Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 08:57:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan unisten zivot  (Pročitano 9872 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
znate šta znači sistematični deformirana komunikacija, to uvek dodje od tog stranu koji uništava. svugde. ovo je axioma.
devojku uništavaju i od starnu roditeljima, i ako neko ko voli nju i neće raditi po takvim normama kako sam opisao onda i od tog stranu će dobiti sistematični deformiranu komunikaciju. Imaće skile i karibde.

a tako ću i ja od punog pametu postati devojka Smile
« Poslednja izmena: 04. Sep 2008, 01:13:07 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Objasni molim te veoma te tesko pratim. Od strane koju unistavaju ili koja biva unistena?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Ona je imala mogucnost i gotovo resenje da se pomeri i od roditelja i od svoje opsesije ali tu mogucnost nije iskoristila, zbog svoje slabe volje ili zbog kukavicluka, ne znam.
Lolana, veoma dobar savet, ali ja ne mogu da se spustim na taj nivo da i ja besnim i urlam, nisam dovoljno dobra glumica, a i nije mi toliko stalo.
Izgleda da ce morati na tezi nacin, ali vreme ne radi za nju.

pa zato  i kazem  da treba iskljuciti  svoj  ego  i  spustiti  se  na  nivo  koji  situacija trazi .  takve stvari se  uce , mada  dosta ljudi  koje poznajem
pre  bi  se elegantno  sklonili  sa  scene  .  a  kako  mislis  da vreme ne radi za  nju ?  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
pa roditelji kako si opisala sa njihovim komunikacijom ne grade emocionlna realnost za nju. Ako neke norme nećeš uvesti u tvoju komunikaciju, ona 1. neće da priča sa tobom, iz tog razlogu da će ostetiti isti hiat koju je dobila u porodicu. Onda i od tebe i od roditeljima osetiti u opasnosti njene emocionalni integritetu.
id od tog zamku će se uništavati emocionalno. mislim i to dešava se sad.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2008, 00:51:19 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lolana
Pa elegantno cu se skloniti sa scene jer sam videla kakav je haos u stanju da napravi onima koji su joj bili bliski, draga mi je ali mi je moj zivot jos drazi. Vreme ne radi za nju jer ima 29 godina a za jos koji udarac glavom o zid kad uracunamo prazan hod i kontemplacije u miru svoje sobe trebace joj bar jos 5-10 godina. A tada nece moci da uradi bogznasta ni sa profesionalnim ni sa emotivnim zivotom.
Onodys,
mislim da si u pravu i da iza svega stoji strah od gubitka ljubavi i da cim pomisli da gubi ono sto je izgubila od svog oca ona bezi ili tera ljude od sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Onodys,
mislim da si u pravu i da iza svega stoji strah od gubitka ljubavi

vecina  nasih  potupaka  bas odavde  krece ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
nije dovoljan jasan govor, bez informacije(mera tome kako se smanjuje sumjna) ne znači ništa
umesto infe može se koristiti malo i autentične mogućnosti. a to ona mora ti pokazati. ipak emancipacija znači u fenomenološki značenju i nazad kod sebe.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2008, 01:12:04 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Obzirom da ona ne vidi problem ... I da ne zeli pomoc, ako sam ja dobro shvatila ... Niko iz njene okoline nece uspeti da joj pomogne, dok ona sama ne shvati sa kavim problemom zivi.
Verovatno ima jos mnogo detalja za koje ni ti ne znas , koji prouzrukuju takvo ponasanje .
Razocarana je i povredjena i svoj bol leci povredjujuci druge ...
Mislim da ce sve to trajati u manjoj ili vecoj meri sve dok se opet ne pojavi mladi gospodin koji ce osvojiti njeno srce ...
Samo osoba kojoj ona bude dozvolila da joj pridje toliko blicko, samo onaj ko uspe da ponovo osvoji njeno poverenje imace mogucnost da joj pomogne ...

Ono sto moze da ucini okolina je da je zastiti od losih muskaraca, ili je eventualno upozna sa nekim ko je spreman da joj pompgne ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tacno je da ce poboljsanje doci kad shvati sa kakvim problemom zivi. A mladi gospodin je dosao, ali je u tom trenutku njen ozenjeni prijatelj odlucio da podgreje svoje zanimanje za nju i njene emocije, i tako porusio njen pokusaj da pocne sa normalnim zivotom. Ona tog coveka vidja po ceo dan i zato joj je tesko da ga ostavi iza sebe. A izgleda i da ne zeli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Vrlo tipično. Sebični roditelji su je pretvorili u svoju kućnu pomoćnicu. Otac je emocionalno razorio, majka joj nije pružila osećaj sigurnosti da se osamostali, jednom je pokušala da traži supstituenta za roditelje pa se razbila. I sad je u strahu zatvorena u svoj pogrešni svet.

Rešenje je da rešenja nema. Ona bi sebi mogla da pomogne samo ako bi se otselila daleko od roditelja, ali kažeš da ona to nije spremna da preduzme. Razarati je psihički nema smisla, ali ako ti se bude žalila onda joj reci da misliš kako bi se njeni problemi počeli da rešavaju ako se osamostali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 08:57:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.