Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 13:58:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedete virsle?.. Zanimljivo.  (Pročitano 18446 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Ne, to je apsolutno isto, samo sto se malo zavaravamo...
To su aditivi, pa mozes da dubis na trepavicama i da mi objasnjavas da nisu...

Citat
Ti zaista verujes da je nekoga iz klanice briga do standarda i da je drzavu i inspekciju briga sto njega nije briga?

Apsolutno nije moje da mislim. Standard je standard. Zakon je zakon. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
to ti je isto kao i bosanski sudzuk..po ovim trznim centrima...kg kosta 8 km..Smile
i jedino sto ima sto podsjeca na sudzuk je... to sto je.. tvrd ko kamen...
a kad ga rezes ili skines onoaj omotac Smile on se samo raspadne Smile ....i ima okus drveta..
ali onog hrastovog ugljenisanog...ili stoljecima natapanog u koritu save....Smile

a kg dobrog  sudzuka...ne mozes naci ispod 20 - 30 evra...

takodje i "hercegovacki" prsut...u konzumu...kg 12 km.. Smile
a u hercegovini oko od 100 - 200 km po kg...zavisno na kojem je drvetu susen... Smile

e sad mozes samo da zamislis...od kakve je crkotine i lesine "napravljen" taj od 12 km po kg-u..
i na koji nacin je preradjen...i koliko je to sve higijenski i bakterioloski ispravno...kad on kao gotov proizvod toliko kosta.. Smile

inace po nekim pricama ..uvozna cijena...govedine iz nekih zemalja iz juzne amerike.
.po kg-u kosta oko 1 - 2 km...svinje su jos jeftinije....
a najniza cijena kod nasih stocara...je oko 7 km...i to kad je rasprodaja...kad se stocar malo zajebe...
pa othrani 70 % vise nego sto treba..a u stvari 10% manje nego prosle godine... Smile
s tim sto je to sve zamrznuto...pa odmrznuto...pa preradjeno..pa opet zamrznuto...
pa stisnjeno...da izbaci vodu i razne aditive da ocijedi.......pa opet preradjeno...i ko zna sta sve ne...

svaka manja industrija za preradu mesa...kojih imas barem kod nas na svakom trecem km-u puta...
sad dal je zivinska ili stocne..nije bitno..ali ih ima...
ona ima poseban pogon za slikanje...i snimanje..
gdje su svi zaposleni...u bijelom..sa kapicama i rukavicama naravno bijelim...
dobro rukavice su raznih boja...Smile
.....koje se oblace iskljucivo...kad lokalni rekeras...u opstini...
kojeg neki neiskusni i neupuceni gradjani  nazivaju gradonacelnik...javi svojim sticenicima..
koji se brinu da njegov devizni racun ne ufati budj ili neka neuhranjenost..
...da stize "televizija..a sticenik pita koja televizija..a on kaze "ona" ..i naravno da misli iskljucivo na  alternativnu...Smile

posto oni stvarno nemaju dlake na jeziku.. i jedini su medij u bosni koji je nezavisan
i po raznu cijenu u koju spadaju cak i raznorazne prijetnje batinama..i ko zna cim.. novinarima....
i sve moguce sankcije i diskriminacije...koje su dozivjeli tokom svog vijeka postojanja..
cim nanjuse neku nepravdu..prevaru ili bilo sta slicno tome...
a toga ima koliko hoces...samo novinari atv-a izgleda imaju oci i usi..i zasivene dzepove za razliku od ostalih novinara bilo gdje zaposlenih dal u pisanim ili bilo kojim drugim medijima...
ta nepravda  ona je udarna vijest...
bez obzira na posledice... Smile
i ujedno jedina televizija...koju svako normalan uzima  za ozbiljno...

...ili pak ako nesto ne stima u "drzavnoj kasi" kad predsjednik...
smijeni nekog mnistra ..kojeg je on postavio tu gdje jeste bio...
kad taj bude malo nestasan i malo pretjera..pa cak i gradjanima koji nose njegovu sliku u novacniku..
kad postane sumnjivo...
kako on 8 misnistar)  vozi auto od 150 000 km a zena njegova neki mali auto od samo 70 000
...i ima tri stana od 150 m2 u banjaluci..dva u beogradu..jedan
u budvi i jednu malu vikendicu na vlasicu..a nije imao nista pre 8 godina..
sem jednog stana u nekoj pripizdini..
koju nisi mogao naci iz deset pokusaja..ni na jednoj karti bivse juge.....
e onda ga "tata-" ili sef kako ga vole zvati...ne znam zato me to sef asocira...
na "vitu korleonea"..sigurno onako bezveze...
onda ga "korleone iz okoline banjaluke" koje i nije bas okolina...banjaluke nego nekog grada koji je tu negdje u okolini banjaluke...kojeg ne mos promasiti..jer sad svi putevi vode u tu okolinu...
i svijetle kah grad grijeha 24h dnevno..jer imamo struje kol'ko os...tu oko banjaluke..
a vec dolje oko zabacenijih dijelova nase sirom svijeta  pioznate republike...
su svako ljeto i zimu restrikcije..al' ajd nema veze...

onda ga on malo  smijeni...ogradis e da on ema pojma da je taj istaknuti clan...njegove stranke..i drzavni misnistar...bio tako zloces..koji naravno moze samo prdnuti...bez dozvole svoga sefa...

i onda se probudi iz dubokog sna i drzavna inspekicija..kojoj je tu nesto sumnjivo..
pa oni malo probude tuzilastvo...da oni procijene dal je tu nesto sumnjivo..
i dal postoji neki osnov za kakvu tuzbu...ne postoji..sem optuzbe teske dozivotne robije...

i onda kad se oni svi dogovore..jave svima sta treba..da se malo popale dokumenta...
svjedoci malo isprepadaju..raznm dokazima...jer im se toboze vec odavno prisluskuju telfoni...
i drze se na oku..jer su drzavnoj bezbjednosti vec odavno sumnjivi i cak im se cini da suradjuju sa raznim stranim obavjestajnim sluzbama..na podrivanju demokratskog poredka republike srpske...
i da se naziru moguce veze sa al kaidom...

i obavezno drzavna inspekcija napravi malo pometnje...pa misnistar policije izadnje malo iz dimnjaka...cadjav...i ..uhapsi neke ugledne biznismene...koji se uglavnom bave...gradjevinom...i gdje kod ima komad zelene povrsine...
u gradu...oni dobiju dozvolu za gradnju...sruse tu malo drveca..koju kucu...ako malo smeta...
iskopaju neku rupu...i to  stoji tako jedno dvije tri godine...a u rupu uadaju..pjesaci..biciklisti...
kucni ljubimci..nesposobni i nesavjesni vozaci
motornih vozila iz drugih gradova...koji ne citaju znakove..,kojih uopste nema na putu..ako ih i ima...
odavno su itruli i samo vidovita baba rospija zna sta je pisalo ili sta je bilo naznaceno... na njima...

a i  toboze pa svako normalan zna da je tu rupa..jer je tu vec tri godine..Smile
i logicko je...ako je ona tu da ces propasti u nju..ako si malo corav ili ako ne znas da je tu rupa...
i nema tu osnova za nadoknadu stete...a i zna se da je u naseljenom mjestu..
ogranicenje brzine 40 -50 km/h...a po tragovima kocenja...taj nesavjesni vozac je vozio 90 km/h
iako je malo sumnjivo...jer je upao sa zastavinim 3,3 toncem,,starim 40 godina..koji nije mogao da ide 90 nasat
ni kad je bio nov novcat..i tako jos popusi i kaznu na neprikladnu brzinu...

onda se opet malo povede hajka..
da se to malo preispita...pa se sazna..da o toj dozvoli za tu rupu..ciju namjenu..treba potraziti u nostrodamusovim prorocanstvima...jer niko ziv nema pojma sto su je tu  iskopali...
..nemaju pojma ni predsjednik..niti premijer a bogami ni gradonacelnik...niti ko ima pojma odakle tu ta rupa...Smile sigurno su je navijaci i ostali vandali iskopali....
koje treba sve pohapsit...i prebit... bez obzira sto im je prosjek godina - 16...

onda tog koji je iskopao tu rupu...malo privedu...ali on kaze da on nije...
i da ima svedoke...da on s tim nema nikakve veze...
i ustanovi se da on izgleda malo laze...bezobraznik jedan..ali sta je tu cudno...
svakos ebe brani..zar ne Smile
i drze ga dvadesetak dana u istrazi..sa full smjestajem..i posebnim prostorom namjenjenim za takve zatvorenike od drzavnog znacaja...uz djakuzi...sardone...i trbusne plesacice on jedva nekako izdrzi tih 20tak dana...
za to vrijeme...neki neodgovorni sluzbenici tuzilastva pronadju
i iskopaju milione raznih  dokaza za razna teska krivicbna djela..
i oni isplivaju na povrs...ali ubrzo se to ispostavi da to nije dovoljno...
ni za pritvor od 20 dana..

pa uz veliku ispirku ministarstva pravde...
bude oslobodjen svih optuzbi...i kao nadoknadu dobije jos jednu dozvolu...
da izgradi nadvoznjak..covjeku iznad kuce... Smile a voz mu prolazi kroz dvoriste....izmedju kuce i ljetnje kuhinjice...Smile i suguran sam da je to u cilju razvijanja turizma..jer to je zaista svjetsko cudo...ko god prodje tu cudi se...i krsti se i lijevom i desnom rukom...
dok domacin koji je mogao da dobije posao otpravnika vozova...
nije mogao da obavlja tu duznost...jer  vec je imao posao...

i onda inspekcija drzavna ...s kojom stvarno nema zajebancije...Smile kad trebaju nekog tipovanog da sjebu..
nekog ko se ogglusio na mjesecnu ratu....koju bi u svim zapadnim zemljama bilo koja bezbjedonosna agencija nazvala - reket....bane malo na vrata idnustrije mesa...

e onda se oblace te kapice i mantilici....po mesnim industrijama..jer pored gradjevinarstva...mikrokreditnih drustava..prehrabena industrija stvara najbolji profit...i uglavnom ih drze ljudi koji ne znaju
kako krava ili ovca ili konj dansa  izgleda...znaju kako prase  i jagnje izgledaju..jer to vidjaju na raznju cesto...

a onda ..ovamo... dok to meso dodje iz latinske amerike...do tog pogona..gdje nose kapice i mantilice...
i gdje se sve sjaji..a zamisli..sve se sjaji..u pogonu gdjej se obradjuje meso... Smile
(a mene zanima kako to kad mi uzmemo "ranjenika" za zimu i kad dodje
jeadan kasapin..da nam to sve sredi...dva dana posle  njega..pet zena  ...treba da smrsaju po 5 kg-a..
da se ocisti sve to posle njega......a to bude tek jedna eventualno dve svinje po nekih 200 kg..
a u toj industriji se preradi 50 svinja i 10 bikova svaki dan...a sve cisto )

medjutim meni se cini...da pre nego to meso dodje do tih "csitunac" pogona...
se preradjuje u dascarama... kojih ima u krugu svake industrije koliko hoces... Smile

tako da...ne treba uopste sumnjati u ispravnost..nasih mesnih proizvoda..sto posto nisu ispravni..
i nigdje na svijetu ne moze da se proda... sem ovdje kod nas....
pod parolom kupujete domace - zdravije je..

a sem toga sto se samo proizvodi kod nas..nema nikakve veze sa nama...
to sto meso nije odavde,..i sto je ko zna koje klase...to nema veze...jer se virsla i kobasica od po 2 km po kg proizvodi kod nas..i logicno je da je i stoga domaca...i ona je zakon...

ljudi su se toliko navikli na to smece...koje se zove mesna preradjevina - domaca..
da kad pojedu nesto zdravo...i zaista domace...da im pozli...
po tri dana vise u wc-u ...zeludac dozivi shok...tako je sa onom malo slabijom populacijom sto se vidaj svaki dan u zdravstvenim ustanvama...
a oni malo jaci koji posjecuj te ustanovve samo par puta mjesecno...
najbolje mozes da vidis navce ..petkom ili subotom... u gradu ..i odma znas ko se najeo zdravog mesa..

obicno je pijan jer to treba proslaviti..naravno...novu godinu...i rucak od mesa domaceg treba ipak
obiljeziti proslaviti.....jer ipak je to samo jednom godisnje...
taj obicno galami...i vitla nekom motkom..pajserom..nozem...kamencinom...
i razbija necije auto...izlog...ili otima nekoj starici torbicu...ili busi gume na invalidskim kolicima...
ili pak se sreo sa istim takvim ..zdravom hranom nahranjenim.. i mlate jedan drugog po glavi nekim tupim predmetom...Smile

valjda...se osile..od toga..neka energija se stvori u njima..
koja se uglavnom od domaceg smeca..
koje se zove virsla..kobacica i salama...ni pod najcudnijim okolnostima ne moze pojaviti
...pa sam dosao do zakljucka..da se zbog toga uvozi trulo i sumnivo meso...
iz nekih sest puta razvijenih  zemalja po latinici...k0oje su u usporedbi sa austrijom...njemackom...svajcarskom pa i slovenijom...razvijene kao plemena aboridzinska...

sve je to zbog naroda...jer kad smo jeli zdravu hranu...
zaratili smo..bili smo jaki..zdravi...snazni...i nestasni malo..pa smo pucali malo jedni na druge..
a da se to ne bi opet desilo..sad jedemo...ovo smece ..
od kojeg sve sto mozemo... to je... podrignuti svakih dvadeset sekund..
i i eventualno..ako popijemo neko pivo..mozemo dobro zapjevati "banjaluko i ta tvoja sella krajina je na nogama cijela" Smile

p.s..ovaj tekst je uglavnom ozbiljno-zabavnog karaktera i namjenjen je renutno dokonim ljudima....
medju koje i sam spadam....te bih zelio da ga se tako i shvati.... Smile
a ako ne..uvijek postoji odgovarajuce mjesto...kanta za smece Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Tru, samo sto u pasulju sa kolenicom ti ne dodajes boju i vestacke ukuse. Drugo je klanica koja priprema virsle, pastete, cajne i ostalo tako sto stavlja ko zna sta u njih a drugo kada ti zakoljes svinju pa od nje pripremis meso za razlicita jela...

IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
"Cini mi se spopasce me zmarci kad osetim da mirisu cvarci".  Smile Smile Smile

Ne, to je apsolutno isto, samo sto se malo zavaravamo...
To su aditivi, pa mozes da dubis na trepavicama i da mi objasnjavas da nisu...

Ne moze da bude isto nikako. Nije zavaravanje, samo zdrav razum. To sto ti spinujes neke stvari je druga stvar.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ja sam nedavno počela u kafu da mećem veštački zaslađivač, ako ne dobijem neku rakčinu, biće dobro. Makar neću imati celulit kao kad bih stavljala beli šećer.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Citat
Ne moze da bude isto nikako. Nije zavaravanje, samo zdrav razum. To sto ti spinujes neke stvari je druga stvar. 

Ja nista ne spinujem, samo mislim da prehrana definitivno nije tvoje polje ekspertize.

So je aditiv, paprika je aditiv, biber je aditiv... i svi se oni dodaju kako bi se poboljsao ukus i boja hrane. I da, to je isto.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
Pa kazem ti, ako je tebi isto da skuvas pasulj sa kolenicom i kupis virsle kod "Matijevica" onda svaka cast, tvoja ishrana je u pitanju. Samo sto je meni to jednostavno spinovanje stvari. Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
"Ja sam nedavno počela u kafu da mećem veštački zaslađivač, ako ne dobijem neku rakčinu, biće dobro. Makar neću imati celulit kao kad bih stavljala beli šećer"

ma ne moze to isto da bude....i da se poredi...nekakav zasladjivac i secer....
sa nekim (ko zna kakvim Smile ) aditivima koji se koriste za "ozivljavanje" necega sto je bilo gotovo trulo... Smile same razlike u cijenama ti sve govore...
kako sam naveo u proslom postu...cijena jednog obicnog sudzuka...domaceg..je 7 x veca od prodajne
navodnog sudzuka  u "trznim centrima"....i to nije bezveze tako....

u svakom slucaju bijeli kristani secer...je koliko hoces puta opasniji po organizam
od te male i gotovoo neznatne kolicine stetnih materija u zasladjivacima....
ali da je u vecim kolicinama opasniji jeste...to ne moze niko da porekne...

da nesto da zasladis..recimo kaficu treba ti dve kasicice...koje mogu da zmijene samo dva mala "tabletica" ..
s tim sto bijeli secer ima jednu prednost...on momentalno podize nivo secera u krvi....
a tabletice ti stvaraju lazni osjecaj..u mozgu...
i svaka zdrava osoba...koja ne pati od neke "secerne tegobe" povremeno treba da unosi u organizam bijeli secer...jer kako rekoh nivo secera ne mogu da podignu ili izregulisu... zamjenska sredstva....a secer je neophodan organizmu...
i bas to..neznanje... upravo ljude navodi na pomisao da su zasladjivai steni..jer se ljudi koji ih dugotrajno koriste..razbole....a razbole se i obole..od nedostatka secera u organizmu...
i da moze naskoditi i zamjenskis ecer..ali ako se konzumira u kolicini u kojoj bi konzumirao bijeli secer..
recimo do 30 grama bijelog secera zdravom covjeku nece biti nista..a od 30 grama "tabletica" ce u najmanju ruku da ide na ispiranje zelduca...

ima i druga opcija... pravi tamni secer..koji cak i bolje podize i regulise nivo secera u krvi nego bijeli....
to je u sustini nesto i navodno  kao  vocni secer...kojeg imas u svim zrelim vockama...i nekim povrckama :megreen:
samo sto su i tome dohakali...pa obicni bijeli secer...farbaju bojama za hranu...
i prodaju ga pod tamni ili smedji..zuti..kako ko ga zove..
i naravno to rade "nasi" ...i slicni nasima...bugari..rumuni..i tako ti ...Smile
za tako nesto u normaslnoj  eu ( u koju mi i nabrojani ne spadamo i svakako nam nije tu mjesto)
se ide na dugogodisnju robiju..i dobja se dozivotna zabrana bavljena sa tom djelatnoscu....
a kod nas..je to mit...i rekla kazala prica...
i zato i najbolje prolaze te takve stvari..i sa mesnim preradjevinama i sa ostalim namirnicama sumnjivog porijekla i kvaliteta....dovoljno je da jedan ucen covjek izadje i kaze..ma jok...to su price..
i objasni..ovo ono.-.vako nako...i sve je to okej..
ali sto neko ne objasni razliku u cijeni....koje je u nekim proizvodima i deset puta veca od prozvodjaca do proizvodjkaca...za to nemaju objasnjenja.imaju..ali nece da objasne..
jer onda sve to oko toga ne bi bio mit....i neko bi zavrsio na robiji....
a nikome se tamo ne ide....
a i narod zadovoljan..ima za male pare da  jede...i boli ga djon....sta jede....

nekada su se prozvodi kupovali po visini cijene( kakva konstatacija :mrgren: ) ..kupovao si skuplje proizvode..
a sad se isto kupuje po visini cijene..ali kupujes sto jeftinije...
i naravno da vecini ni ne padne napamet..da procitaju sitna slova...i sastav toga sto kupuju i jedu..
a vecina i kad procitaju nemaju blage veze....jer na tv-u( inace prosjecnom covjeku...je on zakletva...)
vise se pustaju gole rospije (stare sportske ili serijske emisije...koje svakog normalnog iritiraju...)
kako urrlicu i aralaucu pokazujuci sise i guzicu.....nego neke valjane emisije o bilo cemu u kojima se moze doci do korisnih za zivot i zdravlje svoje - informacija....sve se to smisljenjo radi...po receptu ko zna cijem...

i tako za rad jedne marke...koju ce da ustede..mozda kupuju deset puta stetniju namirnicu....Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
бобак, друже, ел имаш неког роба да ти пише овако дуге постове?  Smile Smile

Citat
takodje i "hercegovacki" prsut...u konzumu...kg 12 km
Лијановић претпостављам. Укус као да једеш антибиотике... Smiley 1
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
bash sam se malo pre zalio kako me bole prsti od kuckanja Smile

lijanovic je jos i jedan od kvalitetnijih i on je klasik...opasni su oni koji se pojave na kratko...
..imas ih svakakvih..strasek..marek....mecina...jozo-prom..
vrbas (samo taj vrbas nema nikave veze sa bilo kojim vrbasom Smile )..
.trivas...trebava..sara..mara....nema kakvih nema... Smile
to je vecinom neka malo veca  kucna radinost...koja radi dok inspekcija ne naleti...
posto kod nas se "papiri za firmu" dobijaju malte ne na rijec...
i inspekcija izadje na provjeru tek nakon godinu dvije..ili kad zakazes sa obavezama prema drzavi..
ako placas ..sve obaveze  redovno...mozes da radis sta hoces...necete niko dirati...

i po tome se mjere dobre firme i lose firme...bez obzira na higijenu ili kvalitet....

ali u pravu si.....tacno kao ukus kad zagrizes paracetamol...
« Poslednja izmena: 23. Jul 2012, 19:16:10 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 13:58:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.