Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 06:09:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan problemcic  (Pročitano 12736 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
A trebala bi da voli veze na jedno vece, jer tako ce da se prazni... Ne volim ih ja, nego vecina mladih ljudi, sto opet ne predstavlja ispravnost, nego odliku vecine, koja se oduvek smatra za "normalno". Ergo, "normalno" je da u tim godinama voli veze za jednu noc.
1. Postoje drugi načini da se čovek ''isprazni''. Od samozadovoljavanja do trčanja 5km dneno. Wink
2. Ako je ono što današnja omladina - većinski - propisuje kao normalno - normalno - sa ponosom tvrdim da sam najveći ludak na celoj jbnoj planeti. Smiley
3. Lupio si tako da ne mogu ni da odgovorim adekvatno.

Kad se sve sabere, stvarno si se nalupao u ovom delu koji sam citirala, kao maksim po diviziji.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 
Gde pise da bi trebalo da ih voli ? Mnogo ljudi voli drogu npr, je'l i ti nju volis da konzumiras zato sto mnogo njih voli?

Ovde se radi o devojci koja je vec dovoljno koliko toliko odrasla da zna sta joj lezi a sta ne.

Sto se tice praznjenja energije...Pa evo, energija se odlicno prazni i kroz ples - zasto ga ne treniras?
« Poslednja izmena: 09. Jun 2009, 14:56:33 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Kako mi je drago sto ima ljudi koji misle isto kao ja, mada su to uglavnopm devojke... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy
Kako mi je drago sto ima ljudi koji misle isto kao ja, mada su to uglavnopm devojke... Smile

Smile
.. bas cudno ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Ma sve je to bezveze, super je meni bilo dok nisam imala decka, gomila drugova i drugarica, izlasci do ujutru, svakodnevna opijanja, nista mi falilo nije  Smile
A onda valjda probala i to, pa videla koliko je to lepse od svega i sad to isto izgubila i mogu samo da se slikam..............

Izvini sto cu biti direktna, ali... posto si se preselila iz rodnog grada, da li si ovde pronasla drugove?
Mozda gresim, ali... cini mi se da svoje vreme popunjavas razmisljanjem o njemu jer nemas kako drugacije da ga popunis...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Pa u pravu si, uglavnom se druzim sa drugaricama iz srednje koje stalno zapitkuju o njemu, isto tako i sa njegovim drugovima, a i nisam se bas najbolje uklopila na faxu, mislim druzim se ja sa puno ljudi, ali nista preterano blisko, verovatno zato sto sam svaki vikend isla kuci da bih bila sa njim...
Imam ja cime da ispunim vreme, imam puno zanimacija, gitara, filmovi, knjige, sad malo cesce i izlazim, krenucu da se bavim nekim sportom na leto, ali sad mi je glavna preokupacija ucenje za faks, a to mi ne drzi paznju uopste i onda razmisljam o njemu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
U sta se kladis da je ona njemu "skinula mrak" Smile

Kako god okrenes, ako je ona imala prvi odnos sa njime, bio on nevin ili ne, onda ostaje vezana za njega. U vecini slucajeva je tako...

Mogu da ti slobodno kazem ovim recima - lupas Smiley

Ja sam to napisao iz moje perspektive, iz mog primera i iz primera mojih drugarica i drugova. Nisam mislio da je globalno tako. Mada ako je prvi seks iz ljubavi, mislim da je u 90% slucajeva tako.

Jedino ako mrak ne skines sa kurvom iz javne kuce, pa nemas nikakve veze sa njom, jer si poslovno skinuo mrak, cisto da se kaze da jesi. Sto ne bi trebalo da se racuna.

Pa meni nije to imalo nekog presudnog uticaja u vezama... A boga mi ni mojim bivshim curama.. Mada... to moze da objasni zashto su ostale drugarice sa mnom  Smile

Okej Kazanova.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2009, 17:02:30 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
Gde pise da bi trebalo da ih voli ? Mnogo ljudi voli drogu npr, je'l i ti nju volis da konzumiras zato sto mnogo njih voli?

Ne bih zeleo da odg na ovo pitanje...  Smile

Nisam ja njoj ni na jedan momenat rekao da ona mora da voli nesto, samo sam definisao vecinsku odluku normalnosti. A i ne voli vecina drogu. Bar ne vecina kojom sam ja okruzen... A da sam se rodio u vreme kada se vecina drogirala, verovatno bih i ja. Na zalost, to tako ide... Sa svescu koju sad imam, naravno da ne volim drogu i da se ne drogiram, pa ne bih ni kada bi vecina sada pocela, ali bi mi svest, u slucaju da sam odrastao u okolini gde se svi drogiraju, bila pomerena. A odrastao sam u okolini gde vecina voli veze na jednu noc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Citat
sad mi je glavna preokupacija ucenje za faks, a to mi ne drzi paznju uopste i onda razmisljam o njemu...

Kako razmisljas o njemu? Sednes u fotelju i razmisljas? Totalno gubljenje vremena. Ako te knjiga smara, izadji napolje, prosetaj se, pa uvece u grad.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Uzmem knjigu i krenem, a misli odlutaju, a onda se samo iznerviram  Smile
A i nemam sad vremena da idem u grad, bas moram da ucim, a onda se nerviram sto ne mogu da ucim zato sto me on nervira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 06:09:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.