zaista nema svrhe da ozbiljno odgovaram u temi...
« Poslednja izmena: 14. Jun 2008, 13:03:26 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
A, zatim da se amebama dozvoli usvajanje... to bi bilo tako cool... ili jos bolje... da trolovi i gnomi dobiju pravo da se vencavaju sa ljudima... extra..

Cemu ovakvo karikiranje... pa eto... ovo je vec toliko puta prezvakana prica da zaista nema svrhe da ozbiljno odgovaram u temi...

Јесте тема прежвакана али се повремено појави нови педер који мисли да ће за параду да се избори овде на форуму.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung S8
ne nego dete ima pravo na pravilan razvoj
Па, дете неће имати правилан развој ако га одгајају две маме или два тате, као што не би имало правилан развој ако га одгајају алкохоличари, наркомани...

Сам кажеш да сте ви изложени дискриминацији. Зашто онда исто то желиш неком недужном детету?

i drugo mi se uhvatili za gejeve, sta cemo sa lezbijkama, transrodnim osobama.....?
И њих ћемо да претучемо  Smile

Smile Smile Smile

Јесте тема прежвакана али се повремено појави нови педер који мисли да ће за параду да се избори овде на форуму.  Smile

Smile Smile Smile Smile Apsolutni kralj! Smile

Valjda im je zanimljivo da ljudi znaju da im je rcma velicine SSSR-a.... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Кад би се њима испунила жеља да парадирају, вероватно би се јавили и кретени којима је фетиш да се мажу изметом током односа са партнером, са све идејом да парадирају улицама. Вероватно би тражили и да им држава обезбеди цистерне пуне гована да би могли да се гађају на улици као шпанци парадајизом.
« Poslednja izmena: 14. Jun 2008, 14:25:10 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.4

covece....ti ovde uporedjujes invalide sa pederima
Poredjenje svakako nije na mestu, do neke granice. Jer, twice (inace poznat po "zdravim" stavovima Smile ) je homo ljude okarakterisao kao bolesne. Ja sam samo napravila paralelu izmedju bolesti (one koje su u njegovoj glavi "priznate" i one koje nisu Smile ), dakle, po twicewoj logici, postoje ljudi koji su bolesni i koji imaju pravo na to (dakle sva prava), dok homosexualci (koje je on okarakterisao kao "bolesni" ) imaju samo neka prava, ne sva Smile ... dakle, logika je "sad ga lomi" Smile

Invalidi su nesto drugo, ali u ovoj zemlji i te kako ugrozene grupa ljudi, bas zbog takvih "zdravih osoba" kao nas dragi prijatelj twice Smile Smile koji jedino brine za njegovo "zdravo" dupe. Smile Da su ti "zdravi" obezbedili sve ono sto je potrebno invalidima, danas Srbija ne bi imala vecih problema uopste ... sve je to povezano...  Dobro twice, ne moras da nam dokazujes da si "zdrav", znamo to Smile Smile

Po twicovoj logici, dete postaje (pretvara se u kasnijem zivotu) u ono sto vidi na ulici. Dakle, ako vidi gay -paradu, postace gay Smile Smile Ako vide kutiju shibica, postace kutija shibica, ako vide invalida u kolicima, postace u kasnijem zivotu invalid ... sve je to twiceova "logika" Smile

IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.