Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:32:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: J' bo te dan, tuge !  (Pročitano 6039 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple iPhone 6s
Upotpunost se slazem sa Anea. Zbog tog ja ne mogu da poverujem da su ovo dvoje zavrsili tako kako jesu. Kod mene komsije pomazu jedno drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
A kad ja kazem da li je neko video svog komsiju ispadnem malogradjanka...

Ma ne mozemo sve svesti na obicnu pricu i gledati kroz proste komsijske odnose...ima  tu istine,slazem se ali ovde je prvenstveno zakazala drzava, socijalne sluzbe...

A da su ljudi otudjeni,sve vise okrenuti sebi...jesu...nazalost, to su te "evropske vrednosti"... Smile molim lepo...

Vrhunac svega,tacnije licemerja savremenog srpskog drustva,se ogleda u tome, da upravo oni (eUropejci) kojima najvise smeta srpsko tradicionalno drustvo i njegove vrednosti, u ovakvim situacijama dele moralne packe tom drustvu, sto nije dovoljno tradicionalno  Smile i kako eto nema empatije medju komsijama...

E pa...sto posejasmo...zanjemo... Smile

Mene ovde vise interesuje odgovornost nadleznih socijalnih sluzbi...neko i dalje uredno prima platu za posao koji ne obavlja... Smile  Naslusasmo se proteklih godina putem medija prica o geronto domacicama,silni milioni su "sprcani" iz budzeta na te projekte....a kakvi su ucinci, vidimo iz prilozenog.... Smile

Koliko je ta zapustena oblast socijalne zastite u nasem drustvu, najbolje svedoci cinjenica, licno sam svedok, pre par dana, u gradu u kojem zivim... parkirajuci automobil na parkingu, tacno ispred naseg Centra za socijalni rad, primetio sam dete od jedno 9-10 godina kako sedi napolju,na betonu, bas pred ulazom u Centar i prosi... Smile

"Gospoda" su verovatno uredno sedeli unutra i "krvavo" zaradjivali svoje ne male plate, cekajuci da se nesto ne daj Boze lose desi sa tim detetom, da dodje neko da ga prijavi... Smile verovatno su prolazeci i oni videli sto i ja...ali to "nije njihov posao"... Smile

IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Jesu imali decu?Da ne čitam sad sve...

btw centralni,nategnuta ti je teorija o evropskim vrednostima,to ima veze sa elementarnim ljudskim vaspitanjem...
« Poslednja izmena: 08. Jun 2015, 13:33:21 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

btw centralni,nategnuta ti je teorija o evropskim vrednostima,to ima veze sa elementarnim ljudskim vaspitanjem...

Dobro kad ti kazes da je nategnuta,prihvatam  Smile mada...

Nisu imali dece...
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Nema to veze sa evropskim vrednostima, jer da ima... svi bi bili u podmlatku CK.

A to je nesto na sta stalno upozoravam i o cemu stalno pricam kada dodje mladi kukavac koji kuka kako ne zna gde da nadje drustvo.

Kod nas i dalje postoje deca koja idu u izvidjace, gorane ili rade kao volonteri sto CK, sto drugih organizacija koja se bave pruzanjem pomoci osobama kojima je ona potrebna.

Hoces nesto korisno da uradis u zivotu, a imas 4h nedeljno vremena, pridruzi se Podmlatku CK ili bilo kojoj drugoj organizaciji.

Prosto je neverovanto sto se takve stvari ne reklamiraju po novinama, posto klinci... od 13-14 godina pa navise ucestvuju u takvim stvarima.

Tako da, nisu to evropske vrednosti, vec nisi naucen.

I zato treba vratiti pionire ili neki drugi oblik obavezne drustvene delatnosti u skole.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Dobro kad ti kazes da je nategnuta,prihvatam  Smile mada...

Nisu imali dece...
Nategnuta je zbog toga što mi pričamo o tradicionalnom srpskom društvu koje ne postoji,to je prošlost,ne postoji to više,zašto to je sad neko dublje pitanje,kapiram da su migracije dosta doprinele,jer nekad je nekoliko generacija porodica živelo na istom prostoru,pa je iz toga proisticao neki duh zajedništva,organizovanosti i u krajnjem zajedničke borbe protiv raznih neprijatelja kroz istoriju.Sad je to skupljeno kako se kaže s koca i konopca pogotovo u Beogradu i onda nema tu neke homogenosti bar je to moja teorija,možda grešim...

U mojoj zgradi gde živim ima jedna bakica koja je slabo pokretna,kad sam ja došao da živim tu počeo sam da joj pomažem kad joj nešto treba pre svega oko kupovine i računa,kad su to videli počele su i druge komšije da joj pomažu,a do tada niko,koja je to psihoza da ti gledaš da se neko pati a boli te q,meni nikako nije jasno...nešto sumnjam da su kad videli Evropu,a još manje da znaju šta su evropske vrednosti,mnogo je veća verovatnoća da su samo stoka nevaspitana... Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152

IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Nategnuta je zbog toga što mi pričamo o tradicionalnom srpskom društvu koje ne postoji,to je prošlost,ne postoji to više,zašto to je sad neko dublje pitanje,kapiram da su migracije dosta doprinele,jer nekad je nekoliko generacija porodica živelo na istom prostoru,pa je iz toga proisticao neki duh zajedništva,organizovanosti i u krajnjem zajedničke borbe protiv raznih neprijatelja kroz istoriju.Sad je to skupljeno kako se kaže s koca i konopca pogotovo u Beogradu i onda nema tu neke homogenosti bar je to moja teorija,možda grešim...

U mojoj zgradi gde živim ima jedna bakica koja je slabo pokretna,kad sam ja došao da živim tu počeo sam da joj pomažem kad joj nešto treba pre svega oko kupovine i računa,kad su to videli počele su i druge komšije da joj pomažu,a do tada niko,koja je to psihoza da ti gledaš da se neko pati a boli te q,meni nikako nije jasno...nešto sumnjam da su kad videli Evropu,a još manje da znaju šta su evropske vrednosti,mnogo je veća verovatnoća da su samo stoka nevaspitana... Smile

Ne slazem se s tobom po tom pitanju da ne postoji tradicinalno srpsko drustvo danas, bar neki njegovi fragmenti, ostaci, delovi...nije Srbija Beograd...no, iskreno nemam ni zelje ni zivaca da o tome sad raspredam.... Smile

Jbg, normalna i ocekivana reakcija kao i kod vecine normalnih ljudi u ovoj jadnoj zemlji....kad nije briga onih koje treba da bude "briga" ...kojima je posao i duznost da ih "briga" sto bih ja razbijao glavu o tome...

I desava se sto se desava...umiremo lagano kao pojedinci,odumiremo kao drustvo...bitno je da smo na sigurnom evropskom putu  Smile

Sistem je truo brate,pojedinac je i zlatan u kakvom trulom sistemu zivi...tako da, shuplja prica je sve ovo,nazalost ... Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2015, 22:28:44 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
E, ja se ne slazem...

Delim nepopularno misljenje da klinci danas nisu nista losiji nego sto smo mi bili, samo je razlika to sto oni, za razliku od nas, nemaju priliku da se bave drustveno korisnim radom i grade te neke socijalne veze.

Sto je paradokalno... jer nikada kao sad nismo toliko umrezeni...

Jbt... pa jedino da postanes navijac....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Delim nepopularno misljenje da klinci danas nisu nista losiji nego sto smo mi bili, samo je razlika to sto oni, za razliku od nas, nemaju priliku da se bave drustveno korisnim radom i grade te neke socijalne veze.

Ma ko je rekao da su losiji...vec se svesno,sistemski lansira "prica" da je danas idividualizam "IN" to je vrhunska "evropska vrednost" u modernim srpskim okvirima  Smile...a svako onaj ko se zalaze za "opstu" stvar, dobrobit je "AUT"...tako da je svaka prica o drustveno korisnom radu i volontiranju u CK ( nije Centralni komitet  Smile ) deplasirana...

Tu smo gde smo,ponavljam... kako su posejali zanjemo  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2015, 22:56:47 od fabio_kanavaro »
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 00:32:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: tuge dan

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.