Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jagodina ~ O gradu, dešavanja, vesti  (Pročitano 46141 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Za grejanje ćuprijskih vrtića Jagodina je kao bespovratnu pomoć obezbedila 10 tona ulja za loženje. Račune vrtića u Ćupriji blokirala preduzeća koja su radila na sanaciji njihovih objekata posle eksplozije vojnog skladišta u Paraćinu

Ćupriji od Jagodine danas stiže pomoć u lož-ulju i zahvaljujući tome vrtići i škole u Ćupriji nastaviće normalno da rade. Na hitnoj sednici gradskog veća u Jagodini odlučeno je da se grejanja ćuprijskih vrtića i škola bespovratno obezbedi 10 tona lož ulja. Pomoć Jagodine Ćupriji vredna je 900.000 dinara.

Ćuprijske i paraćinske škole po pravosnažnim sudskim presudama duguju više od 200 miliona dinara izvođačima radova za sanaciju tih objekata od štete koja je nastala posle eksplozije vojnog magacina u Paraćinu u oktobru 2006. godine. Izvođači radova „Slap" i „Vujić" iz Valjeva dali su nalog za blokadu računa tih ustanova.

Predsednik opštine Ćuprija Borivoje Kalaba (JS) kaže da je problem ogroman i lokalne samouprave ne mogu da ga reše, jer nisu odgovorne za štetu, a ni za sklapanje ugovora.

- Da nije pomoći Jagodine u nafti, već danas bi praktično sve škole i vrtići bili zatvoreni, a više od 3.200 dece i školaraca ostali kod kuće. To bi problem još više produbilo i izazvalo gnev građana. Očekujem da sa ovom količinom nafte „izguramo" grejnu sezonu, uz pomoć Boga i lepog vremena. Nema drugog rešenja nego da Vlada Srbije, koja je ugovarala poslove i birala izvođače radova, plati taj dug - kaže Kalaba.

Član Gradskog veća u Jagodini Zoran Gligorijević (JS) juče je posetio Ćupriju i dogovorio plan hitne isporuke energenata vrtićima i školama.

- Energenti će biti isporučeni odmah vrtićima i školama. Jagodina ne sme da dozvoli da deca ne idu u vrtiće i škole ili da se razbole zbog hladnih prostorija. Sprovodimo širok spektar projekata socijalne pomoći i brige o najmlađima i želimo da i deca iz susednih opština žive normalno. Nismo hteli da dozvolimo da sudski sporovi utiču na život dece, jer ona nisu kriva za ovakvu situaciju. Pozvao bih i druge lokalne samouprave da pomognu u teškoj situaciji - rekao je Gligorijević.

Dečjem vrtiću „Bambi" iz Ćuprije račun je u blokadi od 28. januara. Pored nedostatka energenata, taj vrtić ima problem sa nabavkom hrane i higijenskih sredstava. Kratkoročne zalihe obezbeđene su pre blokade računa.

- Hranu imamo još za 10 dana, a higijenska sredstva još neki dan više. Nameće se pitanje šta ćemo kad se to potroši. Račun je blokiran za 10 miliona dinara, a kada i ostale tužbe izvođača radova budu izvršene dug vrtića biće preko 20 miliona. Oko 1,5 miliona dinara dugujemo dobavljačima hrane i higijenskih sredstava. Situacija je teška i ne znam kako možemo da je rešimo sem da obavestimo osnivača. Oko 700 dece boravi u vrtićima i niko ne reaguje već četiri godine od eksplozije vojnog skladišta. Školi za muzičke talente plaćen je račun od sedam miliona dinara. Najverovatnije je da je Ministarstvo prosvete platilo, ali nama nije i zbog dvostrukih aršina mnogo sam ljuta - ističe direktorka vrtića Jasmina Marinković.

Paraćinski vrtići i škole po istom osnovu duguju više od 100 miliona dinara. Sudske presude još nisu izvršne, ali svakog dana se očekuje da računi tih ustanova budu blokirani.

- Vlada Srbije treba da obezbedi sredstva, dogovori sa izvođačima radova da ne zaračunavaju kamatu i reši problem koji traje već četiri godine. Država je napravila štetu, ugovorila sanaciju i popravku mimo lokalnih samouprava, e sad je red da se dug plati. Vlasnicima kuća i preduzećima država je već platila nanetu štetu od eksplozije vojnog magacina. Potpuno je nerazumno da lokalne samouprave tuže Vladu Srbije zbog nanete štete i ostvaruju svoje pravo na način kao što su to uradila mnogobrojna preduzeća - objašnjava predsednik opštine Paraćin Saša Paunović (DS).

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
230 najboljih studenata iz Jagodine vratilo se iz Beča sa dvodnevnog nagradnog putovanja. Gradonačelnik Dragan Marković najavljuje još istih nagrada.

I studenti i vođa puta gradonačelnik Jagodine Dragan Marković zadovoljni su ovim malim izletom, a Marković najavljuje da će za najuspešnije studente biti još novih nagradnih putovanja.

Dok je put za studente bio, kako se gradonačelnik Jagodine izrazio turističko edukativni, politička delegacija dogovorala je buduću saradnju Jagodine i Beča.

Grad Jagodinaje Beču je poklonio dva hektara u industrijskoj zoni.

Osim privredne saradnje, Marković planira i neki vid političkih veza.

Naime, Markoviće je najavio da će na novembarskim izborima u Austriji njegova partija podržati austrijasku socijaldemokratsku partiju jer imaju, kako je rekao, isti program.

Što se mladih Jagodinaca tiče, oni bi uskoro mogli da krenu na još jedno putovanje.

"Pitali su me studenti koja je sledeća destinacija. Neki studenti su reksli Madrid, neki Pariz ali evo ja kažem Pariz", rekao je Marković.

Put studenata organizovala je Gradske skupština a finansirali su donatiri dobavljač lekova "Unihemik", osiguranja "Dunav" i "Sava" i "Srbija gas".

Studenti su sumirali svoje utiske sa putovanja koje je za mnoge bio prvi kontakt sa inostranstvom.

“U hotelu su sa nama bili i Mega miks bend, Panters i jedan od Zvezda granda“, kaže jedna devojka.

Druga devojka dodaje da joj je najlepša palata i narodna biblioteka.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Savetnik predsednika Srbije, glumac Vojislav Brajović, otvoriće 39. Pozorišni festival najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dane komedije", koje se u Jagodini, tradicionalno, održavaju od 20. do 27. marta, izjavio je novinarima predsednik Upravnog odbora festivala Dobrica Milićević.
Brajović je mnogo puta igrao na "Danima komedije" a 1985. godina, na ovom festivalu, nagradjen je za glumu statuetom "ćuran" za ulogu Vase Vučurovića u predstavi Aleksandra Popovića "Mrešćenje šarana", u režiji Dejana Mijača, u izvodjenju Zvezdare teatra.

Brajović će, pre svečanog proglašenja početka "Dana komedije" u holu Centra za kulturu otvoriti izložbu fotografija srpskog velikana dramskih umetnosti Dobrice Milutinovića, čije ime nosi prestižna nagrada za glumce "Dobričin presten".

Prvu prestavu, od sedam za nagrade po izboru selektorke tatarologa i pozorišnog kritičara "Politike" Ane Tasiće, na festivalu odigraće Kruševačko pozorište, "Dunda Maroja" Marina Držića u režiji Kokana Mladenovića.

Uz publiku, prestave će ocenjivati stručni žiri: glumac Tanasije Uzunović predsednik, glumica Ljiljana Djurić i ispred domaćina festivala vajar Marija Vulić.

Publika svojim ocenama bira najsmešniju prestavu, koja od ove godine nosi ime "Miodrag Petrović - Čkalja", a stručni žiri za nagradu "Mija Aleksić".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Oko 1.180 građana Jagodine zatražilo je od gradskih vlasti pomoć zbog socijalnih i ekonomskih problema, izjavila je novinarima predsednica odbora za socijalna pitanja grada Mirjana Petrović.

Građani su se za pomoć obratili u susretu sa gradonačelnikom Jagodine Draganom Markovićem Palmom, koji takve prijeme organizuje svakog poslednjeg petka u mesecu.
-Najviše građana, starih, bolesnih, samohranih majki, koje je u velikoj meri pogodila ekonomska kriza, i koji najteže podnose tranziciju, traži pomoć zbog socijalno-ekonomskih problema - istakla je Petrovićeva.

Petrovićeva je napomenula da grad jedino ne može da pomogne onima koji traže stan ili zaposlenje. Bilo je i građana koji su došli po neki savet ili da im se reše komunalni i infrastrukturni problemi u mestu gde žive.

Kada je reč o komunalnim problemima, a reč je uglavnom o seoskim i prigradskim putevima, otići će stručnjaci grada da vide šta treba uraditi. Kada su počeli ovakvi prijemi, dolazilo je oko 200, a najviše 400 ljudi, sada je brojka utrostručena, što govori da se kriza produbljuje, najviše zbog toga što je sve veći broj domaćinstava u kojima više niko ne radi u nekom preduzeću ili ustanovi, ocenjuju u Gradskoj skupštini.

Iz obzira prema građanima u Gradskoj skupštini ne žele da govore kolika je novčana pomoć koja se na ovakvim prijemima uručuje građanima.

Izvor: Glas javnosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Lokalna samouprava u Jagodini obavestila je javna preduzeća i ustanove čiji je osnivač gradska skupština, kao i gradsku upravu, da će naredne nedelje objaviti poziv zaposlenima za dobrovoljni odlazak iz preduzeća, uz otpremninu od 350 evra po godini staža.

Otpremnina važi za zaposlene muškarce do 35 i žene do 30 godina radnog staža. Otpremnine će biti isplaćene u aprilu. Bez javnih preduzeća i ustanova gradska uprava u Jagodini i opštinske uprave u Ćupriji, Despotovcu, Paraćinu, Svilajncu i Rekovcu imaju ukupno 207 činovnika viška.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Protiv devet osoba iz Jagodine, Ćuprije i Paraćuna i jedne iz Beograda, podnete su krivične prijave "zbog sumnje da su počinile veći broj krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminaliteta", saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini.
Zbog sumnje da su počinili krivično delo zluopotrebe službenog položaja prijave su podnete protiv Andjelke M. (40) iz sela Potočca kod Paraćina, Marjane R. (29), Jovice M (40) i Jasmine M. (44) svi iz Paraćina i Dušana N. (54) iz Ćuprije.

Protiv Vesne M. (37) i Mirajane Dj. (51) obe iz Paraćina krivična prijava je podneta zbog krivičnog dela "neosnovano dobijanje i korišćenje kredita i druge pogodnosti".

Za krivično delo prevare prijava je podneta protiv Zorana A. (54) iz Beograda, a Nataše S. (36) iz Jagodine za krivično delo pronevere, navodi se u saopštenju.

Sumnja se da je Andjelka M. u svojstvu direktora i odgovornog lica preduzeća "Milutinović promet" Potočac, "preuzela ivericu koju nije platila dobavljaču, već je upotrebila za izradu nameštaja koji je potom prodala i tako stekla protiv pravnu imovinsku korist u iznosu od oko 480.000 dinara".

Za Marjana R. i Jovicu M. se sumnja da su u svojsvu vlasnika i ovlašcvhenog lica preuzceha "Lepotan" iz Paraćina preuzeli mesne preradjevine od dobavljača, a nisu ih platili, već su ih prodali drugim licima i ostvarili protiv pravnu imovinsku korist u iznosu od oko 310.000 dinara.

Za Dušana N, navodi se u saopštenju, se sumnja da je u svojstvu direktora i odgovornog lica Veterinarske stanice u Ćupriji kupio gorivo u iznosu od oko 385.000 dinara a njegovu potrošnju nije evidentirao u poslovnoj dokumentaciji.

Sumnja se, takodje, da je kupio dizel gorivo u iznosu od oko 120.000 dinara za službeno vozilo iako ga Veterinarska stanica u tom periodu nije posedovala.

Jasmina M. je osunjičena da je u svojstvu zamenika komercijalnog direktora Srpske fabrike stakla Paraćin, "koristeći položaj, članovima svoje porodice omogućila korišćenje službenog vozila i tako oštetila preduezće za oko 83.000 dinara".

Zoran A. se prestavljao kao ugledni preduzetnik, koji uredno izmiruje svoje obaveze i tako doveo u zabludu dobavljača od kojeg je preuzeo gradjevinski materijal u iznosu od oko 360.000 dinara, a koji nije platio.

Izvor: SMedia
Za Natašu S. se sumnja da je u svojstvu računo polagača Diskonta "Pivara promet" Jagodina, prisvajala novac iz pazara i davala robu na veresiju i odloženo plaćanje i tako oštetila preduzeće za oko 36.000 dinara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Čelnici Jagodine, Partizana i Crvene zvezde Goran Milanović, Dragan Đurić i Vladan Lukić u naredna četiri dana disciplinskom sudiji Zajednice superligaša Nikoli Latinoviću moraju da dostave izveštaje povodom svojih izjava o nameštanju utakmica.

Prema rečima komesara za takmičenje Branislava Delića, njima je određen ovaj rok da bi izneli dokaze za svoje tvrdnje, dok će u slučaju da ne mogu potkrepiti ovakve navode - biti kažnjeni.
- Predsednici Jagodine, Partizana i Crvene zvezde dobili su rok od pet dana, počev od juče, da disciplinskom sudiji Zajednice klubova Superlige dostave pismeni izveštaj o svojim izjavama proteklih dana. Oni su dužni da napišu odakle im takve informacije i da li imaju bilo kakve dokaze za takve tvrdnje. Posle isteka tog roka njihovi izveštaji će biti analizirani, a potom će biti donesene odluke, koje bi mogle da se očekuju naredne nedelje - kaže Delić.

Prema rečima komesara za takmičenje Zajednice klubova Superlige, najoštrija kazna koju bi neko do predsednika mogao da dobije jeste suspenzija od nekoliko meseci vršenja svoje dužnosti ili rada u fudbalu.
- Prema propisima, kazne mogu da se kreću od opomene, preko novčanih kazni, pa čak i do suspenzije. Naravno, sve zavisi od pomenutih izveštaja koji će biti dostavljeni disciplinskom sudiji Nikoli Latinoviću i njegovom zameniku Dragčetu Dimitrijeviću. E sad, da li će reagovati i neke druge državne institucije, to nije do nas. Ukoliko neko misli da treba da reaguje, on će to učiniti. Mi imamo naša pravila i postupamo u skladu s njima, i ne možemo da se mešamo u rad drugih organa - kaže Delić.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
JEDAN na JEDAN - BOŠKO NIČIĆ vs. PALMA

PITANJA

1. Koji grad je lepši - Zaječar ili Jagodina?
2.Da ponovo postanete gradonačelnik, šta biste promenili?
3. Može li jedan čovek kvalitetno da obavlja dve funkcije?
4. Gde bi trebalo da bude realna vlast u Srbiji - na lokalu, srednjem nivou ili republičkom?
5. Treba li Srbija da bude podeljena na pet pokrajina, kao što to predlaže Nenad Čanak?
6. Koji grad je spremniji da bude centar istočnog regiona - Jagodina ili Zaječar?
7. Da li ste zadovoljni novcem koji dobijate iz NIP?
8. Ceca ili Karleuša i zašto?

GRADONAČELNIK ZAJEČARA - BOŠKO NIČIĆ

Rođen je 1960. godine.Po struci ekonomista, pisao je pesme. Bio je funkcioner Nove demokratije . Od 2004. lider je pokreta "Živim za Krajinu".

1. Nema dileme da su i Zaječar i Jagodina prelepe srpske varoši. Svaka je lepa na svoj način. Mislim da se oba grada izvrsno dopunjuju. Naravno, meni je moj grad najlepši na svetu, ali imam prava da budem subjektivan.

2. Mislim da ću imati još poprilično vremena da menjam ono što mi smeta. Meni je ovo “tek” šesta godina na čelu Zaječara i mislim da sam puno toga, sa saradnicima i partnerima u vlasti, uspeo da promenim. Ako ja ne budem umeo da menjam, promeniće mene.
3. To, naravno, zavisi i od funkcija, ali i od čoveka i njegove energije. Imate one koji ne mogu obavljati ni jednu... pa ih ipak obavljaju. Ako mislite na funkcije gradonačelnika i narodnog poslanika, nemam dileme da se obe mogu kvalitetno obavljati ako je čovek sposoban. Da li je to sukob interesa, nije na meni da cenim. Mislim da Evropska praksa poznaje i jedno i drugo. Doduše, neretko smo mi veći katolici od pape.

4. Realna, a pre svega funkcionalna vlast, treba da postoji na sva tri nivoa. Ne treba da izmišljamo ni toplu vodu niti rupu na saksiji, već da primenimo iskustva i usvojimo zakone i standarde onih evropskih zemalja koje sve to već dugo imaju.
5. Hmmm... na pet pokrajina? Ne, nisam siguran ni da je to odgovarajući broj ni da je odgovarajući naziv. Jedino u šta sam siguran je da u taj proces suštinske decentralizacije i regionalizacije moramo ući još juče.

6. Za mene je to još jedno pitanje koje nas odvlači od suštine. Plaši me da ako ostane ovako kako je sada, odgovor ne bude - nijedan. Neka se, kada to pitanje dođe na red, koriste standardi koji važe u Evropi i odgovor će se sam nametnuti.
7. Ove godine izuzetno. Četiri krupna projekta, koji bukvalno menjaju izgled Zaječara, u fazi su realizacije. Naravno, brojni projekti će sačekati narednu godinu, a dosta toga imamo nameru i sami da uradimo.
8. I jedna i druga. Iskreno. Stvorile su sjajne karijere, a to poštujem. Inače nisam neki muzički stručnjak da bih cenio njihove glasovne kvalitete.

NIČIĆ PITA,  PALMA ODGOVARA:
l Dragane, hoćemo li konačno da zajedno stvaramo jedinstvenu Srbiju regija, i kad će skijalište u Jagodini, da ga zajednički otvorimo?
- Spreman sam za saradnju s Boškom Ničićem - i kao dva grada i kao dva političara s rezultatima. Što se tiče regija, prvo moramo da vidimo kakvu i koliku korist bi građani od toga imali, pa da onda pravimo plan za saradnju. Skijalište otvaramo vrlo brzo.

GRADONAČELNIK JAGODINE- DRAGAN MARKOVIĆ PALMA

Rođen 1960. godine. Privatni je preduzetnik. U politiku ulazi  1993, kada sa Željkom Ražnatovićem Arkanom osniva Stranku srpskog jedinstva, gde ostaje do 2003. Godinu dana kasnije osniva Jedinstvenu Srbiju

1. Lepi su i jedan i drugi.
2. Ništa ne bih menjao, smatram da sam dobro radio. Da sam ponovo gradonačelnik, isto bih radio.

3. Ako je sposoban i ako ima iskustva, može. Takođe, ako se bavio privredom, siguran sam da oba posla može podjednako dobro da obavlja.
4. Treba da bude na republičkom nivou, ali uz uslov da lokal ima veće ingerencije. Veoma je važno da se opštinama i gradovima vrati imovina, umesto što njome raspolaže Republika.

5. Nije vreme da se Srbija deli. Svi treba više da se bavimo ekonomskim stvarima i da tragamo za novim radnim mestima. To je moguće jedino preko stranih investicija. Zato sam vodio 80 privrednika iz Jagodine u Beč, Moskvu, Pariz i Grčku i spojio ih s privrednicima iz tih zemalja.
6. Ne bih sada licitirao i prognozirao koji je grad spremniji. Prvo treba da vidimo šta dobijamo. Lično se zalažem za ekonomsku i finansijsku decentralizaciju, a ne samo teritorijalnu sa više obaveza na nivou lokala.
7. Jesam. Imajući u vidu da je posao NIP ravnomeran razvoj cele Srbije, smatram da su uglavnom sve opštine dobile sredstva iz NIP.

8. Ceca, naravno. Ne bih da ponižavam Karleušu kada kažem da je Ceca mnogo popularnija od nje. Toliko velikih koncerata je organizovala, a vrednost pevača se vidi i po tome koliko obožavalaca ima. Verujem da devedeset odsto ljudi od sedam do 90 godina zna Cecine pesme. Mada, slušam i Karleušu.

Palma pita,Ničić odgovara:
Da li je obezbedio sredstva za sanaciju područja zahvaćenog poplavom, kome je i Jagodina pomogla sa 500.000 dinara?
- Šteta koju je poplava nanena Zaječaru traži ogromna sredstva, a do sada su obezbeđenja skromna sredstva, od kojih grad deli nastradalim domaćinstvima jednokratno po 50.000 dinara. Nadamo se da solidarnost neće izostati, da Zaječar neće biti zaboravljen, a Draganu i svim Jagodincima zahvalnost na pomoći.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Kikbokser "Palminih tigrova" Miloš Anić osvojo je titulu profesionalnog šampiona sveta u disciplini lou-kik do 58,2 kilograma.

Anić je nokautom u petoj rundi pobedio Miltona Klebera iz Sao Paula (Brazil) pred oko 5000 gledalaca u Jagodini. "Jagodina i Srbija imaju puno dobrih sportista i ja sam uvek srećan kada se intonira naša državna himna. Anić je pokazao da je pravi šampion", rekao je gradonačelnik Jagodine Dragan Marković-Palma.

Osim Markovića, susret su posmatrali vicepremijea i ministar unutrašnjih poslova Vlade Srbije Ivica Dačić, njegov savetnik Ivica Tončev, predsednik Bokserskog saveza Srbije Velizar Đerić i drugi.

Meč "Paliminih tigrova" sa kikbokserima iz Novog Pazara, Novog sada, Batajnice i Zemuna otvorio je prvotimac FK Jagodine Perica Ognjenović.

On je posle borbe Aniću uručio pojas šampiona sveta.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Opštinski sudija za prekršaje u Jagodini kaznio je sa 15 dana zatvora slovačkog državljanina Vladislava B. (37), koji je na autoputu Beograd - Niš vozio "škodu oktaviju" brzinom od 200 kilometara na sat.
Kako je objavio FoNet, njega je jagodinska saobraćajna policija zaustavila kod mesta Miloševo, dok je vozio skoro dvostruko većom brzinom od dozvoljene i privela sudiji za prekršaje.

Izvor: Glas javnosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.