Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 07:43:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jarac  (Pročitano 111669 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Iako kaze knjiga ,da Jarac ne moze voljeti na daljinu,i te kako moze ,pogotovo ako mu je  podznak Strijelac ili Mjesec u Strijelcu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pijem, Pusim, Drogiram se cini mi se popravljam se

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3886
Zastava ARG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 3G
a sta ako je kuca u marsu a mesec u kuci Smile Smile
IP sačuvana
social share
I sat back looking at the stars and began to think.. where the HECK is my roof?!
Ko voli Slobodana Milosevica manji umro nego sto se rodio
[ icon_paper  by galileo011]:Ne budi buljas
[Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponovi].Burek SK spam team®
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 827
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo fantastično zapažanje prenosim sa nekog drugog foruma, i kao jarac potpuno se slažem.
Jarac, tako hladan spolja, tako osecajan iznutra. Nikada ne bi ni pomislio da je na neku tvoju recenicu u toku razgovora odreagovao, reakcija je uvek ista, ne znas sta misli u kom trenutku, ne pomisljas da te ponekad posmatra, da ponekad razmislja o tebi, ne ostavlja utisak kao da ga nesto dotice..a ustvari, jako emotivno bice, koje te svoje emocije pokusava da sakrije jer to je njegova slabost a ne zeli da je pokaze i pravi od sebe jaku osobu dok u sebi prozivljava svaku rec koju si mu rekao, svaku sliku susreta, ume da voli jaaako, ume i da bude povredjen, zato i ne treba da se pitamo otkud ta maska...

E, u ovom opisu jarca se totalno pronalazim...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo fantastično zapažanje prenosim sa nekog drugog foruma, i kao jarac potpuno se slažem.
Jarac, tako hladan spolja, tako osecajan iznutra. Nikada ne bi ni pomislio da je na neku tvoju recenicu u toku razgovora odreagovao, reakcija je uvek ista, ne znas sta misli u kom trenutku, ne pomisljas da te ponekad posmatra, da ponekad razmislja o tebi, ne ostavlja utisak kao da ga nesto dotice..a ustvari, jako emotivno bice, koje te svoje emocije pokusava da sakrije jer to je njegova slabost a ne zeli da je pokaze i pravi od sebe jaku osobu dok u sebi prozivljava svaku rec koju si mu rekao, svaku sliku susreta, ume da voli jaaako, ume i da bude povredjen, zato i ne treba da se pitamo otkud ta maska...

E, u ovom opisu jarca se totalno pronalazim...
Smile  ima tu  neshto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Internets. Serious fucking business.

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2844
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung krsh
Ja kostur nechega? To bi odmah propalo!!! Ali izgledam kao kostur zbog linije (koja ozbiljno izgleda kao ravna linija). meni je zaista omiljena boja crna, a zivotinja, mozda machka? Ahat nemam pojma kako izgleda, a omiljeni metal mi je srebro. Omiljene biljke... ne, neka hvala. Organizovana i uspeshna? No way, ja sam suprotnost toga. Zaljubljeni jarac... paaa, imala sam simpatija ali nikad neku veliku ljubav. A ja se bash druzim sa mladjima. A prijateljstva sklapam kako mi se cefne. Naj drugaricu upoznala sam na Tashu. Moji prijatelji su poput stene... napravljene od pudinga... A kada je rech o rodjendanima, jedva i svoj upamtim... Anti talentovana sam za muziku, uzasno neuredna, gramatiku ne mogu da utuvim u glavu (ali techno govorim engleski), talentovana sam za crtanje i prirodne nauke... Moju schwester mrzim, a i Mutti me nervira u zadnje vreme. Moj tata mi je najbolji! Volim da istichem moje poreklo, koje je srpsko, rusko, nemachko, cheshko i jevrejsko. Kod mene ne postoje porodinchni skupovi. Kuchni poslovi i obavljanje sa uzivanjem! Dream on... Mrzim poslove bilo koje vrste! A i u beogradu ne moze da se chuje pev ptice, osim ako je neko ne pregazi. Soba mi je u tooootalnom haosu. Ispod
kreveta ima mrvica, kao i endemskih vrsta... A vreme ustajanja.... PODNE! Oblachim se obichno i istina je, volim tamne boje! A kuvanje nisam probala, i ne nameravam. Izrade maketa volim , kao i pravljenje kojachega od gline. I volim da chitam. Skupljam kecheve iz geosa. ne mogu da ima kucnog ljubimca, pojela bi ga moja sestra. Praznici? Spakujem ajneophodnije stvari u torbu, cimnem ortake i odemo na Adu da kampujemo, eto to su moji. Shkola? Jako se lako naljutim, popizdim za tri sekunde, nemam koncentracije, ismejavanje me ne brine, zato shto idem u shkolu sa idiotima, istoriju mrzim, kao i srpski i engleski(shto me ne ometa da techno govorim engleski kao shto sam vec rekla), i treba mi 10 godina da se spremim za ispit, kontrolni ili odgrovaranje. A ja sam dupli jarac. A da, jedna od retkih jarchevh osobina koje posedujem je dvostruka tvrdoglavosti Smile
IP sačuvana
social share
http://img53.imageshack.us/img53/4131/boinggx6qy9.gif[/img][/url] If you can read this you don't need glasses
Anonymous... Because none of us is as cruel as all of us!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Internets. Serious fucking business.

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2844
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung krsh
Aiwass, iste smo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
http://img53.imageshack.us/img53/4131/boinggx6qy9.gif[/img][/url] If you can read this you don't need glasses
Anonymous... Because none of us is as cruel as all of us!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
L0oDAk_zAUvEk, ako želiš nešto da dodaš koristi opciju Izmeni. Slanje poruka jedne za drugom je zabranjeno. Pročitaj Pravila Burek foruma!

p.s.Aiwass je muškarac  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Ja sam Jarac/rak...jako čudna kombinacija..ponekad sam sama sebi teška...po životnom horoskopu najbolje se slažem sa Lavom ili Devicom...u praksi je Lav u pitanju... Čudna kombinacija.Šta mislite vi o tome?

IP sačuvana
social share
Seren Kjerkegor:
" Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
 voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
p.s.Aiwass je muškarac Smile

Aiwass je muskog pola t.j ima pisu. U sustini on je dete u telu doveka i voli da prica u trecem licu Smiley
Aiwass u mistici je bezpolno  bice pa verovatno zato mesaju uostalom imam mars ispod nicka Smiley

Ja sam Jarac/rak...jako čudna kombinacija..ponekad sam sama sebi teška...po životnom horoskopu najbolje se slažem sa Lavom ili Devicom...u praksi je Lav u pitanju... Čudna kombinacija.Šta mislite vi o tome?

i ja se fino slazem sa lavovim ali me nerviraju jel cesto lazu (retki su oni lavovi koje sam upoznao da nisu patoloski egomanichani lazovi)
mada jedna cura koja je lav lepo je rekla " respektujem jake znake "
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 827
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I ja sam dupli jarac...zbog te dvostruke tvrdoglavosti sam samo sebi stetu pravila iako sam mislila da drugome dokazujem nesto...jbg...a tek sto volim da se inatim...strasno
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 07:43:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.