Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Privatni psiholog koji radi samo sa jednim  (Pročitano 4316 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
 Smile kakv zivcan lik... Smile

pa mozes da pitas nekog...psihologa...ima ih danas...koji i nemaju posao..tj potrazi na birou za nezaposlena lica... Smile Smile

mada ja mislim da tebi ne treba psiholog ..nego drustvo..da imas s kim da pricas..
i da mu se ispovjedas..

nadji sebi curu..potrosi te pare na nju..koje ce ti uzeti lelemud i dusevni masturbator..g.psiholog...
a...ona ce ti pruziti srecu,..svojim sisama..i .u vidu sisanja cune..i vaginalnih blazenstava...
a kad dodje tuga...ti placi na njenom ramenu... Smile Smile

ja mislim da je to najbolje... vecini onih koji  misle da im trebaju psiholozi..
i koji misle da im oni  mogu pomoci...upravo vas problem je u tome sto vama niko ne moze pomoci sem vas samih...
.svi ste vi pogolemo usamljeni...pa i asocijalni..i vremenom pocnete da mrzite i sami sebe...
a kamoli svet oko sebe... Smile
no niste vi krivi za to...vreme u kojem zivimo je takvo...kad se izgubila ona ljudska toplina i boja glasa..izgled osmjeha...vidne srece i radosti....
zamjenili su  je cutanje i slova i smajlici....i sve je o'slo u 3pm...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Pa razlog je poznat, kao i ti, ti ljudi imaju neki problem, znaci, nema tu niceg nepoznatog  Smile

nije nepoznato to sto radi nego to sto me nervira

E, pa onda ti nema pomoci, i ja sam mastao o samo mom licnom instruktoru karatea pa prc, samo san  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
nisi sam s psihologom u ordinaciji ?

jesam sam ali me svejedno uzasno nerviraju

pa pričaj o tome sa psihologom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Motorola 
Imas takvih koliko hoces...realno ljudi nemaju para i dosta ima psihologa i psihijatara koji i nemaju klijentelu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
mob
Apple iPhone 7
Da li ima kod nas nekih ovakvih privatnih psihologa koji ce da radi samo sa mnom tj da mu ja budem jedini klijent?
nema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia Lumia 920
Nemas verziju koju bi ti zeleo, ali imas privatnih psihijatara, koji tako zakazuju da nema sanse da se sretnes s prethodnim, a ni sledecim pacijentom. Recimo tebi zakaze u 18 15 minuta.Tih 15 minuta sluze da prethodni pacijent ode, jer s njim zavrsava u 18 00 h.Tvoja individualna terapija pocinje kada sam napisala i traje do 19 15, opet da bi ti otisao i ne bi se sreo sa sledecim pacijentom.Kvaliitetni psihijatri vode racuna o tome, i znaju da postoji verzija *ne zelim nikoga da vidim niti da mene vide*.Potpuno te razumem, ali da ce da ti dolazi kuci, to ne postoji u ovoj zemlji Srbiji. Smile
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Samsung GT-S7580
nisi sam s psihologom u ordinaciji ?

jesam sam ali me svejedno uzasno nerviraju

pa pričaj o tome sa psihologom.

Najbolji savet.

Verujem da će mu biti zanimljivo to što ga nerviraju ljudi s kojima maltene nije u kontaktu.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Sto tebe brine da li on ima jednog pacijenta (tebe) ili 100? Priznaj da bi vise hteo psiholoskinju?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2114
Zastava daleko od srca
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia Lumia 920
Nisam gledao u filmu nego idem kod psiholiga a nerviraju me drugi klijenti tj to sto radi s drugima iz nepoznatog razloga.

Kako to mislis da psiholog radi s drugima nesto iz nepoznatog razloga?Mislim, sta im radi?Tu imas samo pricu face to face, nema nikakvih pregleda.Zato i treba da odes na razgovor, jer te nerviraju drugi ljudi u ovom slucaju pacijenti.Sta te briga za ostale?Dodju i odu, kao i ti.Probaj da razmisljas pozitivno o tim ljudima, jer su i oni dosli da potraze pomoc tj. savet ili ne obracaj paznju.Razgovor mnogo znaci, samo upamti da sizis oko nevazne stvari.Najbitnija stvar je naci dobrog terapeuta, koji te nece samo hraniti lekovima, i veruj da ih ima, ali su retki.
IP sačuvana
social share
Izmedju nas,tiho lebdi pogazena rec, da bicemo jedno drugom vjerni,  u zivot, mi kleli smo se. . , i sve sto smo imali reci , vec receno je. . , na kisi mokri do koze, mi nijemo gledamo se. .
I ko ce prvi priznati, reci zbogom i otici,suznih ociju pjevati. .

Ljubav je bol. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
i ja sam mastao o samo mom licnom instruktoru karatea pa prc, samo san
Pa ko nije?
Dolazi matori Japanac kod mene i kaže "Nisam nikoga trenirao 35 godina, ali sam zbog tebe odlučio da ponovo počnem. Vidim da ćeš biti veliki ratnik."
A ja mu odgovaram " Ali ja nisam zaslužio takvu čast."

I tako dalje da ne smaram. Pogledaj bilo koji karate film iz 80-ih ili ranije  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.