Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Je li ceda jovanovic buduci predsednik vlade?  (Pročitano 11906 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sto bi reka onaj lik Ne daj dva Bozeta! Pu pu pu daleko te bilo......
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
AAAAAAAAAAA........Fighter.....pa ti si brate okoreli radikal...sto ne kazes?? Smile

Smile
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Nisam okoreli radikal, ali se u nekim stvarima sa njima slazem i trenutno su mi najprihvatljivija opcija.. i to samo i jedno iz razloga sto ma koliko losi bili drugi su daleko gori....
Pokojnog Zorana sam izuzetno cenio... ali njegovo okruzenje sa mozda izuzetkom par ljudi.. ali samo mozda .. ni tada ni danas nisam mogao organski da podnesem....
A ako je Ceda pravi naslednik onoga sto je Zoran zapoceo i radio... onda vise ni njega ne cenim... ma koliko napredan, genijalan i radan covek bio.
Ne branim nikome ni da ceni ni da glasa za koga god hoce.. ali Ceda ako u zivotu postigne jos bilo sta vredno pomena ova zemlja treba da bude izbrisana sa karte sveta... i ovo sto on ima za 34 godine iza sebe je previse.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Brate, uvek sam kapirao na koju foru Radikali privlace onaj najveci deo biraca, koji je po statistikama i anketama, mahom slabijeg obrazovanja....tzv. gubitnici u tranziciji....sta god to znacilo...

Takodje, veliki deo biraca su penzioneri, koji su do nedavno bili SPS glasacka masina...

Ali, kako su pridobili nekog kao ti, to je vec za mene misterija.....Sad sam vec zabrinut...

Jaci su nego sto sam mislio Smile
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Superstar foruma

Званични Лоодак ::Бурек:: Форума

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 78747
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
SonyEricsson k800i
a pa ja sam neobrazovan ..
lepo ... Smile

ne bolje citiraj Chanka " 2 miliona ljudi koji su glasali za radilkale su mentalno zaostali ... "
to je josh bolje

e koliko ih ja pametih znam koji su za radilkale

a ove koji su za sadashnju vlast
sve koje znam , prate politiku ubilo se  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Osnovni problem koji ljudi ne mogu da pojme je to da radikale bira vecina ovog i ovakvog naroda.. i da ti koji njih biraju a kojih je jebeno mnogo imaju u sasvim solidnom postotku i visoko obrazovanje i diplome, cesto stecene krvavim radom... svaka osoba koja moze da (najmanje) 40% naroda nazove bilo kojim imenom samo zato sto bira neku drugu politicku opciju je iskompleksirani degenerik, a posebno ovi za koje ni rodjeni roditelji nece da glasaju (ne to nije demagogija, to su cinjenice).
Narod je birao i Slobu i Dos i ovo sada... sa slobom smo bar znali na cemu smo.. kad ga je trebalo rusiti prvi sam bio.. kad je trebalo protestvovati takodje.. tad sam bar znao ko me jebe u zdrav mozak.. sad to vise ne znam a ma sta ko srao i tupio tada sam ziveo daleko prihvatljivije i bolje nego danas. Ostajem pri tome da je 100 maraka tog vremena vredelo vise nego 500 evra ovog vremena jer to jeste bilo tako. Posle slobe su prvo dosli korumpirani skotovi, a nakon toga nesposobne pihtijaste mase i uopste nije cudno sto u takvoj situaciji, gde ljudi nemaju alternativu biraju radikale jer za razliku od drugih oni su bar nesto radili i bar nesto sto kazu ispune... daleko od toga da su oni idealni.. svako ko se bavi politikom u ovoj zemlji to radi iz niskih pobuda.. ali za razliku od drugih koji drpaju samo i jedino za sebe... mislim da ce ovi makar nesto i uraditi za narod.. mozda gresim.. ali i ta greska je moje pravo.. tako sam gresio i 5. oktobra.. ocigledno.. jer ako sam doziveo da mi Velja Ilic bude Magistar i Ministar.. ja stvarno treba da se proglasim za eskima i da idem da lovim ribe kroz rupu u ledu.
Mozes ti da pricas i glasas za koga hoces.. ako ces moci mirno da spavas to je apsoltuno tvoja stvar.. ali ako ce Cedomir Jovanovic biti premijer... to samo govori kakva je ovo zemlja... jer glupi i neobrazovani koji cine vecinu mozda biraju radikale.. ali samo mentalno obolela osoba moze svoj glas dati Cedomiru Jovanovicu nakon svega sto se izdesavalo od Zoranovog ubistva a i pre njega.
Mozes ti da ne volis radikale, ali apsolutno je pateticno i odvratno da u bilo kojoj zemlji ubedljivo najjaca stranka godinama nema apsolutno nikakvu vlast niti je bilo ko sta pita. To je ignorisanje volje naroda. A taj narod cine i doktori nauka i zemljoradnici.. i podjednako su vazni i podjednako vrede.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2005, 02:09:24 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Superstar foruma

Званични Лоодак ::Бурек:: Форума

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 78747
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
SonyEricsson k800i
Citat
sad to vise ne znam a ma sta ko srao i tupio tada sam ziveo daleko prihvatljivije i bolje nego danas.

ne znam za tebe , ali ja svakako jesam ...

Citat
A taj narod cine i doktori nauka i zemljoradnici.. i podjednako su vazni i podjednako vrede.

Smile Smile Smile
Citat
Mozes ti da ne volis radikale, ali apsolutno je pateticno i odvratno da u bilo kojoj zemlji ubedljivo najjaca stranka godinama nema apsolutno nikakvu vlast niti je bilo ko sta pita. To je ignorisanje volje naroda.

dok ovi shto sad vladaju , budu na vrhu , mislish da ce biti vazna volja naroda   Smile Smile
bolje da ne komentarishem izbore za predsednika srbije , bolje ...... poshto cu mozda reci neke stvari koje ne bi trebao ...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung SGH-D500
Citat
Jako je tesko kontrolisati masu... Izuzetno... A jos teze organizovati...
Ipak nisam siguran da on moze da ima viziju napretka. To je jako slozena stvar. Nisam siguran da on moze da sagleda sve neophodne aspekte koje jedna kvalitetna drzava treba da ima.
On niti je vodio niti je kontrolisao masu.. to je uglavnom radila policija.
Policija moze da kontrolise, ali da je organizuje i vodi, tesko... Pogotovu ako su demonstracije protiv rezima, i jos gore u Milosevicevom vremenu...
IP sačuvana
social share
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
O boze,svakakvih tema ovde...Ceda predsednik?Da li to uopste ima veze sa realnoscu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Apple 15
Cek.. cek.. pa da li ste vi normalni.. ispada da je ceda sam organizovao, smislio politicki koncept i vodio proteste...
Koliko se ja secam.. predsednik studentskog odbora bio je Slobodan Homen, a ne Ceda Jovanovic.. jednostavno.. Ceda ni tada ni sada nije bio dovoljno politicki obrazovan...
S druge strane, ja se stvarno ne secam da sam na proteste isla zbog Cede, vec zbo toga sto su neka politicka prava bila ugrozena.. Objektivno... pravi vodja bio je Djiki...
Ceda je bio samo lutka na koncu koja poskakuje i galami..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.