Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 14:52:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan problemcic  (Pročitano 12808 puta)
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
   Znam da nisi anoreksicna, ja to samo konstatujem kako volim take stvari... Za sebe vise... I da unesem malo perverznosti, kada me svi vec tako deklarisu (sam sam kriv, priznajem). Ponosi se svojim nasledjem!

Bitno je odrzavati ocni kontakt sa ljudima... Licno, jako to volim... Najvise volim one duge poglede sa nepoznatim devojkama. To je jako lepo. Probaj da se zagledas jednom nekome u oci, nekom od tih likova koji ti se dopada, cisto da vidis reakciju. Vrlo je uticajno.

I budi samouverenija malo, ocigledno ti to fali.

Sta ti je tako strasno kod jednonocnih veza???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Ne slusaj Jarooka, to ti je moj jedini savet.

Btw, samo budi sto vise zauzeta, cirkulisi kroz grad, citaj, uci nesto, radi na sebi, druzi se i proci ce vrlo brzo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
   Naravno da ne treba da slusa jednog seksualnog manijaka!  Smile

I da, osma, prvo joj kazes jedini savet, pa onda nabrajas jos...  Smile

Ne moze da zavarava sebe izmisljanjem stvari koje ce da radi, sto vecina ljudi cini, nego da sredi sa sobom ono sto zahteva sredjivanje.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2009, 13:31:27 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ne znam, mozda probam, ali bojim se da mi se taj neko ne svidi, pa da me povredi......
A te veze su ogavne, samo da se zadovolji zivotinjski nagon, bez ikakvih emocija, stvarno ne vidim svrhu.

Ne slusaj Jarooka, to ti je moj jedini savet.

Btw, samo budi sto vise zauzeta, cirkulisi kroz grad, citaj, uci nesto, radi na sebi, druzi se i proci ce vrlo brzo...

Trudim se ja jako, ali ne ide nikako...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
   Eh, onda si ti previse emotivna, tako da moras da naucis ili da potisnes te emocije, ili da zivis sa bolom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 

Ma jok...Nisi ti seksualni manijak...Samo se foliras, isto koliko se i ja foliram da sam Irkinja u dushi  Smile

Btw, ne mozes da je savetujes da radi ono sto se tebi dopada, vec ono sto ce njoj da lezi..Sto da nju bude briga sto ti volis anoreksicarke ako ona hoce da se ugoji, i zasto i ona da voli veze na jedno vece ako ih ti gotivis?

Ajdete malo objektivnosti.

Eh, onda si ti previse emotivna, tako da moras da naucis ili da potisnes te emocije, ili da zivis sa bolom.

Cemu takva dramaticnost?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ma sve je to bezveze, super je meni bilo dok nisam imala decka, gomila drugova i drugarica, izlasci do ujutru, svakodnevna opijanja, nista mi falilo nije  Smile
A onda valjda probala i to, pa videla koliko je to lepse od svega i sad to isto izgubila i mogu samo da se slikam..............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Pa zar mislis da na svetu postoje samo dva ekstrema koje mogu ispuniti jednu osobu, boemisanje i/ili dugorocna ljubav? Sigurno ces naci jos nesto sto ce te emotivno ispuniti i ublaziti ti vreme dok se skockas sama sa sobom, sad sta je to i koliko ce ti vremena trebati da se sredis, od tebe zavisi. A to da nikad nikog drugog neces naci, naravno da su stvari koje ti sad deluju tako, a u stvari ne mogu biti dalje od istine - svaka rupa nadje zakrpu, koliko god je mozda grozno ljude posmatrati na taj nacin (:
« Poslednja izmena: 09. Jun 2009, 13:39:51 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ne mislim, ali mislim da ne mogu da nadjem nesto sto me je toliko ispunjavalo kao ta ljubav... Ali ko zna sta ce biti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i

Ma jok...Nisi ti seksualni manijak...Samo se foliras, isto koliko se i ja foliram da sam Irkinja u dushi  Smile

Btw, ne mozes da je savetujes da radi ono sto se tebi dopada, vec ono sto ce njoj da lezi..Sto da nju bude briga sto ti volis anoreksicarke ako ona hoce da se ugoji, i zasto i ona da voli veze na jedno vece ako ih ti gotivis?

Ajdete malo objektivnosti.

Pa ne mogu ja nju da savetujem ono sto ce njoj da lezi, kada ne mogu to da znam (jos sam neiskusan u psihologiji previse da bih mogao da analiziram ljude). Najvise sto mogu da ucinim jeste da joj kazem sta bih ja uradio u slicnoj situaciji, i da joj kazem sta se meni dopada, pa da ona odluci da li joj to odgovara ili ne. A to za anoreksicne, to je samo konstatacija da ja volim takve, za sebe kazem, a poznato je ono nas bolje da ljulja nego da zulja. A trebala bi da voli veze na jedno vece, jer tako ce da se prazni... Ne volim ih ja, nego vecina mladih ljudi, sto opet ne predstavlja ispravnost, nego odliku vecine, koja se oduvek smatra za "normalno". Ergo, "normalno" je da u tim godinama voli veze za jednu noc.

Cemu takva dramaticnost?

Razlog je nedostatak bilo kojih drugih saveta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 14:52:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.216 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.