Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izvor Glasa: Mladić lociran, neće da se preda, vlast ne bi da hapsi  (Pročitano 38113 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to je misljenje mnogih ljudi, ne samo srba u srbiji i rs.

moje takodje.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
jbg ja ih nebi dao pa makar nikad ne usli u EU
Cak sto vise mislim da nam je bolje da ne ulazimo u EU.
To je moje licno misljenje
Da naravno care svatko svoje misljenje ima... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
jbg ja ih nebi dao pa makar nikad ne usli u EU
Cak sto vise mislim da nam je bolje da ne ulazimo u EU.
To je moje licno misljenje

Slazhem se sa ovim da ne treba da ulazimo u EU i uopshte mi nije jasno zashto se pojedini nashi politichari toliko guraju u EU kad pojedine (vecina) clanice kukaju na tu istu EU a gradjani tih clanica su odbili ustav EU. Neverujem da kukaju zato shto im je lepo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uuuuhhhh,gde odoste vas dvojica... Smile imam rodjaka koji je vec 30 godina gastrbajter,tamo je stekao svoju porodicu.kao sto rece:stranac tamo,stranac ovde.covek je otisao tamo zato sto ovde nije mogao da nadje posao.no to sve nema veze sa temom.sta su zapeli sa mladicem u hag,pa u hag :boxing:tudjman krepo,izetbegovic crko,a sto mesica zaista ne poslase malo,makar mesec dana u hag?i dace bog da nikada ne uhvate mladica Smile

A zasto neposlase i Karadzica i Vuka Draskovica i Kostunicu koji se slikaju sa kalasnikovom i Vuka koji prijeti muslimanima u vrijeme rata...

@tiger 2005

za jednog mesica u hag kostunica,vuk i karadzic?! Smile
a nema tu pravde Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
@Twice...nepostoji niti jedna clanica u EU koja zeli da izadje iz Europske unije ni ove stare a ni nove...neshvatam tko je to vama ispricao...a sto se nasi guraju u EU...pa naravno radi para...tamo su mnogo bolje pare nego u nasim krcmama...
Pogledaj te malo Portugal,Spaniju,Grcku kako su se razvile od tih novaca sto im je EU gurala u dupe da napravi normalne zemlje....a da nepricamo kako samo profitiraju ljudi od toga sto im se zemlja trudi da udje u EU,cijele te reforme koji uskladjivaju sudstvo,ekonomiju itd...sve je to za normalne gradjane dobro.

@Peharice..nisam te razumio Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a da mi damo kostunicu, a vi trojicu?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
@Twice...nepostoji niti jedna clanica u EU koja zeli da izadje iz Europske unije ni ove stare a ni nove...neshvatam tko je to vama ispricao...a sto se nasi guraju u EU...pa naravno radi para...tamo su mnogo bolje pare nego u nasim krcmama...
Pogledaj te malo Portugal,Spaniju,Grcku kako su se razvile od tih novaca sto im je EU gurala u dupe da napravi normalne zemlje....a da nepricamo kako samo profitiraju ljudi od toga sto im se zemlja trudi da udje u EU,cijele te reforme koji uskladjivaju sudstvo,ekonomiju itd...sve je to za normalne gradjane dobro.

Pa recimo uzmi primer nemachke u kojoj zhivish, ako zanemarimo da je prva stavka koja ju je sjebala bila ujedinjenje dve nemachke, onda na red dolazi druga stavka tj. ulazak u EU, od ulaska do danas stepen nezaposlenosti je porastao. Onda imash primer Svajcarske i Engleske koje ne zhele sebi da dozvole da ih sjebe ulazak u EU. Zatim imash primer ako se ne varam Holandije i Francuske chiji su se gradjani izjasnili protiv ustava EU. I niz mnogih drugih primera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob

Pa recimo uzmi primer nemachke u kojoj zhivish, ako zanemarimo da je prva stavka koja ju je sjebala bila ujedinjenje dve nemachke, onda na red dolazi druga stavka tj. ulazak u EU, od ulaska do danas stepen nezaposlenosti je porastao. Onda imash primer Svajcarske i Engleske koje ne zhele sebi da dozvole da ih sjebe ulazak u EU. Zatim imash primer ako se ne varam Holandije i Francuske chiji su se gradjani izjasnili protiv ustava EU. I niz mnogih drugih primera.
Ovako to sjebavanje njemacke sa istocnom Njemackom to nije Njemacku sjebala nego ono ujedinila sto pripada jedno drugome..sjebalo je to sto se sada toliki trud mora uloziti u istocnu Njemacku jer su Rusi sve pokrali sto je se samo moglo pokrasti a Njemci koji su tamo vodili politiku vodili je gore nego Sadam Husein prema Kurdima...ljudi nisu ni znali sta je banana a da nepricam da su totalno razliciti od ovih njemaca na zapadnoj strani..ali i tu se poboljsava stvar...cini mi se Twice da malo poznajes put te Europske Unije jer ona nije postala devedesetih nego zapravo u godini 1950 kada je se sklopio  Schuman plan...od toga pa sve do danas Njemacka je imala samo pozitivne stvari jer je mnogo lakse eksportirala svoje produkte i svoje znanje u zemlje sa kim je sklopila taj sporazum (Francuska,italija,luksenburg,nizozemska,belgija).. Stepen nezaposljenosti je rastao jer je se predugo predobro zivjelo i doslo je do toga da je politika Helumt Kohla na duze vrijeme bila pogresna jer nije osigurala buducnost nego samo danasnjost...evo vidis danas i dan danas je Njemacka u Europskoj uniji i evo od pocetka 2005 i evo sada je se nezaposljenost smanjilo za pola miliona ljudi a konjenktura je pocela opet da radi i to eksport opet pravi rekorde...Njemacka nikada nebi napustila EU jer bi joj se kroz to ogromno trziste zatvorilo...a to je i najbitnije ako se zelis prodati...Moram te razocarati u vezi Engleske oni su takodje u Europskoj Uniji samo sto nezele Euro ali ni oni nezele da izadju iz ove Unije...ni jedna zemlja koja je danas u Eu nezeli da je napusta.Nizozemska i Francuska su se izjasnili za odbijanje ustava jer im je standart pao ali to nije doslo do EU jer su oni duze nego 15 godina u njoj nego radi globalizacije i radi konkuretnosti...Svicarska je pojam za sebe..imaju sve privilegije kao EU samo sto nisu u njoj..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Dobro nisam zheleo zalaziti dublje u problematiku pa sam vishe grubo proleteo kroz temu. Nisam mislio bukvalno da zhele izaci iz EU mada ni to nije neverovatno u buducnosti. Ali eto kao shto si i sam rekao, engelzi ne zhele euro verovatno s nekim razlogom, predpostavljam da bi im euro doneo samo loshe a nikako dobro. Shto se tiche nemachke pouzdano znam da mnogi nemci odlaze u druge zemlje na rad, shto se nikada ranije nije deshavalo i da je stepen nezaposlenosti poprilichno visok. Svajcarci jesu posebna pricha ali je chinjenica da ne zhele u EU i da bi im ulazak u istu samo srozao standard. Francuzi i Holanjdani odbili su ustav, dakle svako na svoj nachin bojkotuje EU.

Sve u svemu ja nisam pristalica toga da se Mladic isporuchi i smatram da nam sam ulazak u EU ne bi povecao standard i lichno sam protiv ulaska u EU, mada mi svakako tamo necemo uci hteo ja to ili ne.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2007, 21:20:27 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Dobro nisam zheleo zalaziti dublje u problematiku pa sam vishe grubo proleteo kroz temu. Nisam mislio bukvalno da zhele izaci iz EU mada ni to nije neverovatno u buducnosti. Ali eto kao shto si i sam rekao, engelzi ne zhele euro verovatno s nekim razlogom, predpostavljam da bi im euro doneo samo loshe a nikako dobro. Shto se tiche nemachke pouzdano znam da mnogi nemci odlaze u druge zemlje na rad, shto se nikada ranije nije deshavalo i da je stepen nezaposlenosti poprilichno visok. Svajcarci jesu posebna pricha ali je chinjenica da ne zhele u EU i da bi im ulazak u istu samo srozao standard. Francuzi i Holanjdani odbili su ustav, dakle svako na svoj nachin bojkotuje EU.

Sve u svemu ja nisam pristalica toga da se Mladic isporuchi i smatram da nam sam ulazak u EU ne bi povecao standard i lichno sam protiv ulaska u EU, mada mi svakako tamo necemo uci hteo ja to ili ne.  Smile

Njemacka ima tocno 4 miliona nezaposljenih .... i Njemci su oduvijek isli u druge zemlje inace ih nebi toliko puno bilo u Americi,i po cijeloj Europi....to absolutno nema nista sa Europom...sto se tice Engleza...oni nezele Euro jer je njihova valuta veoma jaka i jednostavno im u ovo vrijeme netreba euro ali sigurno ce doci kad tad....

Samo zelim da kazem da svim malim drzavama poput Srbije,Hrvatske,Rumunije i tako Europska Unija samo donosi dobro jer dobijaju sa tim ogromno trziste a Europa ih pumpa sa novcem...Rumunija ima sada od kako je usla u EU dodatno 8,5 miliona € svaki dan za potrosnju samo od donacije sto im daje EU...a Srbija je izgubila 350 miliona € prosle godine samo zato sto nije suradjivala sa Haagom i radi toga sto pregovori oko Europske Unije stoje na nultoj tocki...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.