Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Један симпатичан тајмлајн...  (Pročitano 8898 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Kapiram da FK-u ostaje jos samo da na moje "belo" kaze npr. crveno  Smile (znam da volis tu bojicu  Smile )

Mislis da se na to sve svodi ... Smile puko inacenje i prepucavanje  Smile

Iznenadjen sam, priznajem...ne ovim citiranim delom...vec stavom da jedan ocigledan propagandni pamflet nazvan dnevnim novinama cascavas epitetom pristojnosti... Smile

Malo mnogo za zdrav razum, o dobrom ukusu ni ne bih...vise bih o smislu za humor  Smile

Paaaa, "sve" se meni na to ne svodi Wink

Ostajem pri stavu  Smile

Ne stigoh jutros...jbg mora od neceg da se zivi, jest da nisu maline, branje i gajbice ali bitno je da se moze o sebi  Smile

Elem, znaci ja krenuo da te proganjam po forumu zbog tvojih uvojaka i dugackih trepavica  Smile Smile Smile
Koliko me secanje sluzi, a sluzi, "zakacih se " za tebe sasvim slucajno,misleci cak da si musko  Smile, na temi o rehabilitaciji Draze Mihailovica, za kojeg me,svu tu pricu, pravo da ti kazem...kao za lanjski sneg  Smile ali me iziritirala jedna tvoja recenica, stav,za koji sam trazio tvoje pojasnjenje i nisam ga dobio. Smile

Monstruozna recenica. Monstruozan stav. Nesto otprilike, da sada ne trazim citat, ali svodilo se na to "nismo (mi Srbi)"samo malo saradjivali" sa nacistima,pozivala si se na neke navodne nacisticke izvestaje i neku "vojvodjansku regiju" koja je procentualno najvise ociscena od jevreja...
Monstuozne lazi draga moja. Kada sam te pitao za pojedinosti, da pojasnis, navedes tacno regiju, izvore...muk, tajac  Smile Smile Smile

A zasto ovo pisem uopste...? Nista licno  Smile
Kosritim samo priliku i mogucnost da "bratu centralnom" objasnim perfidnost pristojnog lista, posto eto vidim da od tamo crpis "informacije" i da na njima baziras svoje stavove i uverenja.Ta se i takva slicna prica, koliko sam pratio "vrtela" kod njih i kod druga Jaksica  Smile
Interesantno, takav stav,da su ih Srbi denucirali nacistima nece se cuti ni od jednog srpskog jevreja ali od "finih,pristojnih i ugladjenih" drugosrbijanskih intelektualaca, redovna pojava  Smile Smile Smile

Monstruozne lazi i podvale. Gore od one da je u Srebrenici pocinjen genocid. Mnogo stradalni narod, naciju, nakon svega prikazivati kao dzelate i saradnike zlocinaca,ucesnike u zlocinu. Krajnje bezobrazno i bezobzirno...ali to je ta "drugosrbijanska pristojnost"  Smile Smile Smile mi priglupi i prosti to nazivamo perfidnoscu  Smile

Ako ista prezirem na ovom svetu to su ljudi, oni koji pokusavajuci sebe nekako da uzdignu iz sredine imaju potrebu sve oko sebe da unize...a takav je "mentalni sklop" gotovo svih "prijatelja Danasa" i njihovih kolumnista  Smile Smile Smile
Toliko o pristojnosti pristojnog lista ... Smile Smile Smile

извини... ал то је баш дечја дилема. Гарантујем да ћеш с годинама, можда тешка срца, али ипак признати себи... да се од пристојности не живи и да су ти у сваком смислу кориснији ови други него ови први. Осим као пријатељи... али за све друго, без дилеме, ови други.

Nisi razumeo...karikiranje  Smile mator sam ja isuvise za te i takve dileme  Smile

« Poslednja izmena: 22. Jun 2015, 19:23:46 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Iiiiiiii, ode tema  Smile

Mogao bi da se vise odlucis u svom etiketiranju - da li sam drugarica ili drugosrbijanac - mada verujem da ce u tvojoj izbedbi odgovor glasiti "oboje"  Smile  Smile

Meni, za razliku od tebe i tebi slicnih, ne pada na pamet da za zlocince, saradnike okupatora kazem da to nisu samo zato sto su Srbi  Smile

I opet stavljas neispisano u neciji post - ja nisam rekla da su Srbi zlocinacki narod (ne znam samo za koga bi onda trebalo da po tvome smatram da je bio u antifasistickim redovima i borbama), ali govoriti kako su svi nevini, pa to nije istina. I to se mora jasno danas u vreme rastuce desnice i kretanja ka fasizmu (ovde mislim na sveukupnoj svetskoj sceni) razluciti i govoriti. Proceprkaj malo po odlukama i radnjama "nasih predstavnika" toga doba - eno, bila vest pre neki dan, uskoro ce i Nedic da se rehabilituje mada se vec godinama unazad fura ideja, stav da je sve radio za dobrobit srpskog naroda. Nema veze antijevrejski zakoni, nema veze logori, nema veze vesanja i ubistva pripadnika tog istog srpskog roda, sve je to bilo (a izgleda da ce postojati i "biti") za nase dobro  Smile

« Poslednja izmena: 22. Jun 2015, 20:23:32 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Meni, za razliku od tebe i tebi slicnih, ne pada na pamet da za zlocince, saradnike okupatora kazem da to nisu samo zato sto su Srbi  Smile

I opet stavljas neispisano u neciji post - ja nisam rekla da su Srbi zlocinacki narod (ne znam samo za koga bi onda trebalo da po tvome smatram da je bio u antifasistickim redovima i borbama), ali govoriti kako su svi nevini, pa to nije istina.

Kod etiketiranja stadosmo...pristojan svet  Smile

Elem, cinjenice...Citat :"I treba da se vec jednom prihvati cinjenica da mi nismo "samo malo" saradjivali sa nacistima - pa u jednoj vojvodjanskoj regiji je procenat istrebljenja Jevreja najveci u Evropi u II svetskom ratu! Imate izvestaje nacista u kojima su i oni sami zacudjeni koliko smo dobro, efikasno i brzo odradili posao sa Jevrejima. "
http://forum.burek.com/rehabilitacija-draze-mihailovica-t440098.2390.html

Toliko o istini, etiketiranju i stavljanju nenapisanog u neciji post... Smile  Kako ono bese, sex, lazi i i videotrake  Smile Smile Smile

Monstruzne lazi i izmisljotine draga moja...fin i pristojan svet a da se sluzi time...ne ide  Smile Smile Smile Smile

Ne bih coveku da upropastavam temu a ni da se preterano raspravljam sa tobom ali moram jos ovo da napisem, cisto kao zapazanje,kad si vec  pomenula  Nedica. Smile Smile Smile
Interesantno je, fenomenoloski prvenstveno,  Smile da su danas najglasniji protivnici rehabilitacije Nedica u Srbiji uprvo oni "intelektualni" krugovi koji se u svakodnevnom zivotu isticu po svojoj politickoj servilnosti ka SAD,EU i NATO-u, kao dezurna savest naseg drustva, su najzesci kriticari vlasti,pojedinaca u vlasti, kako aktuelnih tako i proslih, u slucaju ne sprovodjenja politickih a bogme i onih drugih diktata od strane pomenutih... Smile

Licemerje  Smile 

A u tu svrhu(korekcije politickih gibanja) izdasno se i pomaze od strane odredjenih gorepomenutih zainteresovanih  krugova izlazenje i stampanje jednog "pristojnog lista"  Smile Po tirazu i citanosti,davno bi bio "kaput"  Smile Smile Smile

Sto bi rekao major Kriger; "Ende"  Smile Smile Smile
Obecavam da te necu vise progoniti zbog uvojaka i dugackih trepavica  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Pa ja ne povlacim tu recenicu, ne znam gde si procitao da je povlacim - ali si spocitao da sam rekla da su Srbi zlocinacki narod, sto nije receno Wink

Daklen, jos jednom, prelistaj malo te odluke, zakone, akcije u Srbiji u periodu II svetskog rada, kao i podatke o tome koliko je Jevreja bilo pre a koliko posle rata Wink

Sta bi sad ovo trebalo da znaci sto se Nedica tice, mada ako idemo tvojom logikom, znaci ti smatras da ga treba rehabilitovati (jer ti "drugosrbijanci" smatraju da ne treba pa ih stoga isproziva sto ce reci ti smatras da treba)  Smile Nesto si izbegao da se izjasnis po pitanju te osobe kao i osoba iz njegovog okruzenja  Smile

« Poslednja izmena: 22. Jun 2015, 22:41:14 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Daklen, jos jednom, prelistaj malo te odluke, zakone, akcije u Srbiji u periodu II svetskog rada, kao i podatke o tome koliko je Jevreja bilo pre a koliko posle rata Wink

I sta ovo treba da znaci ?  Smile Smile Smile
srbi potamanili jevreje...neozbiljno, nategnuto i ne zavredjuje komentar...osim ako drugarica, pardon gospodja Latinka na da "potporu" svojim naucnim radom ovoj sumanutoj tezi ...obraticu paznju na "pristojne novine" Smile Smile Smile
Al tesko ce i drugarica Latinka da napravi takav previd pa da "jednu vojvodjansku regiju" stavi u kontekst Nediceve kolaboracije i njegove uprave nad tom regijom  Smile To moze samo drug Bosko u svom neznanju  Smile

Elem, ne bezim da se jasno i nedvosmisleno odredim po pitanju Nedica i njegove rehabilitacije(a vidim vec si iznela zakljucak u moje ime  Smile toliko o stavljanju nenapisanog u tudji post  Smile). Kategorcki protiv !!!
Protiv svakve vrste kolaboracije. I u proslosti ali i danas Smile za razliku od pojedinih "intelektualnih krugova" beogradske dvojke.... Smile Smile Smile
Za njih je nekada biti kolaboracionista ( Nedic) najgori moguci zlocin  Smile a biti danas kolaboracionista planetarno najvece zlocinacke i najmonstuoznije organizacije NATO je za njih(Vas) IN  Smile Smile Smile
Licemerje  Smile na to ukazivah... Smile

« Poslednja izmena: 22. Jun 2015, 23:17:11 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Ne, ja sam rekla ako sledimo tvoju logiku - jer sve do sad u tvojoj komunikaciji sa mnom (a i sa pojedinim drugima ali to sad nije bitno jer sad komuniciramo samo nas dvoje) je bilo da ako nisi za nesto odmah si za ono suprotno  Smile Mislim to ti je stav i ponasanje  Smile

Eto uzmi samo nrp temu Tesline urne - odmah si me okarakterisao kao "drugaricu" jer se usudih da smatram da treba da se, kad smo vec deklarativno sekularna drzava, tako i ponasamo Wink Mislim rolleyes Kao i ovde "drugosrbijanku" i zagovornika potcinjavanju NATO. Isto, mislim rolleyes Ovde bi mogao da se vratis na onu kritiku  sebe o sposobnosti percepcije sagovornika Wink

« Poslednja izmena: 23. Jun 2015, 00:03:59 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Malo iskupljenje autoru teme  Smile  Smile pa da vratimo topic na ono zbog cega je i otvoren

Prvo rezime sta je bilo ovih dana - Naser pusten Sarajevu, Haradinaj pusten Pristini, ne znamo def. jel Vucic ide u Srebrenicu ili ne, pregovori u Briselu, ne znamo sta je tamo tacno bilo, ne trazimo (Ivica i danas, juce to ponovo izjavio) veto od Rusije na rezoluciju o Srebrenici (a zid, materijalizovani kao i nematerijalizovani oko nas  Smile)

E sad vesti

"Teško poremećeni odnosi SAD i EU sa Kosovom"

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=06&dd=27&nav_category=640&nav_id=1009226

Ovo jos nisam procitala, ali evo i za ovo link

RAZGOVOR Bakir Izetbegović, bošnjački član Predsedništva BiH, u ekskluzivnom razgovoru za Danas
Spreman sam da odem na svako mesto gde su Srbi stradali

http://www.danas.rs/danasrs/politika/spreman_sam_da_odem_na_svako_mesto_gde_su_srbi_stradali.56.html?news_id=303896

Znam da je bilo jos nesto, al' sad ne mogu da se setim  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Imao sam priliku da pogledam dva Izetbegovićeva intervjua Al Džaziri i N1,i moj utisak je da se radi o jednom ograničenom i ne baš inteligentnom čoveku,onako baš prosečan tip...

Što se tiče šiptara to je neka finta,njima da Ameri kažu osudite Tačija,ujutru bi visio na vešalima u centru Prištine jer su svesni da kao malo koji deo planete zavise od Amera,ima podrške Vašingtona ima njih,nema podrške nema ni njih,za njih su stvari vrlo crno bele...

U vezi ove osnovne teme ima tu nešto,ali trenutno se ne bih usudio da komentarišem...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2442.0
mob
Motorola 

Jebi ga Krouli,nisam morao,bilo mi je jasno čiji su prsti umešani u "članak" čim videh njegov naslov u linku,al´reko ´ajde,pogrešim i ja koji promil puta...Naravno,Lidija Valtner,Danasov čovek (da ne kažem žena) za psihološki rat.Jedina razlika između nje i onih njihovih Ork-kolumnista je u tome što se dotična pravi da je novinar.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

L.V.jpg
(12.09 KB, 177x175)
« Poslednja izmena: 02. Jul 2015, 01:58:10 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.395 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.