Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izvor Glasa: Mladić lociran, neće da se preda, vlast ne bi da hapsi  (Pročitano 38230 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50
@twice
niko79 da li je Vuk odsekao ruku nekome ko je mahao turskim barjakom? 

Naravno da nije...sta ti kao ne znas...ili se mozda tada nisi ni rodio...e,aj molim te prestani pricati gluposti...vidis da te Hrvati zajebavaju,a i meni ides na k....sa svojim lupetanjima...alo covece... kada si ti rodjen?????? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Onda nemoj da palamudish i da se pravish pametan poshto ochigledno to nisi. To je bila njegova izjava a ne moja, izjava shodno politici za koju se tada zalagao i kojoj nije ostao dosledan. Vuk je jedan od politichara koji je mali milion puta menjao svoju politiku i shodno tome sa milionskog birachkog tela spao je na to da jedva prelazi cenzus, upravo zbog svojih baljezgarija i menjanja strane kako vetar dune. prema tome  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Intervju Ratko Vučetić, Mladićev jatak

MLADIĆA NIKAD NEĆE UHVATITI!

Vučetić je, prema optužnici, jedan od organizatora i glavnih operativaca u skrivanju generala Mladića, koga je jedno vreme čuvao i u svom stanu u Beogradu.

Tvrdite da Mladića nikada neće uhapsiti. Kako možete da budete tako sigurni?

- Siguran sam da on neće biti uhapšen zato što bi njegovo eventualno hapšenje, kao i hapšenje Radovana Karadžića, značilo priznanje Srbije da je genocidna i odgovorna za sve ratove na prostorima bivše Jugoslavije. Upravo zbog toga političari konstantno spekulišu sa njegovim izručenjem, a niko zapravo nema petlje da otvoreno kaže kako stvari stoje. Tvrdim da oni koji treba da znaju i sada znaju gde je Mladić, ali ga nikada neće uhapsiti!

A da li Vi znate gde se Mladić trenutno nalazi?

- Stvarno ne znam. Sumnjam da je u Srbiji. Može biti i da je u Iraku, Francuskoj, Americi ili čak Albaniji. Ima on kredita kod mnogih. Mnoge moćne ljude i državnike svojevremeno je zadužio, po meni je najverovatnije da mu ti isti danas pružaju zaštitu. Setite se samo dogovora sa Miteranom nakon spasavanja francuskih pilota...

Postoji li mogućnost da se general Mladić dobrovoljno preda?

- Apsolutno ne! On je sada kao ranjeni ris koji nema poverenja ni u koju vlast, sem u samog sebe i svoju intuiciju.

Kažete da ste se poslednji put videli pre pet i po godina, a optuženi ste da ste mu tokom maja i juna 2003. godine pružili utočište u svom stanu u Beogradu?

- Istina je da sam posetio Mladića u njegovoj kući na dan izručenja Slobodana Miloševića u Hag. Nas oko pedesetak smo ga posetili iz bojazni da mu se ne desi isto što i Miloševiću. Bilo je tu i nekoliko poznatih generala u uniformama. Mladić je tada prebačen u neki od vojnih objekata u kojima je boravio sve do marta 2003. godine, kada je tadašnji ministar odbrane Boris Tadić naredio da se sve kasarne detaljno pročešljaju. Od tada mu se gubi svaki trag i za mene i sve one koji se terete da su mu tada navodno pružali zaštitu, a danas se nalaze na optuženičkoj klupi. Međutim, ubeđen sam da su Tadić i svi načelnici uprava u Generalštabu, posebno general Aco Tomić, bili upoznati sa tim gde se on nalazi.

Tvrdite da je Mladić i posle podizanja haške optužnice i raspisivanja poternice uživao zaštitu najviših zvaničnika?

- Upravo tako. Haški tribunal ga je optužio za ratne zločine 1995. godine, a on je u januaru 1997. došao u Beograd u svoj stan kao i svaki drugi slobodni građanin. Slobodan Milošević izdao je ukaz načelniku Generalštaba Momčilu Perišiću da se Mladiću pruži obezbeđenje, jer je njegova glava u to vreme bila ucenjena. Odabrano je tada oko pedeset kršnih momaka iz njegovog rodnog Kalinovika koji su koristili legitimacije službe bezbednosti Vojske Jugoslavije. Ova praksa nastavljena je i narednih godina. Sve do marta 2003. godine Mladić je imao svoje regularno obezbeđenje i to je lako proveriva činjenica.

Imate li Vi dokaze za to što tvrdite?

- Imam, imam, kako da ne?! Sve crno na belo. Ali, to ću izneti u javnost kada za to dođe vreme...

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
press  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50

- Imam, imam, kako da ne?! Sve crno na belo. Ali, to ću izneti u javnost kada za to dođe vreme...

Kada dodje vreme Smile Smile...kao sto se Srbija tresla kad je Zvezdan Jovanovic "progovorio" Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Niko care...ono oko Vuka i Kostunice sam samo rekao jer me vukla za jezik kako mi trebamo Mesica i nase da izrucimo a taj Mesic je veci Srbin od Pupovca u Hrvatskoj...Mesica podrzavam jer kako god covijek se bori za bolju situaciju u Hrvatskoj bilo to sa manjinama ili na drugim poljima...radio je greske u proslosti ali bitno je da je sada dobar za sve gradjane Hrvatske...

@Twice...to o naucnoj fantastici to mozes drugima pricati...cak i ljudi kada studiraju i sve normalno tesko dobiju vizu a ti meni nesto pricas...ajde care ja nista necitam u novinama nego znam to iz iskustva kada sam vidio kako je u Njemackoj ambasadi u Bg i kada sam malo popricao sa ljudima....i ponizavanje je ono sto oni zahtjevaju od Srba ali tako ti je to...onoliko dugo stojati ispred ambasade i onda jos da te podjebavaju...to je stvarno maltretiranje koje nitko nije zasluzio ali u jednu ruku i za to su politicari krivi,jer da srede neke stvari kao putovnice Srpske,granice gdje je do juce jos vojska stajala...ima tu jos nekoliko tocaka ali nevrijedi nabrajati..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
@Twice...to o naucnoj fantastici to mozes drugima pricati...cak i ljudi kada studiraju i sve normalno tesko dobiju vizu a ti meni nesto pricas...ajde care ja nista necitam u novinama nego znam to iz iskustva kada sam vidio kako je u Njemackoj ambasadi u Bg i kada sam malo popricao sa ljudima....i ponizavanje je ono sto oni zahtjevaju od Srba ali tako ti je to...onoliko dugo stojati ispred ambasade i onda jos da te podjebavaju...to je stvarno maltretiranje koje nitko nije zasluzio ali u jednu ruku i za to su politicari krivi,jer da srede neke stvari kao putovnice Srpske,granice gdje je do juce jos vojska stajala...ima tu jos nekoliko tocaka ali nevrijedi nabrajati..

Kada idesh kao turista preko turistichke agencije onda nemash shta trazhiti u redu ispred ambasade jer ti sve vezano za vizu zavrshava agencija. Kada idesh samostalno  onda to morash sam obaviti i takva je procedura za sve kojima treba viza a ne samo za Srbe. Inache ono shto ti trazhe nije nishta ponizhavajuce, vadio sam kao student nemachku vizu i trazhili su mi potvrdu od fakulteta, index na uvid, garantno pismo i potvrdu o osiguranju, pa mi nije jasno shta je od te papirologije ponizhavajuce. Smiley Inache vecina ambasada kao naprimer Grci u poslednje vreme radi na foru zakazivanja, nazovesh telefonom i dogovorish datum i vreme kada da dodjesh i nema chekanja jer imash svoj termin. Ne tvrdim da i nemci to rade ali mislim da su i oni pocheli tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
@Mistreated dobar tekst  Smile  ali kao sto @twice rece... press

Dosta o vizama predjite na temu...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
I ja mislim da Mladic Haaga iznutra nece vidjeti...a Srbija zbog toga ce uvijek imati kuglu oko noge jer im EU bez Mladica i Karadzica nece dati vise nego neko prijateljstvo.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
jbg ja ih nebi dao pa makar nikad ne usli u EU
Cak sto vise mislim da nam je bolje da ne ulazimo u EU.
To je moje licno misljenje
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.