Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 03:07:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan unisten zivot  (Pročitano 9826 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobijas sto evra, ali time nista nije lakse. Porodica je puna primera losih brakova i loseg vaspitanja. U maloj su zabacenoj sredini na jugu Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
Nije lakshe, reshenja nema ... i to je to. A nisam stvarno dobio ni 100 evra ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
može koristiti tog fazonu kod devojku kad pričate i vodiš ti temu, onda taj vrednost koji bi trebalo naučiti , potrebno zaboraviti na malo, i efektu može se tako ojačati, da dok je zaboravila novo naučeno rešenje za neki problemu, može se ona opustiti se. ako poznaješ nju može da smeje i da viče ako i to voli Smile. posle ponovo može se sa pričom(da ona priča) nastaviti.
Ja ako bi bio njena otac stavio bi naglasak na tome da njena terapijska priča bude diskurza. Odnosno emancipira sebe i od temu od mene,i zajedno sa njom za nju izmislimo aktuelne rešenje(vrednosti).
Mislim taj ponovo pisanje mentalne reprezentacije vid od Karmiloff Smitha , sa U obliku učenjem , nije loša ideja.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ne razumes. Roditelji ne vide tu nikakav problem. Otac nema pojma i ne zanima ga izgleda ni sta radi ni sa kim. Nema nikog ko je voljan da joj razjasnjava u cemu gresi jer je sve takve odbila od sebe, u mene nema dovoljno poverenja. A zla je samo prema onima za koje je sigurna da joj nece uzvratiti. Oni kojima je stalo do nje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
Shta ima iko da joj pomazhe kad je zdrava i prava ? ... sachuvaj Bozhe ... osobe sa teshkim hendikepima imaju zdrave emotivne zhivote, a ona jadna ... tata joj nije prichao bajke pred spavanje ... Ana, ne gubi vreme na nju.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
Ana upravo na to sam ti pokazao jednu rešenje, ona mora se graditi sebe, da može se osloboditi najpre emocionalno od roditeljima. to je taj kompetencija iz emocije. a za to samo kroz emocionalnih pustolovinu vodi put( Bowlby je primetio nešto u vezu tomeal drugi put) da stigne na neku zrelosti. Ona zato traži podsvesno takve izazove da oslobodi od tog osećanja da nije voljen, i dobije pažnju, koja je tu ekvivalentan sa emocionalnom kompetencijom.

Lako je na sexualan način tražiti pustolovine, al i jeftino je, i ne donesi na emocionalnu kuhinjo toliko, koliko je potrebno. Sexualnost je baza i vrhunac, al samo onda kad je tamo i zaljubjenost i ljubav zajedno.

Ako mislim na neku drugu Anu iz mog životu gde bi mogao da bude slično situacija, onda tamo kod nama sigurno je bilo prisutno i zaljubjenost i ljubav.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2008, 00:23:07 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, ona svesno ili podsvesno glumi Anu Karenjinu, a u stvari place za malo paznje. I zivi sa roditeljima u 29 godini, verovatno jer joj je tu relativno sigurno utociste.
Nisam sigurna da je zdrava i prava, mozda si u pravu, mozda je samo razmazeno derle.
Nisam sigurna da zelim da se mesam, ali jako mi je zao.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2008, 00:26:08 od ana1718 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 
ja nisam kazao da je razmažena
i sve više tu vidim kao negativan pojava da neko živi sa roditeljima sa 30 god-om, sve više vidim da to nije lar pur lar pojava.
i da to je patologija, al društvena
jednostavno za puno ljudi ne postoji mogućnosti za taj korak da izadje iz roditeljske sredina, i kad postoji ne puste,veštački Kolativni idiotizam  kod tog devojku bar nema kako ja vidim
« Poslednja izmena: 04. Sep 2008, 00:32:37 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
svako ko pokusa da joj pomogne izazove kontra efekat i mrznju koju pravda u svojoj glavi svakakvim idejama.

mislim da u ovoj situaciji treba  maksimalno zaboraviti na svoj ego , cak i  biti malo grublji u  nastupu ( ne fizicki , naravno )...ukoliko  ti je bas
stalo da pomognes  drugarici  i  ukoliko  te ta cela  situacija  jako brine , a meni se cini da je tako .  nemoj joj  ici uz dlaku  i biti  razumna i
fina , kao dosada vec pokusaj da joj na njen  nacin , znaci  histericno  i  vicuci  objasnis  gde  ide ...naravno , ovo ce ti biti tesko ukoliko od tebe
zahteva  transformaciju tvoje    licnosti  ali  pomisli  da je to za njeno dobro  i drzi to na umu ...drugi nacin  je  da je pustis  da  udara  glavom zid,
da  nekoliko puta  padne  i  da  sama  dodje  do neke  vrste  otreznjenja , a  to  mora kad tad . imala  sam  slicnu  situaciju  sa  drugaricom  i
stvari su se resile  na ovaj drugi nacin .  postoje  osobe  kojima  ne mozes  otvoriti  oci  i pored  najbolje  ljudske  namere .  same zele  da  nauce
lekciju .  mozda je to  i   bolje .

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ona je imala mogucnost i gotovo resenje da se pomeri i od roditelja i od svoje opsesije ali tu mogucnost nije iskoristila, zbog svoje slabe volje ili zbog kukavicluka, ne znam.
Lolana, veoma dobar savet, ali ja ne mogu da se spustim na taj nivo da i ja besnim i urlam, nisam dovoljno dobra glumica, a i nije mi toliko stalo.
Izgleda da ce morati na tezi nacin, ali vreme ne radi za nju.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2008, 00:39:52 od ana1718 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 03:07:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.