Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 16:08:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan problemcic  (Pročitano 12859 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Jedna malecna digresija, oprostite.  Smile

Čini mi se da je Anea danas izuzetno raspoložena...  Smile
Možda grešim... ne znam zašto, ali imam takav osećaj... čitajući poslednje postove na ovoj temi.  Smile

Smile

Nastavite... Smiley
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Imala sam decka 2 godine i 8 meseci i to mi je bio prvi decko, idealni, nismo se svadjali i sve je bilo savrseno.
Како ово одма боде очи!! Ееееееј бре! 2 године и 8 месеци да се ниједном не покачите?!?! Нестварно!

Ево ти из мог искуства - са овом мојом сам већ прегурао 5 година, и за то време смо се кидали ко бесни (да појасним одма, причам о свађама, не о сексу Smile) милион пута. Мрзела ме плакала тукла љутила се није хтела да ме види данима...и ево нас 5 years and still counting.. Видиш за своју везу си рекла да је била савршена. Па не бих ја био тако сигуран. И Фића је савршен кад јуриш 30 на сат, ал кад навучеш на 90 експлодира мотор Smile Ваша веза је наишла на први изазов и пукла је одма. Ја сам се са мојом растао после 3 ипо године, она отишла у НС да студира, а ја сам у Скопљу, и ево ништа нам не фали. Ал ми смо много тога заједно прошли, и којекакве кризе и жестока неслагања, и кад све то изгураш изађеш још јачи, и зато смо још увек заједно иако нас дели 700 километара.
Хоћу да кажем да веза није само колико вам је лепо у њој, већ и колико сте спремни да се за њу (тј. за вас) жртвујете и да уложите труда кад је тешко. Ви изгледа нисте имали такве тестове па нисте ни могли да видите у каквом је стварно стању ваша веза, па је сад теби чудно како се тако једна идеална ствар распала. Е па изгледа није била идеална чим је он тако олако баталио то све.

Ти сад треба да баталиш и њега и све везано за тај период. Нађи занимацију, има момака, зезај се, без претераног замарања. А иначе ти већ имаш једну предност - отприлике знаш шта хоћеш, и кад такав неки наиђе умећеш да га шпрепознаш. Далеко је теже ићи на слепо и гледати дал партнер одговара ил не а ни сам не знаш шта хоћеш. Тако да уживај, има времена за све Smile

@Гоја
Биће да си и ти расположен Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Imali smo mi problema, vidis, on zivi u selu pored grada u koji smo isli u skolu. Gledaj to ovako: nije mogao da me ceka posle skole jer nije imao autobus, ja njega kad sam cekala posle skole to je bilo na pola sata jer je on morao na autobus (bili smo suprotna smena). Ja kad odem kod njega, trci na stanicu, on kad dodje kod mene, isto tako. I svadjali smo se. I ja sam plakala. I nisam htela da ga vidim. Ali to je trajalo po dan-dva. I gomila porodicnih problema koji su nas sprecavali da budemo zajedno, ali sve smo pregurali. Ali pored toga nista drugo, bez ljubomore, bez drugih ljudi koji se mesaju u nasu vezu. Upravo to je i bilo savrseno. Naravno i razgovori preko telefona od po sat vremena najmanje o svemu i svacemu, nikad nam nije manjkalo tema za razgovor. A kad smo bili zajedno, o tome da ne pricam...............
Nemoj biti toliko dobra...  Smile
Ma nisam ja dobra, nego oni imaju potrebu da mi se ispovedaju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Е па то мени личи на једну везу у настајању. Да се није решио да оде тек би ви видели шта је веза и колико труда треба да би то опстало. То што си ти написала су рецимо првих годину-годину ипо дана моје везе. Тек касније је постало озбиљно, ал онако својски озбиљно.

Не брини се ти ништа. Тек ти предстоје удварања и зајебанције које рецимо мени недостају, да се ето тако мало глупирам. Тако да уживај, све ће то касније доћи на своје, живот то сам намести. И послушај шта ове девојке овде причају, има ту опаких развратница, ал махери су за савете Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Mislis da ce mu jednom biti zao sto me je ostavio??
A da, rekao mi je da ce se vratiti za 4-5 godina da me zeni........ja mu svasta rekla Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
A da, rekao mi je da ce se vratiti za 4-5 godina da me zeni........ja mu svasta rekla Smile

Bice mu zao tek kada tebe sve u potpunosti prodje, tako to ide. E, bas zato, iako na taj nacin ispadam kukavica, ja izmanipulisem devojkama mene da ostave!!!  Smile

Do sada nikad nisam ostavio devojku... Dobro, bar ne ozbiljnu.

A to sto muskarci oce od tebe drugarstvo... pederi, bre!  Smile

Ajmo malo iskrenosti... Kako bi sebe ocenila na skali 1-10??? Mislim na fizicki izgled.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy

...  Smile Smile Smile Smile Smile
.. 4-5g?? .. brzo ce to da prodje ..  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Pa ja sam bas sitna, izgledam mladja nego sto jesam, ali sam u sustini zadovoljna svojim izgledom  Smile  Mozda samo malkice da se ugojim....
Kazu da imam prelepe oci.
Al bas da se ocenim ne mogu  Smile

...  Smile Smile Smile Smile Smile
.. 4-5g?? .. brzo ce to da prodje ..  Smile Smile Smile

Pa da umrem cekajuci ga...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Summoning sensation

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson k810i
   Mmmmmm, sitna a mrsava... Sta radis prekosutra?  Smile  Obecavam, ja necu da ti budem drugar!!  Smile

Ja ne znam sta je sa mnom, ali mene ta anoreksija tako izludjuje... Sto mrsavije!!! Dobro, da se ne vide kosti... ali na granici!!! Da se ja pitam, nemoj da se ugojis.

Eh, pa, ovako, koliko ja mogu da zakjlucim, fizionomija ti nije problem, tako da >=6 sigurno. Znaci, do tebe je. Cim ti odasiljes ti drugarskim signalima, a nisi losa riba, znaci da moras postati perverznija malo, malo slobodnija. Da li ti je problem da budes svoja pred drugim ljudima, da nekog gledas u oci dugo???
« Poslednja izmena: 09. Jun 2009, 13:12:06 od Jarooko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Ne znam, nisam probala, ali ni bivseg decka nisam duuuugo mogla da gledam u oci, i jednom sam ga valjda pogledala tako malo duze i rekao mi je "Tek me sad volis" i bio je bas onako srecan. A onda sam ga stalno gledala, to je bas voleo....

Nisam ja anoreksicna, to mi je nasledno  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jun 2009, 13:15:54 od Jelisava »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 16:08:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.