Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan jedini - Nikola Zigic  (Pročitano 65231 puta)
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Alal vera Nikola Smile

Nikola Zigic, jedan je Nikola Zigic, Nikola Zigic.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Obozvam cika zigu ali nemoj brate Crouch je ipak bolji igrac bar se bolje snalazi kada je lopta na zemlji.
Ma koji Krauc,da nije Englez ne bi niko ni cuo za njega.Zigic je za njega igracina.
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Taj Crouch je U subotu dao 3 gola Arsenalu,a ovaj Bilbau. . .

Toliko. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3015
Zastava N.Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC one
Ja kada sam pricao da Partizan gubi u derbiju samo i samo zbog Zileta, svi su mi se smejali, kao i drugi igraju... Sada je Zile pokazao sta je on ustvari u Santanderu koji je bio u samom dnu tabele, pred ispadanjem, a sada, ako se ne varam 6-7. Zile je kljucni igrac ekipe, fizicki najjaci(u duelima kada primi loptu gotovo mu je nemoguce uzeti zbog prirodne snage(skoro sto kila ima Smile , da ne pricam kada se samo nasloni na protvnickog igraca, taj da bi ostao na nogama mora da da 100% snage, gde gubi na kondiciji, posle mu treba vremena da se oporavi od tog duela...) , kupi sve lopte u vazduhu i precizno asistira saigracima glavom, i ne samo iz vazduha nego i na zemlji svi pasovi su mu tacni i brzi. Sutevi su mu pravi precizni proektili. Nikada nije bio sebican i isao iznad fudbala( pravio neke sumanute driblinge tipa sto radi Ronaldinjo, C. Ronaldo...) Znaci igrac koji nikada nece gusiti igru! Ima fantastican pregled igre, (kada je uvek najvisi na terenu) gotovo nemoguce ga je markirati, jer covek gleda sa planine! Cak i kada lose igra, dovoljno mu je samo malo prostora da postigne gol! Zigic je i dosta brz igrac i ne samo za svoju visinu(po mom misljenju), ide kao voz, kada krene sa onim koracima od po 2 metra, protivnicima to izgleda poprilicno konfuzno, prosto ih zbuni brzinom, vide da ne trci bas brzo, a sa koracima od po 2 metra, trci kao sto bi normalan igrac skakao u dalj uzastopno pri svakom koraku. U odbrani je izuzetno koristan, pri centarsutu, je opet najvisi i salje lopte izvan sesnesterca, ima snagu, sto je izuzetno potrebna jednom defanzivcu, a nije mu tesko ni da se vrati do odbrane. A o sutu glavom da i ne govorimo, treba ga samo pogoditi loptom u glavu i to je 90% gol! A opet posle svega recenog to radi(tako mi makar izgleda) sa izuzetnom lakocom i cini mi se 50% snage, sto ga cini opasnim svih 90 minuta(mislim da se dzin ne umara...). I pored fudbala cini mi se da je dobar kao covek, a i lici malo na mene Smile. Ja sam licno srecan sto vise ne igra u Zvezdi, jer sa njim je u derbiju bio nerealan odnos snaga, kao kada igraju deca od 9-10 godina i dodje lik 20 godina da igra za jednu ekipu. Jedino necu da razumem, zasto ga nisu prodali inostranstvu za 12 miliona evra kao sto se pricalo, kada je u nasem fudbalu jedino cilj uzeti novac(tj. prodati igraca), mada sa moje grobarske strane je to OK, jer Zvezda nije mogla raspolagati sa 12 miliona Smile.
I za kraj, ako nekom nije jasno zasto sam toliko hvalio Zigica koji je bio Zvezdin veliki igrac, a ja navijac Partizana, setite se izjave Miroslava Djukica posle 128  derbija, kada je rekao "Ja navijam za Partizan, ali ne mrzim Zvezdu"!
IP sačuvana
social share
Čovek postao sam s' njim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Taj Crouch je U subotu dao 3 gola Arsenalu,a ovaj Bilbau. . .

Toliko. . .
To stoji...ali sta bi se desilo da taj Krauc igra u onom otuznom Santanderu,a da Zigic ima par takvih igraca kao Gerrard,Rise...iza sebe.Tim koji je pre pocetka sezone bio kandidat za ispadanje sad moze cak i u UEFA Kup,a dati tri gola u Primeri na mecu nije mala stvar,ma koliko ti zeleo da osporis tu cinjenicu.
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6710
Krauc je klasicna budala...Zigic je za njega genije...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla

I za kraj, ako nekom nije jasno zasto sam toliko hvalio Zigica koji je bio Zvezdin veliki igrac, a ja navijac Partizana, setite se izjave Miroslava Djukica posle 128  derbija, kada je rekao "Ja navijam za Partizan, ali ne mrzim Zvezdu"!
Napravio je lapsus,hteo je da kaze:"Ja navijam za Zvezdu ,ali ne mrzim grobarski novac" Smile
IP sačuvana
social share

Stella Rossa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
Ja kada sam pricao da Partizan gubi u derbiju samo i samo zbog Zileta, svi su mi se smejali, kao i drugi igraju... Sada je Zile pokazao sta je on ustvari u Santanderu koji je bio u samom dnu tabele, pred ispadanjem, a sada, ako se ne varam 6-7. Zile je kljucni igrac ekipe, fizicki najjaci(u duelima kada primi loptu gotovo mu je nemoguce uzeti zbog prirodne snage(skoro sto kila ima Smile , da ne pricam kada se samo nasloni na protvnickog igraca, taj da bi ostao na nogama mora da da 100% snage, gde gubi na kondiciji, posle mu treba vremena da se oporavi od tog duela...) , kupi sve lopte u vazduhu i precizno asistira saigracima glavom, i ne samo iz vazduha nego i na zemlji svi pasovi su mu tacni i brzi. Sutevi su mu pravi precizni proektili. Nikada nije bio sebican i isao iznad fudbala( pravio neke sumanute driblinge tipa sto radi Ronaldinjo, C. Ronaldo...) Znaci igrac koji nikada nece gusiti igru! Ima fantastican pregled igre, (kada je uvek najvisi na terenu) gotovo nemoguce ga je markirati, jer covek gleda sa planine! Cak i kada lose igra, dovoljno mu je samo malo prostora da postigne gol! Zigic je i dosta brz igrac i ne samo za svoju visinu(po mom misljenju), ide kao voz, kada krene sa onim koracima od po 2 metra, protivnicima to izgleda poprilicno konfuzno, prosto ih zbuni brzinom, vide da ne trci bas brzo, a sa koracima od po 2 metra, trci kao sto bi normalan igrac skakao u dalj uzastopno pri svakom koraku. U odbrani je izuzetno koristan, pri centarsutu, je opet najvisi i salje lopte izvan sesnesterca, ima snagu, sto je izuzetno potrebna jednom defanzivcu, a nije mu tesko ni da se vrati do odbrane. A o sutu glavom da i ne govorimo, treba ga samo pogoditi loptom u glavu i to je 90% gol! A opet posle svega recenog to radi(tako mi makar izgleda) sa izuzetnom lakocom i cini mi se 50% snage, sto ga cini opasnim svih 90 minuta(mislim da se dzin ne umara...). I pored fudbala cini mi se da je dobar kao covek, a i lici malo na mene Smile. Ja sam licno srecan sto vise ne igra u Zvezdi, jer sa njim je u derbiju bio nerealan odnos snaga, kao kada igraju deca od 9-10 godina i dodje lik 20 godina da igra za jednu ekipu. Jedino necu da razumem, zasto ga nisu prodali inostranstvu za 12 miliona evra kao sto se pricalo, kada je u nasem fudbalu jedino cilj uzeti novac(tj. prodati igraca), mada sa moje grobarske strane je to OK, jer Zvezda nije mogla raspolagati sa 12 miliona Smile.
I za kraj, ako nekom nije jasno zasto sam toliko hvalio Zigica koji je bio Zvezdin veliki igrac, a ja navijac Partizana, setite se izjave Miroslava Djukica posle 128  derbija, kada je rekao "Ja navijam za Partizan, ali ne mrzim Zvezdu"!

Sad će partizan u srcu da te ponizi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
ŽIGIĆ POSKUPEO ČAK TRI PUTA

Predsednik Rasinga Fransisko Pernija povisio cenu za Srbina na 30 miliona evra i tvrdi da je Nikola najprofitabilniji igrač u ekipi

Predsednik španskog fudbalskog prvoligaša Rasinga iz Santandera Fransisko Pernija izjavio je da srpski reprezentativac Nikola Žigić u ovom trenutku vredi ni manje ni više nego 30 miliona evra, što je gotovo trostruko veći iznos od obeštećenja koje je pre samo mesec dana upravo Pernija odredio za Srbina!

Centarfor "orlova" poslednjih dana je centralna tema španske sportske javnosti, otkako je na poslednjem meču Primere postigao het-trik u pobedi Rasinga nad Atletik Bilbaom sa 5:4. Predsednik kluba iz Santandera juče je dao izjavu španskim novinarima da je odredio cenu koju će svaki zainteresovani klub morati da plati ako želi da vidi srpskog gorostasa u svojim redovima.

Posle Valensije i Juventusa, ali i nekoliko engleskih klubova, za Nikolu Žigića se ozbiljno zainteresovao i Mančester junajted, pa otuda ne čudi odluka Fransiska Pernije da zacepi prilično visoku cenu.

- Žigić je, bez sumnje, najprofitabilniji igrač kog smo kupili. U ovom trenutku mogu samo da vam kažem da Nikola vredi 30 miliona evra i da je to klauzula koju će morati da ispoštuje svaki klub koji ima nameru da ga odvede iz Rasinga. Kada se sezona završi, moći ćemo jasno i otvoreno da pričamo o njegovoj budućnosti. Vidim da mu je dobro kod nas i stvarno bih voleo da i naredne sezone ostane u klubu - rekao je Pernija.

On je, međutim, rekao da klub ima nameru da i sledeće sezone zadrži Žigića u svojim redovima, s obzirom na to da se tim iz Santandera nalazi na visokom sedmom mestu u Primeri, sa velikim izgledima da se kvalifikuje za Kup UEFA.

Korist za Zvezdu

Ukoliko budući klub Nikole Žigića bude uplatio Rasingu čitav iznos propisanog obeštećenja, veliku novčanu korist imaće i Crvena zvezda, iz koje se ovaj igrač preselio u Španiju. Naime, kako nezvanično saznajemo, prilikom potpisivanja ugovora vrednog šest miliona evra, Zvezda je isposlovala klauzulu po kojoj bi joj pripalo 15 odsto novca na ime narednog Žigićevog transfera. Govoreći u brojkama, to praktično znači da bi Crvenoj zvezdi pripalo 450.000 evra ukoliko Žigić za 30 miliona napusti Rasing iz Santandera.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Zvezda je isposlovala klauzulu po kojoj bi joj pripalo 15 odsto novca na ime narednog Žigićevog transfera. Govoreći u brojkama, to praktično znači da bi Crvenoj zvezdi pripalo 450.000 evra ukoliko Žigić za 30 miliona napusti Rasing iz Santandera.

Zar 15% od 30 miliona nije 4.5 miliona?!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.