Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jednakost homoseksualnim parovima  (Pročitano 16834 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5
Norveska mora da saslusa i pedere. Ko zna koliko ih ima. Kad se, recimo skupe fegeti u Nemackoj, u Berlinu, bude ih par miliona, pa ih ljudi kuliraju.

Tesko da ce to nekada da se dogodi ovde. Cudi me da Norveska ne legalizuje i brak sa zivotinjama. Zivotinja ne moze da se izjasni da li zeli odnos sa idiotom koji se na to pali, zar ne? Smiley Mozda je samo to prepreka.

Sto se tice nove mode, pederaja u Srbiji, nemam ja nista protiv da se vi pucakate u guzu po vasim stanovima, kucama, itd. Kad budete izasli na ulicu, obratite paznju na vase ponasanje, bez obzira sto pederizam nije okarakterisan kao bolest (mada ja mislim da jeste, tj verujem da je bolestina), dosta ljudi u Srbiji ce vas isprebijati i izlomiti, a vi slobodno nastavite. Smiley

@twice

Mozda je prirodnije sa zivotinjama. Smile
Nijednog bolesnika zivotinja nece odbiti, tj nece mu reci: "Ne!"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Norveska mora da saslusa i pedere. Ko zna koliko ih ima. Kad se, recimo skupe fegeti u Nemackoj, u Berlinu, bude ih par miliona, pa ih ljudi kuliraju.

Tesko da ce to nekada da se dogodi ovde. Cudi me da Norveska ne legalizuje i brak sa zivotinjama. Zivotinja ne moze da se izjasni da li zeli odnos sa idiotom koji se na to pali, zar ne? Smiley Mozda je samo to prepreka.

Sto se tice nove mode, pederaja u Srbiji, nemam ja nista protiv da se vi pucakate u guzu po vasim stanovima, kucama, itd. Kad budete izasli na ulicu, obratite paznju na vase ponasanje, bez obzira sto pederizam nije okarakterisan kao bolest (mada ja mislim da jeste, tj verujem da je bolestina), dosta ljudi u Srbiji ce vas isprebijati i izlomiti, a vi slobodno nastavite. Smiley

@twice

Mozda je prirodnije sa zivotinjama. Smile
Nijednog bolesnika zivotinja nece odbiti, tj nece mu reci: "Ne!"

Па проблем и јесте у њиховој болесној потреби да рекламирају и пропагирају своју настраност и изопаченост. Када би своје гузне аномалије упражњавали између 4 зида не би било никаквих проблема нити би неко над њима вршио насиље. Али није њима фора да буду педерчине,а да то нико не зна. И после се чуде што их народ бије по улицама.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2008, 21:45:14 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
@sasaborg

Citat
Ma normalno evo nesto aproporo toga koliko si GaY  http://forum.burek.com/index.php/topic,342007.msg5400879.html#msg5400879

Tamo ces naci i mene  i koliko je svako od nas gay odnosno koliko nije gay
Ali sto se tice ovoga da ce se svijet menjati uz pomoc medija i cega sve ne ond aznaj da ce se uz pomoc istih ta svijet pokusati i nemjenjati zar ne ?

ispalo mi je da sam 30% gay

to je kompleksna tema recimo ima stavova da drustvo i institucije proizvode sexualnost. slozena je tema ali recimo jedan primer. u svakom zabavistu se zna da je kod igracaka iz kuhinje mesto devojkama... dakle vec se u ustanovama stvaraju pozeljne osobine i odstupanje od toga se uzima za ``nenormalno``

ovde je najveci strah da ce svi postati gay ako recimo se odrzi gay parada, ali je to toliko besmisleno da ne treba komentarisati
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Alcatel One Touch
@sasaborg

Citat
Ma normalno evo nesto aproporo toga koliko si GaY  http://forum.burek.com/index.php/topic,342007.msg5400879.html#msg5400879

Ali sto se tice ovoga da ce se svijet menjati uz pomoc medija i cega sve ne ond aznaj da ce se uz pomoc istih ta svijet pokusati i nemjenjati zar ne ?

to je kompleksna tema recimo ima stavova da drustvo i institucije proizvode sexualnost. slozena je tema ali recimo jedan primer. u svakom zabavistu se zna da je kod igracaka iz kuhinje mesto devojkama... dakle vec se u ustanovama stvaraju pozeljne osobine i odstupanje od toga se uzima za ``nenormalno``

ovde je najveci strah da ce svi postati gay ako recimo se odrzi gay parada, ali je to toliko besmisleno da ne treba komentarisati
   Ne rise... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@sasaborg

Citat

covece....koliko puta da ti kazem da popijes lek....mnogo si zaboravan Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 5

Nisi u pravu. Ovde je najveci strah od ljudi koji zagovaraju gay parade. Svesno salju ljude na masovno prebijanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
  nice day pedercino jesil to ti ?   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Nisi u pravu. Ovde je najveci strah od ljudi koji zagovaraju gay parade. Svesno salju ljude na masovno prebijanje...

ja ne verujem u masu koja je isla da prebija ljude za vreme gay parade. oni su jaki samo u grupama, kao pojedinci nule. i naravno ne treba govoriti da je to svojevrsni fasizam
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
ja ne verujem u masu koja je isla da prebija ljude za vreme gay parade. oni su jaki samo u grupama, kao pojedinci nule. i naravno ne treba govoriti da je to svojevrsni fasizam
A pederi su terminatori kao pojedinci.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
A pederi su terminatori kao pojedinci.  Smile
moracu da prenesem rinaki  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.