Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jedan jedini - Nikola Zigic  (Pročitano 66735 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Licno ne bih voleo da ode u "Fajnord" Smile ,iako bi se tamo nadavao golova ko shashe Smiley
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Sledi Kezmanov primer! Samo ne znam da li tamo ima neki dobar igrac koji bi ga gadjao u glavu, kao sto je Robben proigravao Kezmana!  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Nije samo Roben,Romedala si zaboravio,on je cak vise "pogadjao" Kezmana jer je Roben tada tek pocinjao Smiley A i nije se Kezman nadavao nesto golova glavom,vise su bili ziceri sa 4-5 metara Smile

Holandija je takva liga gde bih i ja u nekom od 3 vrhunska kluba(mozda cak i u AZ-u i Herenvenu) davao po 20-ak golova,tako da ne bi bio problem ni za Zigica
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson W610
Vredi Ziga mnogo vise od 6 miliona  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Realno ne vredi. On ima ugovor na jos samo godinu dana, sto bi znacilo da bi vec u decembru (ako bi kojim slucajem ostao) mogao da potpise predugovor i u junu da ode za dzabe!
Secam se kako je Keza davao golove. Covek je bio na granici ofsajda i samo utrcavao i sa 5-10m davao zicere! Tada je PSV imao odlicne vezne igrace i njemu nije bio veliki problem da bude prvi strelac lige!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Žigića sada sele u Fejenord?!

Posle odlaska reprezentativca Holandije Dirka Kujta iz redova Fejenorda, ovaj klub se dao u potragu za napadačem koji bi mogao da zameni sjajanog Holanđanina.

Kako prenose pojedini mediji, skaut Fejenorda je posmatrao meč Crvene Zvezde i Milana, i bio zadovoljan pruženim na terenu Nikole Žigića, koji iako nije odigrao najbolje što ume, imao veoma solidan meč u kojem je asistirao Đokiću kod postignutog gola.

Holandski klub je spreman da ponudi oko šest miliona eura za reprezentativca Srbije, koji zasigurno napušta crveno-bele.

Napomenimo da je Fejenord na startu sezone poražen ubedljivo u gostima od Groningena sa čak 3-0, te su pojačanja ovom klubu preko potrebna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Па могли су понудити бар 8 милиона  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
PANIKA ZBOG ŽIGIĆA!
Crvena zvezda nedelju dana pre kraja prelaznog roka nema pravu ponudu za svog najboljeg igrača. Menadžer Ćalasan: Nikola verovatno ide u jedan ŠPANSKI KLUB!

Žigić...
Žigić ne može u Juventus, kome je zabranjeno da kupuje igrače van EU, Fejenord nudi suviše malo para, Lokomotiva definitivno odustala, Englezi se davno povukli...

Ćalasan: Posao sa Juventusom bio je praktično gotov, ali je propao. Ljude iz Fejenorda sam lično ja poslao u Beograd

Nikola Žigić, nedelju dana pre kraja prelaznog roka, još nije pronašao novi klub. Najbolji igrač Zvezde, za koga je početkom godine nuđeno čak 11 miliona evra, sada ne zna gde će jer za njega u ovom trenutku nema povoljnih ponuda. Zvezdu, Žigića i njegovog menadžera Ćalasana polako hvata panika, jer je 31. avgust sve bliže, a oni nemaju rešenje... A nikome ne odgovara da Nikola ostane u Zvezdi još šest meseci.
Varijanta sa Juventusom je očigledno propala, jer "stara dama" kao drugoligaš nema pravo da kupuje igrače van Evropske unije. Postoji mogućnost da se taj problem reši tako što će Žiga otići u torinski klub kao fiktivno pozajmljeni igrač nekog člana Serije A, ali taj manevar je komplikovan, rizičan i za njega treba vremena. Takođe, ni Lokomotiva iz Moskve nije više zainteresovana da ga dovede, dok čelnici Fejenorda još razmišljaju između njega i Eduarda iz Dinama, a uz to ne nude dovoljno novca. Pa gde će onda trenutno najbolji srpski napadač? Prema rečima njegovog menadžera Milana Ćalasana, sada je najizvesniji njegov odlazak u Španiju.
- Posao oko Nikole biće sigurno gotov do kraja prelaznog roka i nemam nikakvu bojazan da će se desiti suprotno - kaže za Press Ćalasan, i dodaje:
- Ima dosta zainteresovanih timova, ali iz ove perspektive najizgledniji je odlazak u neki španski klub. Više nemojte ništa da me pitate, jer u ovom momentu sam vam dovoljno rekao. Ja sam u svakodnevnom kontaktu sa pet-šest poznatih evropskih klubova. Interesovanja ima, jer malo je napadača kao što je Nikola.
Juventus je definitivno otpao, jer, prema propozicijama italijanske fudbalske organizacije, drugoligaši ne mogu da angažuju fudbalera van Evropske unije.
- Da se razumemo, Juventus jeste bio zainteresovan i mi smo razgovarali. Trener Juventusa Dešan pratio je Žigića i želeo da ga angažuje, međutim, problem je nastao zbog Trezegea, koji se nije dogovorio sa Lionom. U svakom slučaju, i samo interesovanje velikog Juventusa predstavlja priznanje mom klijentu. Nikolu bi mogao da kupi neko od italijanskih prvoligaša, pa da ga na pozajmicu prosledi u Juve, ali takav dil ne dolazi u obzir, jer nije dobar po igrača.
Ervin Kuman, trener Fejenorda, doputovao je na revanš protiv Milana u potrazi za napadačem. Takođe, prema nepotvrđenim informacijama, u igri su i pojedini engleski klubovi.
- To je istina, jer ja sam predstavnike Fejenorda poslao u Beograd, a dočekao ih je Dule Savić. Kuman je gledao Žigića i, koliko znam, bio je zadovoljan. Ipak, ni on, a ni predstavnici ostalih klubova nisu mogli mnogo da vide u jednoj utakmici. Igrači Zvezde su mladi i bili su pod strahovitim pritiskom protiv Milana. Što se Ostrva tiče, odmah ću vam reći da smo tu propustili nekoliko sjajnih ponuda, pre svih Vest Hema. Englezi su inače vrlo čudni kada su u pitanju jaki transferi i oni ih rade uglavnom između sebe, jer tako novac ne odlazi iz njihove države - smatra Ćalasan.
Lokomotiva iz Moskve je jedno vreme figurirala kao glavni kandidat za kupovinu Zvezdinog centarfora, ali, prema rečima trenera ove ekipe Slavoljuba Muslina, od toga neće biti ništa.
- Uprava Lokomotive definitivno je odustala od Žigićevog angažmana. Meni je mnogo žao, jer fudbaler tog tipa bio mi je neophodan. Od dolaska u Moskvu ja sam insistirao na njegovom dovođenju, ali čelnici kluba nisu ispunili moju želju. Ne znam u čemu je problem, nisam razgovarao sa predsednikom, ali koliko mogu da zaključim, za Lokomotivu je ta priča završena - poručio je Muslin.
(D. R.)

Lans hoće Kovačevića?

Francuski prvoligaš Lans ozbiljno je zainteresovan za Nenada Kovačevića. Kapiten Crvene zvezde bio je na meti Francuza i na početku prelaznog roka, ali dogovor tada nije postignut.
- Lans je i ranije bio u igri, ali čuo sam da ima i drugih zainteresovanih klubova. Ipak, ne mogu ništa konkretnije da vam kažem, jer me niko iz kluba nije obavestio da je stigla bilo kakva ponuda za mene. Imam dovoljno godina za odlazak u inostranstvo, ali o svemu će odlučivati predsednik Dragan Stojković. Trenutno se spremam za prvenstveni meč sa Hajdukom iz Kule i razmišljam samo o tome - naglasio je Kovačević.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa dobro koliko on realno vrijedi???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson p900
Pa dobro koliko on realno vrijedi???

20-30 Eura plafon  Smile Smile Smile

Najnovi Pixijev biser---pokusacemo da zadrzimo Zigica...hahahahahahaha...pokusaj da ga prodas Pixi...veci je to izazov.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.