Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Један симпатичан тајмлајн...  (Pročitano 8900 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ako se pristojnost jednog dnevnog lista ogleda u perfidnosti i podmuklosti njegove ocigledne propagande,ideoloske ostrascenosti u uredjivackoj politici lista ,nedopustivo u civilizovanom svetu za jedne dnevne novine, koji su pritom samovoljno i nicim izazvani  Smile prigrabili za sebe nekakav oreol objektivnosti, onda molim lepo... Smile Smile Smile

Mnogo veceg,za drustvo, tezeg i pogubnijeg prostakluka i vulgarnosti, pronadjoh citajuci kolumne i tekstove kvazi intelektualaca u tom " pristojnom listu " nego u nekim prokazanim i omrazenim tabloidima...

Ali sta ja ovako glup znam ....
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Centralni rekla je da je pristojan list(što nije daleko od istine,a nije i da je nešto posebno teško postići u Srbiji) nije rekla da su Gardijan jebi ga Smile

Kapiram da FK-u ostaje jos samo da na moje "belo" kaze npr. crveno  Smile (znam da volis tu bojicu  Smile )
« Poslednja izmena: 21. Jun 2015, 23:23:54 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Kapiram da FK-u ostaje jos samo da na moje "belo" kaze npr. crveno  Smile (znam da volis tu bojicu  Smile )

Mislis da se na to sve svodi ... Smile puko inacenje i prepucavanje  Smile

Iznenadjen sam, priznajem...ne ovim citiranim delom...vec stavom da jedan ocigledan propagandni pamflet nazvan dnevnim novinama cascavas epitetom pristojnosti... Smile

Malo mnogo za zdrav razum, o dobrom ukusu ni ne bih...vise bih o smislu za humor  Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ako se pristojnost jednog dnevnog lista ogleda u perfidnosti i podmuklosti njegove ocigledne propagande,ideoloske ostrascenosti u uredjivackoj politici lista ,nedopustivo u civilizovanom svetu za jedne dnevne novine, koji su pritom samovoljno i nicim izazvani  Smile prigrabili za sebe nekakav oreol objektivnosti, onda molim lepo... Smile Smile Smile

Mnogo veceg,za drustvo, tezeg i pogubnijeg prostakluka i vulgarnosti, pronadjoh citajuci kolumne i tekstove kvazi intelektualaca u tom " pristojnom listu " nego u nekim prokazanim i omrazenim tabloidima...

Ali sta ja ovako glup znam ....
Nisi ti glup nego ostrašćen na odredjenim temama Smile

Uvek ću potpisati pre da imam 32 ideološki ostrašćena medija koja se bave političkim temama,nego 2 mambo džambo,koja pišu o kurvama,proročicama i najnižem ljudskom talogu koji ničim izazvan gazi ovom napaćenom zemljom,u tom smislu pristojnost centralni,a evo ti mi reci koju to ideologiju širi danas,pa možemo da uporedimo koja ideologija je više uradila ta Danasova ili ideologija kurvi,šljama i zaglupljivanja naroda?

A druga je stvar šta se tebi lično dopada ili ne ili koje političke stavove oni zastupaju,to je već neka druga tema,ja sam govorio o elementarnoj pristojnosti i estetici,a mislim da je i krouli govorila u tom smislu...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124

Mislis da se na to sve svodi ... Smile puko inacenje i prepucavanje  Smile

Iznenadjen sam, priznajem...ne ovim citiranim delom...vec stavom da jedan ocigledan propagandni pamflet nazvan dnevnim novinama cascavas epitetom pristojnosti... Smile

Malo mnogo za zdrav razum, o dobrom ukusu ni ne bih...vise bih o smislu za humor  Smile

Paaaa, "sve" se meni na to ne svodi Wink

Ostajem pri stavu  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
HTC One
Meni uopste nije cudno sto Panovic lagano okrece curak. Novinare uvek stavljaju u isti procep, ili pritisak i uticaj na smanjenje prihoda za novine (oglasivaci) ili nagrada da jaganjci malo utihnu. S obzirom da se po gradu uveliko prica da mu se nudi ambasadura, sta ga kosta da malo promeni plocu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Nikad on nije ni bio ostar u kritici Vucica. Cak mi ona njegova kolumna deluje, kada se u njoj ne bavi filmom, vise savetodavno nego kao kritika. Niti je ikad ostar u nastupima u el. medijima. E sad, meni neki put smeta tolika smirenost i neki put mi se ne svidi sta kaze, al' tako je Smile

edit - koment na trac - Danas mora nekako da se skloni jer ne ide da nismo deo nicega, da nas farbaju i lazu a da se ipak cuje da to ne mora tako - zaglupljivanje njima odgovara  Smile

E dobro, da se vratimo na temu - Zmaj spominjao Danas i Nemacku, pa evo

Merkelova Srbiji ne donosi poklone

http://www.danas.rs/danasrs/politika/merkelova_srbiji_ne_donosi_poklone.56.html?news_id=303551

« Poslednja izmena: 22. Jun 2015, 02:07:53 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Nisi ti glup nego ostrašćen na odredjenim temama Smile

Uvek ću potpisati pre da imam 32 ideološki ostrašćena medija koja se bave političkim temama,nego 2 mambo džambo,koja pišu o kurvama,proročicama i najnižem ljudskom talogu koji ničim izazvan gazi ovom napaćenom zemljom,u tom smislu pristojnost centralni,a evo ti mi reci koju to ideologiju širi danas,pa možemo da uporedimo koja ideologija je više uradila ta Danasova ili ideologija kurvi,šljama i zaglupljivanja naroda?

A druga je stvar šta se tebi lično dopada ili ne ili koje političke stavove oni zastupaju,to je već neka druga tema,ja sam govorio o elementarnoj pristojnosti i estetici,a mislim da je i krouli govorila u tom smislu...

Ja ostrascen  Smile  E svasta.... Smile Smile Smile

Iznenadjujes me centralni...upravo si mi postavio dilemu  Smile glup, neobrazovan i iskren naspram, obrazovanog, perfidnog i pokvarenog,sa zadnjim namerama   Smile Smile Smile
Sta je tu pristojnije ?  Smile
I sad se ti opredeljuj  Smile usput, ovako ostrascen... Smile Smile Smile

Neko je ovde otvarao temu o "kolezi" zvanicno novinaru Djuki i njegovom vrtoglavmom uspehu u politickom vodama  Smile Smile Ocutao sam na toj temi...ne sto ga volim,cenim, simpatisem,podrzavam...vec sto smatram da je mnogo postenije, casnije, ono sto on otvoreno radi, za razliku od "koleza" iz Danasa  Smile

U tom svetlu nije tesko ni pogoditi kako se opredelih kod nametnute dileme  Smile

Al bilo i za ocekivati,je'l da  Smile...ovako ostrascen,priglup i zatucan  Smile Smile Smile da ne vidim,primecujem sustinske razlike od klasicnog prostituisanja, gde se prodaje golo telo od onog intelektualnog,duhovnog...gde se misljenja i stavovi menjaju u skladu sa tim kako ko ubaci novcic  Smile nesto poput poput dzuboksa  Smile Smile Smile

O pristojnosti bese rec... Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Pa moram ti reći da si ostrašćen kad opisuješ Danas kao da ga vodi Gebels lično,ja evo čitam nigde ne videh tu neku ideološku perfidnost tih novina,evo ne znam,možda sam ja glup pa ne vidim...

Što se tiče Djuke i sličnih medijskih neuspelih abortusa to zaista ne bih komentarisao,nemam ja živaca za to Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Алистере... није Пановић за 180 степ променио своје мишљење... али до скора је он изокола Вучићев начин владања називао беше дозираним сељачким стаљинизмом... а спољну политику евростаљинизмом или тако нешто... баш он у својим колумнама...

ово данашње је ипак велики напредак у односу на то  Smile

S obzirom da se po gradu uveliko prica da mu se nudi ambasadura, sta ga kosta da malo promeni plocu.  Smile

лебати помињу ли се земље у којима га виде? Иначе шта га знам, по мени он и није лоше решење за амбасадора  Smile

Citat
...ne sto ga volim,cenim, simpatisem,podrzavam...vec sto smatram da je mnogo postenije, casnije, ono sto on otvoreno radi, za razliku od "koleza" iz Danasa

Остаје само она ситна разлика... Ђука је имбецил ови други нису. Радије ћу животни простор делити са перфидним лицемером с довољно интелигенције да се ипак може комуницирати ...него са ретардом који врти једну те исту плочу без трунке намере да разговара...

уопште ова дилема...
Citat
Iznenadjujes me centralni...upravo si mi postavio dilemu  Smile glup, neobrazovan i iskren naspram, obrazovanog, perfidnog i pokvarenog,sa zadnjim namerama   Smile Smile Smile
Sta je tu pristojnije ?

извини... ал то је баш дечја дилема. Гарантујем да ћеш с годинама, можда тешка срца, али ипак признати себи... да се од пристојности не живи и да су ти у сваком смислу кориснији ови други него ови први. Осим као пријатељи... али за све друго, без дилеме, ови други.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.698 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.