Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tanjug: Ubistvo koje je podelilo Ameriku  (Pročitano 12664 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Dodji, bices moj gost Wink

Bices prvi i poslednji pandur koji je moj gost  Smile Amerika ti je novi babilon nema joj spasa Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ti si znaci isto sto i ovaj brat, neka civilna straza? Ili si pravi pandur? Smile

Ne mogu da verujem da je bas toliko veliko sranje, meni lepo u mom Uzicu ovde je populacija svih tih obojenih i sarenih i zelenih jednaka statistickoj gresci Smile

Šali se ti ali koliko ih je bilo pre 2000 god.? Skoro nijedan! VRLO retko! A sada??? Malo po malo, mic po mic, sve je više nekih nakarada sa strane. Na Kališu sam danas video na tone nekih afghan mudžosa!

Ljudi shvatite da nije rasizam, niko njih ne mrzi bre nego ovo se radi neprimetno da bi se svi mi privikli!

Svaki dan vidim bar po jednog crnca i to neugledno obučenog, očigledno je da je došao ovde trbuhom za kruhom uz blagoslov vlasti i to me opako ljuti. Kome oni čine usluge i zašto, da li je ova asimilacija, namerno mešanje crnaca i belaca isti plan koji se sprovodi(o) u americi? Razmislite ko drži DS ako ne USA a št USA radi nego sprovodi plan globalizacije i amerikanizuje sve živo brišući kulture naroda. Ako se ne probudimo odosmo u 3 lepe.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Dodji, bices moj gost Wink
Bices prvi i poslednji pandur koji je moj gost Smile Amerika ti je novi babilon nema joj spasa Wink
Ti mene zajebavas? Smile
Prvi i poslednji, zvuci mracno  Smile

Amerika je Sodoma i Gomora, eh da mi je malo sumpora pa da mi bude veselo, jebi ga, pakleno visocanstvo je u kriznoj situaciji, tako sedim ja sa Satanom pre neki dan, i on mi se zali, od kada su ovi Ameri usrali motku dole, ne moze covek da dodje do jeftinijeg goriva, sve je skupo, pa sad ceka...  Smile
Ti si znaci isto sto i ovaj brat, neka civilna straza? Ili si pravi pandur? Smile

Ne mogu da verujem da je bas toliko veliko sranje, meni lepo u mom Uzicu ovde je populacija svih tih obojenih i sarenih i zelenih jednaka statistickoj gresci Smile

Šali se ti ali koliko ih je bilo pre 2000 god.? Skoro nijedan! VRLO retko! A sada??? Malo po malo, mic po mic, sve je više nekih nakarada sa strane. Na Kališu sam danas video na tone nekih afghan mudžosa!

Ljudi shvatite da nije rasizam, niko njih ne mrzi bre nego ovo se radi neprimetno da bi se svi mi privikli!

Svaki dan vidim bar po jednog crnca i to neugledno obučenog, očigledno je da je došao ovde trbuhom za kruhom uz blagoslov vlasti i to me opako ljuti. Kome oni čine usluge i zašto, da li je ova asimilacija, namerno mešanje crnaca i belaca isti plan koji se sprovodi(o) u americi? Razmislite ko drži DS ako ne USA a št USA radi nego sprovodi plan globalizacije i amerikanizuje sve živo brišući kulture naroda. Ako se ne probudimo odosmo u 3 lepe.
+1
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Ja ti garantujem bezbednost, dok si kod mene.  Smile Ko krene na mog gosta krenuo je na mene, a to mu ne bih preporucio Smile Smile
A prvi i poslednji se odnosi na to da si ti jedini pandur koga mogu da "svarim", obicno ih ne volim.

Tax, brate po BG ih ima previse. Smrde po gradu Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Ja ti garantujem bezbednost, dok si kod mene. Smile Ko krene na mog gosta krenuo je na mene, a to mu ne bih preporucio Smile Smile
A prvi i poslednji se odnosi na to da si ti jedini pandur koga mogu da "svarim", obicno ih ne volim.

Tax, brate po BG ih ima previse. Smrde po gradu Smile
Ok, ne brini se za bezbednost, obicno sam naoruzan do zuba  Smile
Ma ne volim ni ja muriju, ali ovde u USA to nije lose placen posao.  Videcemo, mozda kada budem posecivao cu da budem pandur do tada, a mozda cu biti nista drugo.  Tipa BlackWater  Smile

BG ce prvi da pukne jer tu se stoka skupila
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
HTC One
Ja ne verujem USA medijima, jer oni ne prenose vesti, vec ih stvaraju, sad sta je vise istina niko ne zna.
Pa I meni bi bio suspicious, mada doduse ja radim takav posao da su mi svi suspicious, pogotovo Wiggers, ili belci koji zele da budu crnci, pa kad polizu patos, onda im je djavo kriv.  Ja ne znam Runner, kada si ti bio ovde, ali mogu ti reci da su stvari otisle u materinu jos i vise, kako medju belcima tako i medju crncima i ostalima.  Nekultura ubija.  Mene interesuje gde si ti te ljude upoznao, jer ja sam nashao ok crnce medju Akademicima, a Akademike ne mogu da strpam u istu grupu sa svima ostalima, jer tu su ljudi kojima je stalo do obrazovanja i dizanja sebe iz sranja.  Ja govorim o obicnim urbanim osobama koje vidjas svaki dan, i da me ljudi pogresno ne shvate, ja ne volim ni ove rednecks-e ni ostalu tu stoku, stoke ima svude u svim bojama, mada mogu reci iz mog zapazanja da su pripadnici ove rase iz mog iskustva, uvek prvi da prave sranje, ali kako god.

Ja bih rekao da ima velikih razloga Runner.  Da nije tako negativnog imidza, ne bi ni imali ovo ubistvo, dakle moramo da pocnemo od korena problema, ovi dvoje Zimmerman i Martin su dve grane velikog drveta problema, dakle ne mozemo da iskljucimo sveopste socijalno, politicko, kulturno i psiholosko stanje zarad okamovog seciva.

Ne znam u kojim si se krugovima kretao, ja samo mogu da kazem da zavisno od krugova kretanja zavisi iskustvo.  Dakle ako si na primer kao ja non stop suprostavljen urbanistickim crncima onda bih verovatno stekao drugaciju sliku, ali to je neka druga prica.

I opet navodim slucaj je takav jer crnacka ekipa zeli da ga stavi u centar svega.  Kao na primer kada je umro Majkl Jakson, 3 meseca nista sem Jaksona, ili sada mesec dana Whitney Houston.  Mediji zele da stvore konflikt izmedlju ljudi.  Republikanac ili Demokrata ili TEA Party, beli, crni ili zuti, borci za slobodu, pobunjenici ili teroristi.  Sve zavisi od njihovog spina

Bio sam 2008 godine. A crnce sam upoznao u raznim sredinama, od pitomog i delimicno ruralnog Vermonta, preko NY i NJ, do Virdzinije. U Vermontu su svi do jednog bili normalni ljudi, u NY i NJ je bilo i ovih o kojim ti pricas ali i sasvim ok likova, u Trentonu u Virdziniji sam se druzio sa njih par jer sam isao sa ortakom koji je radio dugo dole i znao ih i bili su ok. Doduse, usao sam u jednu ogromnu igraonicu/fliperanu punu samo crnaca... jedva su me naterali da udjem, moram da priznam da su me stereotipi obuzeli i da mi nije bilo bas svejedno.  Smile Medjutim, sve je bilo ok. Bilo je i tamo od normalnih do veoma sumnjivih i od gudre razvaljenih njuski (bilo da su normalno obuceni ili onako retardirano kako umeju oni najgori), ali poenta je da sam ih upoznao dosta najnormalnijih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Bio sam 2008 godine. A crnce sam upoznao u raznim sredinama, od pitomog i delimicno ruralnog Vermonta, preko NY i NJ, do Virdzinije. U Vermontu su svi do jednog bili normalni ljudi, u NY i NJ je bilo i ovih o kojim ti pricas ali i sasvim ok likova, u Trentonu u Virdziniji sam se druzio sa njih par jer sam isao sa ortakom koji je radio dugo dole i znao ih i bili su ok. Doduse, usao sam u jednu ogromnu igraonicu/fliperanu punu samo crnaca... jedva su me naterali da udjem, moram da priznam da su me stereotipi obuzeli i da mi nije bilo bas svejedno.   Medjutim, sve je bilo ok. Bilo je i tamo od normalnih do veoma sumnjivih i od gudre razvaljenih njuski (bilo da su normalno obuceni ili onako retardirano kako umeju oni najgori), ali poenta je da sam ih upoznao dosta najnormalnijih.
Pa izgleda moras da dodjes ponovo.  Mada mora da si imao dobre vodice jer na mestima gde sam ja bio po Chicagu, Milwokiju, Madisonu, Clevlendu, Detroitu i tako tim mestima, kuku majko.  Ne mogu da kazem da nisam nashao i dobre crnce u kao sto rekoh boljim krugovima, ali brate, ovo ostalo sto vidjam svaki dan, ne dao ti bog, sad ja ne znam da li je zato sto mozda nisi ostao dugo ovoliko kao ja, i radio slican posao kao ja, ili sta je, ali kunem ti se, ako se ovo prenese u Srbiju u jos vecoj razmeri, e onda do djavola.

Nego da se vratimo na temu.  Martin je bio upucan jer je Zimmerman bio idiot koji je gledao suvise gangsta filmova ili imao susreta sa ostalim crnjama. End of story
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.421 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.