Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan jedini - Nikola Zigic  (Pročitano 66589 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Da probam direktno.. odjebi iz Zvezdinih tema.
Glup si, naporan, do zla boga iskompleksiran i niko nema zelju da slusa kako seres.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
nije njemu lako... ne.. ne...
sf.. budi milosrdan...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa evo recimo da je on najbolji mladi napadač iz srbije, kod nas je najbolji Da Silva a za njega je Dinamo odbio ponudu od 10 mil €? Mislim potpuno su različit tip napadača, ali me zanima njegova realna cijena? tako recimo mislim da Da Silva ne vrijedi više od 5mil€..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Pre Svetskog prvenstva se pricalo o 10-12 mil.
Posle, iako je bio jedan od mozda 2-3 igraca koji su odigrali odlicno ono sto su imali sansu igrati cifra se uglavnom kretala izmedju 6 i 8 mill

Realno.. Zvezda ne bi trebala da ga pusti za manje od 8 jer decko realno vredi vise od trenutne cene... zvezda bi odlaskom bila znacajno oslabljena a i on osim ako se nesto slucajno desi sa Juventusom, ne bo dobio priliku da zaigra za neki jak klub... Trenutno je sigurno najkvalitetnije resenje koje imamo u napadu i u Zvezdi i u reprezentacije jer je najdominantniji igrac u oba sesnaesterca, nije alav i uvek asistira ako je neko u boljoj poziciji, za coveka njegovih gabarita ima sasvim korektnu kontrolu lopte a i dokazalo se nekoliko puta da ume da posalje bombu sa 30 metara..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson p900
nije njemu lako... ne.. ne...
sf.. budi milosrdan...  Smile

Anea mila,ne znam kome nije lako...

SF ti nema s pametnija posla nego da vredjas sve neistomisljineke ovde???
Ako si vlasnik foruma,to ti daje za pravo da pljujes sve redom ???
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Covece,ali stvarno si dosadio i Bogu i narodu...Mislim,da su to neke bar neke normalne sale,ali ti i tvoj prijatelj Davidovac ga bas preterujete...

Sta treba da se desi da covek toliko prsne i prepucava se na nivou osnovaca,pa jos preko jebenog interneta? A vas dvojica ste vec u nekim kao ozbiljnim godinama  Smile

Napred Liberec,pusite ga cigancici,alo majmuni,sta ti meni tu kurac-palac,nemoj da ti ja doletim preko interneta  Smile

Smarate,ljudi,ali bas,ono,smarate...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia E72
Ispadne da ja još ni nisam najgori Smile
Šalu na stranu, Žigić je baš dobar igrač, pod obavezno mora da igra u prvoj postavi reprezentacije, ali ipak već polako postaje očigledno da se Pixi zajebao što ga nije prodao West Ham-u.
Ta cena od 10-12 miliona pre Mundijala je figurirala kao cena ukoliko on odlično odigra SP (niko ne bi dao baš 20 miliona za njega Smiley), slažem se i ja da nije razočarao, ali jebiga...
A iskreno mislim da je Eduardo bolji igrač od Žigića, a ono što je takođe bitno, i 3 (ili možda 4, nisam siguran) godine mlađi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Ispadne da ja još ni nisam najgori Smile

Ne boj se decace,mesto ti nije ugrozeno.Suvereno ces vladati jos godinama Smile

Salim se,naravno,a sto se tice Zigica,normalno da su pumpali cenu,ali nije on toliko los za tu visinu,mogao bi u nekom Espanjolu,M'Gladbahu,Boltonu ili tako nekom osrednjem klubu da se snadje sasvim solidno...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Ok.. Imali smo jedan duzi telefonski razgovor i nadam se da smo ovo resili, zaboravite ovu prepisku odozgo.. ocistio bih je ali su i neke ok poruke upletene pa da se ne cimam sad...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Поводи
Менаџер Ћаласан смета Жигићу

Иако се летњи прелазни рок ближи крају (траје до 31. августа у Европи), за Звездиног голгетера Николу Жигића још увек нема праве понуде, па иако је његов одлазак сасвим известан, на „Маракани” као да је завладала паника што још није продат. Енглески Вест Хем је зимус за Жигића нудио 10,5 милиона евра, а сада му је цена на фудбалском тржишту скоро преполовљена, иако велико интересовање и даље постоји.

Право на половину обештећења за Жигића припада менаџеру из Париза Милану Ћаласану, али управо он последњим потезима непотребно смета и прави проблеме високом Звездином нападачу, нудећи га разним клубовима широм Европе. Наравно, тада цена пада, а расте онима који су тражени. У недавном интервјуу за један београдски таблоид, Ћаласан се похвалио да је лично послао представнике Фејенорда да гледају Жигића против Милана у Београду, али крајњи ефекат уз такво додатно оптерећење је био сасвим супротан од очекиваног. Уосталом, технички директор холандског прволигаша из Ротердама Петер Бос је изјавио: „Жигић је деловао као изгубљен на терену”.

Нешто раније, Ћаласан је зарад сопственог интереса покушавао на све начине да Жигића пресели у енглеску Премијер лигу. У Корку против првака Ирске, гледали су га менаџер Болтона Сем Аладрајс и Портсмута Хари Реднап. После меча разочарани Аладрајс је рекао: Био је за главу виши од противничких играча, а није добио ниједан ваздушни дуел. Шта ће нам тако скуп играч.

Претходно је слично мишљење изнео и менаџер Арсенала Арсен Венгер, па како сада ствари стоје, изгледа да неће много профитирати ни Звезда нити Жигић, јер су Ћаласану препустили да води игру, па као једна од опција помиње се и могућност да на крају заврши у просечном шпанском прволигашу Расингу из Сантандера.

Највећа жртва лако би могао да буде Никола Жигић, који није заслужио овакав третман, поготово не од свог менаџера, који на њему жели да направи „посао живота”. Квалитет Жигића наравно није споран, без обзира што није блистао на пар утакмица када је био будно праћен, али изненада се нашао у незгодној ситуацији, скоро у зачараном лавиринту. Када је својевремено немачки Хамбургер понудио шест милиона евра, поједини Звезди челници су се надмено подсмевали, како су истицали, „неупућеним Немцима”, а сада би га за тај новац без размишљања пустили да оде било где, јер је растанак после елиминације од Милана практично неминован. Никоме се не би исплатило да Жигић и даље остане на „Маракани”, изузев армији навијача Звезде, јер му уговор истиче наредног лета.
Уосталом, главни човек фудбалске Звезде Драган Стојковић је најавио да је дошао тренутак да се Жигићу захвали за све што је урадио за Црвену звезду, а урадио је заиста много, обележивши као кључни играч игру нашег најтрофејнијег клуба на почетку овог века.
Л. Д.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.