Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jako istripovano, kako da pomognem svom prijatelju??  (Pročitano 4935 puta)
30. Nov 2012, 00:08:23
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
Browser
Opera 12.02
ok, radi se o jednom mom prijatelju, sada ima 19 god.  I ja imam isto :D
nego, bili smo pre jako dobri, isli smo stalno negde zajedno i prosli kroz puno toga.  Onda pre dve godine on je nasao devojku i sve je bilo extra.  A voleli su se stvarno jako, znaci svaki dan zajedno.  I tako godinu dana.
Onda ona raskine sa njim.  Tu se on nekako promeni, povuce u sebe.  Lagano po lagano, sve manje me je zvao i kada sam ga ja zvao nije hteo nigde da ide.  Tako mi prestanemo da se druzimo. Pre nekoliko meseci njemu umre mama od neceg sa srcem,nezz tacno sta.  A cale mu je umro kada je bio jako mali.  Ostade on sam sa dedom.  
I bilo je sve jako cudno, kao da je belo ne moguce stupiti u kontakt sa njim.  Medjutim pre nedelju dana navatam ja njega u gradu i ono zapocnemo mi pricu, tj ja sam morao prvi sve da pitam.  Inace, ja kada sam ga video, srce mi stalo.  Nekako ima "zao" pogled i stalno je kako to da objanim cutljiv.  Ima crne podocnjake i izgleda nekako umorno i smrsao je dosta.  A nekako mi deluje kao da nema emocije, ne znam, hladno i nezainteresovano.  Znaci kada cuti i gleda te u oci da se uplasis. . . .  Jako jako cudno.  Pgotovo sto je pre bio budala, znaci zajebavali smo se, ludovali i stalno smejali. . . . Sada nema osmeh :(
No, prodje posle toga dve nedelje i vidimo se mi jutros.  Opet je izgledao isto tako, znaci nije da je samo tada bio neispavan ili nes.   I sada je njemu predlozim da opet pocnemo da se druzimo, a on mi je rekao "brate moj, zgadicu ti se i moje dela ce ti se zgaditi" a ja ono neznam sta da kazem.  Trip! Onda se nasmejao i otisao bez pozdrava.  I veceras cujem od drugarice na fejsu da se prica kako je on satanista. . . . .  A najozb, citirao sam tacno ono sto je rekao.  A jos prvi put pre fve nedelje kada sam ga video, bilo mi je nesto jako cudno. .
Sta vi mislite? Ne mogu ostaviti nekoga na cedilu :/
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
prijavi se i ti u satanaste..spijuniraj i razotkrije cijelu organizaciju...saznaj sve kontakte...
i sve sta rade..od koga dobijaju lovu....kontaktiraj nekog iz crkve..oni imaju sluzbu...
koja se bavi takvim stvarima....namjesti im ceku....
njih skenjaj....i izvuci drugara Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.25
mob
Tel.Me Your.Number
Teraj to u pičku materinu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Ljudi se menjaju...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Brini o svom zivotu.

ps. I satanisti su ljudi.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Sony 
Teraj to u pičku materinu!

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Tesko da mozes da mu ti nesto previse pomognes. Da ste bolji pa i da popricas sa njim i vidis o cemu se radi, ovako ti je cak i to o satanizmu rekla-kazala...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
Interesantno da nema ni jednog kometanra gde ce neko reci da proba da mu pomogne...

Ne daj boze da bude neko vama prijatelj.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
ama ljudi bre. ja hocu njega da spasem. Nisam neki nakurceni tinejdzer pa fa me boli dupe za sve osim paznje u drustvu. I nije meni frka to oko satanizma, to su samo price. Moguce da slusa metal pa zato nosi pentagrame itd Nego kazem, ti podocnjaci, iznemogla faca... Ja se najvise brinem da se covek ne drogira....
A ono sto mene najvise interesuje, kako da ja pocnem da se druzim sa njim. Kontam da su sva ta sranja uticala na njega....
Zato sam i citirao tacno sta je rekao, jer je meni delovao da nije pri sebi. Moguce da je na to mislio....
« Poslednja izmena: 30. Nov 2012, 21:09:05 od Shazoom »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Pa onda pricaj sa njim. Ne znas ni sta mu se dogadja u zivotu, a hoces da ga "spases".  Smile

Lepo ga pozovi na neko druzenje kada ga sretnes(ili ako imas broj jednostavno ga zovi), pa popricaj i vidi sta mu se desava u zivotu...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.