Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: James Cameron's AVATAR - revolucija u svetu filma  (Pročitano 112461 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple iPhone 7
Samo da znate ako ste student, isti vam je đavo išli u Rodu ili u Kolosej (u Rodi je čini mi se 340 bez ikakvog popusta, naočare su besplatne, dok je u Koloseju sa studentskim popustom 240 i + 100 dianra iznajmljivanje naočara=340 din. Bez popusta vas dođe 440 Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
U rodi je 400 ... zakon ponude i tražnje

Ja sam sinoć bio sa ženom, i jednim prijateljem i njegovom ženom.
Zvao sam oko 11 prepodne, rezervisao za 21.00 sinoć, i naglasio da dolazim iz Požarevca, rekla je da nema problema i da će nas karte čekati. Tako je i bilo, a jedan dečko iza mene hteo da kupi, rekla mu je da nema više.

6. red, sredina negde, skoro pa idealno.

Prvo me je oduševilo kada sam video da je titl u istom fontu i boji kao kada ga ja nameštam za gledanje kod kuće a i iste greške, ima par linija neprevedeno, ostalo im na engleskom ...

3D "radi" skoro stalno, negde je baš izražen, negde manje, ali ekstra je ....
Slika malo tamnija za moj ukus.
Naočare čiste.
Uživanje kompletno.
Hejteri mogu samo to i da rade, film definitivno pomera granice, priča kao i svaka, good against evil, i to je ono što pravi pare. Što neko reče, neće valjda glavni glumac da pogine u prvih pola sata ....

Mene je najviše podsetio, možda mladja populacija neće ni znati o čemu pričam, na http://www.imdb.com/title/tt0089087/ http://en.wikipedia.org/wiki/The_Emerald_Forest
bar što se tiče tematike, nama treba to, oni su tu na tome što nama treba, guraj ih ...
Sve preporuke, sve pohvale, nadam se da ću moći još jednom da odem da ga pogledam ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia N-shurnaest
Citat
Tolkinoidu

To je nesto kao - mongoloid?  Smile

Cenim da mislis na tolikinologa... Smile

Ne ne , tolkinoid . Moja opsesija je odavno preshla granice zdravog razuma. 
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Apple iPhone 7 Plus
How much real science is in ‘Avatar’?
Film set in the Alpha Centauri solar system, which exists in real life

Link
« Poslednja izmena: 28. Dec 2009, 09:51:43 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Super film ,jel su svi imali i gledali punih 162 minuta ili je neko mozda gledao kracu ili duzu verziju ?

Sex scena kada njih dvoje  izaberu jedno drugo kao i krocenje velikog zmaja su bili onako nepotpuni i vrlo kratki .

Definitivno ce biti oslobodjen direktorov rez za jedno par godina da mu napravi jhos malkice para sa tih ekstra nekoloko minuta.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2009, 19:40:30 od Plavokosi Andjelak »
IP sačuvana
social share
Kada bi pametni uvek popustali, svetom bi vladali samo glupi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Apple iPhone 7 Plus
sta je kraca verzija????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
nisam gledao na sat ... počelo u 9, završilo se i 15 do 12 ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Auuu ... film je fascinantan .... definitivno "revolucija u svijetu filmova"  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Odgledo sam film na kompu u losem kvalitetu (nisam covek koji moze mirno da sedi u bioskopu 2 i vise sati, hebi ga) i mogu reci da mi se svideo da sam ga pogledao jos jednom. Covek je ulozio truda i vremena u to. Treba izmisliti kompletnu planetu i civilizaciju. Isto uznemirujuce je to da pravno gledano, moze bilo ko (ako ima pare) da ode do neke planete i da maltretira tamo neke mirne vanzemaljce. Kolko se vidi u filmu, taj njihov sekjuriti nije vojska vec placenici sa iskustvom iz vojske a pravno gledano, oni urodjenici imaju pravo ko grupa simpanzi na nalazistu dijamanata. U blizoj buducnosti da se nadje neki oblik zivota na Marsu i ujedno neka nafta, dijamanti, zlato i platina, bice Marsovcima kuku lele, jer ako neki privatnik ode tamo kako ces ga pravno zaustaviti (govorim o blizoj buducnosti kada budu postojali komercijalni svemirski letovi, osim naravno orbitalnih koji vec dugo postoje). A pogotovo Alpha Centauri gde prodje osam godina da onaj drugi na telefonu pita ko ga je zvao (manje vazno posle toliko vremena). A i ovi u filmu jos nisu savladali neke vansvetlosne brzine vec putuju ko Magelan plus koriste jos vatreno oruzje.
Izgleda da ova galaksija ceka ljude koji ce doci na strane svetove da im uniste floru i faunu i usrece sa koka kolom, mobilnim telefonima i myspaceom (mozda im otruju isto atmosferu cistu da bi mogli da disu bez maski). Al ce zato moci da vide kako je izgledalo pre nego sto su ljudi dosli u raznoraznim muzejima sa kloniranim zivotinjama koje ce velikodusno da izgradi neka od tih svemirskih koncerna.
Ako do tada neki razvijeniji ne smandrljaju do tada homo sapiensa i sa time spase druge od propasti.

Vrhunac Navija je sama princeza Nijetra, koja je sa svim svojim emocijama, najemotivnije kompijutersko stvornje ikad napravljeno, i lako bi se svaki mushkarac mogao zaljubit u nju (ja sam htjeo da je zhenim, ali sam saznao da ne postoji Smile).

Ko zna, jos nismo bili u sistemu alpha centauri  Smile

Прича јесте мало патетична али се види огромна жеља да се напљује садашњи глобалистички свет. Наравно кад то долази из капиталистичког Холивуда јесте лицемерно али то мени не смета много.

Pa Kameron mozda ima svoju ideju protiv globalizacije al koristi bas sisteme globalizacije za svoje ideje, cak Koka Kola je jedan od sponzora marketinga
Inace, ima jedna prica u nekom brazilskom filmu, davno gledao, koja dosta lici na ovo, samo sto se radi o urodjenicima Amazona i gradnji brane. Al takve stvari se dogadjaju danas kao u filmu al na ovoj planeti. U Turskoj "otkupe" zemlju seljacima, izgrade akumulaciono jezero, presuse stime reke i potoke i onda prodaju tu vodu seljacima  Smile

bilo da odgledas film,pa da onda das kritiku?  Smile 
А што би гледао нешто што ми се није свидело ни од првог трејлера. Smile

Citat

Pa niko te ne tera. Ti si ko onaj sto se javi na oglas za prodaju da kaze da nece kupiti tu ponudjenu robu  Smile

Ozbiljni reditelji ne pomeraju granice uz pomoc kompjutera i ostalih cuda koja god da su, vec kamerom. Pogledaj Red Cliff John-a Woo-a da vidis sta je rezija. Covek ima inspiracije na pretek. Uzivanje u svakom kadru.

U stvari o kakvom pomeranju granice ti pricas. Granice koje nisu dostignute postavljene su pre 30 godina.

Pomeranje granice u koristenju kompjuterske tehnologije. Inace, i u CG grafici iako imas najbolje kompove mozes itekako da omanes ako ne znas da radis sa kamerom. Diznijevi crtani su radjeni rucno a Ice Age kompjuterski pa su oba postigli cilj.

U filmu je toliko dobro prikazao Amerikance i celu ljudsku rasu uopsteno,tako da je to ogroman plus za film
I jos jednom za film  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Pokazao je samo ono sto i Stivi Vonder vidi  Smile

On je kratkovid... koliko je kratkovid da ne vidi filmsko platno 5x4m? Smiley

Sigurno moze da vidi platno, samo sto mu je sigurno mutno  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
„Avatar“ obara sve rekorde
29.12.2009. - 00:20

BLAGAJNA Filmovi „Avatar“, „Šerlok Holms“ i „Alvin i veverice 2“ odličnim rezultatima gledanosti obeležili protekli vikend u Americi. Kombinacija ova tri filma u bioskopima je ostvarila najbolju zaradu u istoriji i oborila rekord kada je u pitanju božićno bioskopsko otvaranje. „Avatar“ se ponovo našao na prvom mestu po zaradi, sa 75 miliona dolara zarade na blagajnama. Film je ukupno zaradio 212,3 miliona dolara u Americi, a širom sveta preko 615,2 miliona dolara. U Srbiji ga je videlo oko 50.000 ljudi.

http://www.24sata.co.yu/vodic.php?id=66133
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.