Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: J.Afrika - Dan za ubijanje turista  (Pročitano 2503 puta)
10. Jan 2010, 15:59:29
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
  znam da se mnogi na ovom forumu spremaju da idu uzivo u JAR i gledaju svetsko prvenstvo . znam i da mnogi od vas ne znaju da je johanesburg svetska prestonica silovanja  Smile ,a po ubistvima je na drugom mestu - za sada  Smile .  takodje znam da je vecina vas otvorena za upoznavanje novih kultura ,pa rekoh da vas upoznam i sa ovim ...

medju bandama u juznoj africi postoji obichaj da se novi chlanovi inicijalizuju tako shto bi odredjenog dana ubili po kojeg turistu - da dokazu svoju sposobnost  Smile . sve ovo mozda i ne bi dospelo u javnost da sluchajno nisu zapucali na neku englesku glumichicu koja je srecom ostala ziva . nekih stotinak drugih turista proshle godine nije bilo te srece ,al nemojte da vas to odvrati od uzivanja u fudbalu u ovoj nadasve interesantnoj zemlji  Smile

Ballykissangel star Victoria Smurfit shot at on 'Kill a Tourist Day' in South Africa

Actress Victoria Smurfit has revealed she came within inches of death when a gunman opened fire on a taxi she was travelling in while holidaying in South Africa – the nation that will stage the World Cup in just six months.

The glamorous actress, who has starred in ITV police drama Trial & Retribution and the BBC’s Ballykissangel, was injured by flying glass when the vehicle’s windows were shattered.

She felt a bullet whizz past her as it tore through the cab – ‘tangibly blowing the air’. It hit the passenger window ‘barely half an inch’ from the head of her sister-in-law, Charlie.

Writing in today’s Irish Mail on Sunday, the 35-year-old actress says she was told by South African police the attack was likely to have been a gang initiation ceremony dubbed ‘Kill a Tourist Day’.

nastavak :  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1241996/Ballykissangel-star-Victoria-Smurfit-shot-Kill-Tourist-Day-South-Africa.html?ITO=1490#ixzz0c9wGAAS6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Sony 
pa dobro svakakva čuda su u Africi moguća , kao što su kamenovali autobus sa fudbalerima Toga , ja lično 100000% ne idem na svetsko prvenstvo , ne zato što ne pratim fudbal ili se plašim , nego što nemam love za bacanje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
, kao što su kamenovali autobus sa fudbalerima Toga

Kamenovali ga bojevom municijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Univerzum se krije u svakom od nas

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 425
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson 
Kakva zemlja.Sigurno im se spremaju sankcije i bombardovanje od strane zgrozene medjunarodne zajednice predvodjene amerikom...ah da...oni priznaju englesku kraljicu...
IP sačuvana
social share
Lupaćemo glavom u zid-sve dok zid ne popusti.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung XYZ1004
Citat
kao što su kamenovali autobus sa fudbalerima Toga

Zapravo su pola sata pucali na autobus i ubili vozaca, pomocnog trenera, fizioterapeuta, a rezervnog golmana stavili na aparate za odrzavanje zivota......divna zemlja za posetiti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Црнци.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Sony 
, kao što su kamenovali autobus sa fudbalerima Toga

Kamenovali ga bojevom municijom.
to je samo još gore....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
pa dobro svakakva čuda su u Africi moguća , kao što su kamenovali autobus sa fudbalerima Toga
Више су га оловали...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

R`N`R

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1356
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung d600
Ja nisam rasista, da se razumemo, to sto su crnci u Juznoj Africi takvi kakvi jesu, jednim delom su krivi belci. Crni su do skoro bili primitivna radna snaga, pljackaju i ubijaju jer ne umeju drugacije da se snadju. Svaka kuca u JA ima elektricnu ogradu, jer mozes da budes izboden  za bukvalno 2 randa.
Sloboda za crnce je samo na papiru, i dalje postoji drustvena podeljenost, crni i beli se ne mesaju. U neku ruku ovo je pay back. 
Zaposlenje crnaca je zakonom obavezno, ali vecina je jednostavno nekfalifikovana za veci dijapazon poslova, za sta je kriv Aparthejd ali cinjenica je da i oni ne vole bas da rade, nemanje navike ili nesto drugo... nebitno.  Nakon ukidanja Aparthejda crnci su preplavili gradove, nije bilo bitno sto su spavali na ulici, bitno je to sto su u gradu. Posrase ceo grad kao golubovi.
Vratio sam se pre manje od godinu dana iz JA i to je prelepa zemlja ali ne pise joj se dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
ako budem isao umecu da se odbranim.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.