Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan jedini - Nikola Zigic  (Pročitano 65273 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
tako bi onda trebalo i Ferguson da kaze za Skolsa posle ovoga na utakmici sa Romom,ali nece jer bez Skolsa Manchester ne moze kao ni nasa reperzentacija bez Zigica-svog najboljeg igraca.
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Zasto bi imao komplekse kad je on Grobar?

Jos jedan kompleks...
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sad i Barselona želi Žigića

Potera za reprezentativcem Srbije i napadačem Rasinga Nikolom Žigićem nastavljena je, a ako je verovati pisanju španskih medija u trku se uključila i Barselona.

Kako prenosi "Kurir", čelnici Barselone za sledeću sezonu žele da angažuju jednog napadača, a izbor se sveo na dva imena – Nikolu Žigića i Klaudija Pizara iz minhenskog Bajerna.

Najveći problem u realizaciji Žigićevog transfera, medjutim, moglo bi da predstavlja astronomsko obeštećenje koje tražio Rasing, a iznosi 30 miliona evra.

Sa ovim se, medjutim, ne slažu navijači Barselone, koji su u internet anketi lokalnog lista "El Mundo Deportivo" mahom (70 odsto) glasali za dovodjenje srpskog centarfora.

Nikola Žigić u dosadašnjem delu sezone odigrao je 25 mečeva u Primeri, postigao deset pogodaka i zabeležio pet asistencija.

Ekipa Rasinga, koja je loše počela sezonu, trenutno se nalazi na osmom mestu na tabeli španskog šampionata sa realnim izgledima za plasman u evro kupove naredne sezone.

(MONDO)
IP sačuvana
social share

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Zigic grobar?Joj majko moja Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
Nisi znao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6610
Live and learn...
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
DŽAJA ME JE SPASAO
Nikola Žigić: Da nije bilo podrške Dragana Džajića, verovatno bih umesto u fudbalu završio u fabrici
Zvezda letnjeg prelaznog roka u Španiji biće Nikola Žigić, jer je dan posle objavljene vesti da će od sledeće sezone nositi dres Barselone štampa na Pirinejima najavila njegov transfer u Real Madrid. Napadač reprezentacije Srbije izjavio je za sportski dnevnik As da su ga zbog visine na početku karijere mnogi gledali potcenjivački, ali da je na kraju uspeo zahvaljujući i podršci bivšeg predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića.

- Svi fudbaleri sanjaju da jednog dana zaigraju u velikom klubu, a gde možete da pronađete veći od Real Madrida? Sada razmišljam samo o Rasingu, ali jednog dana želim da se oprobam u Real Madridu i da vidim da li sam vredan da igram za fudbalskog giganta ili ne - kaže Nikola Žigić.

Zašto se niste bavili košarkom?
- Kada sam stigao u Zvezdu, rekli su mi da bi bilo bolje da se bavim košarkom. Dragan Džajić je, takođe, mislio da bi bio bolji ispod obruča, ali sam ga brzo uverio da je moja jedina želja da napravim uspeh u fudbalu. Da nisam došao do pravih rezultata, završio bih kao radnik u nekoj fabrici. Džajić mi je mnogo pomogao.

Kada vas je Rasing prvi put gledao?
- Igrao sam za Zvezdu protiv Rome u Kupu UEFA. Trener Migel Anhel Portugal došao je da gleda mog saigrača, levog beka Aleksandra Lukovića, ali sam tada postigao dva gola. Pobedili smo sa 3:1, što je bilo odlučujuće da se u Rasingu opredele za mene. Mislim da su me još gledali u dresu reprezentacije kada smo na Visente Kalderonu igrali protiv Španije.

Zašto ste se odlučili za ponudu iz Santandera?
- Moj selektor Havijer Klemente mnogo lepog mi je rekao o Rasingu. Imao sam ponuda iz Italije, ali sam prihvatio da se preselim u Santander, gde se osećam kao kod kuće u Beogradu.

Šta vam nedostaje?
- Devojka. Ona u Beogradu studira Ekonomski fakultet i zato nije sa mnom. Nadam se da će mi uskoro pridružiti.

Nigde bez rukometaša

Kako napredujete u učenju španskog jezika?
- Svakog dana napredujem, ali kod intervjua volim da pored sebe imam Musu Mladenovića, koji je član uprave rukometnog kluba Teke. On i ostali moji zemljaci koji igraju rukomet mnogo su mi pomogli da se adaptiram na novi grad i zemlju - rekao je Žigić.

http://www.kurir-info.co.yu/
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

тврда кора

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 504
Zastava United States of Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia n73
Јој кад би Жига прешао у Болтон (најбољи енглески тим), мојој срећи не би било краја
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
E jebi ga pa gde nadje Bolton
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Da je malo sreće, igrali bi LŠ, u ovom trenutku možda i najbolji engleski klub van velike četvorke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.