a pored toga ne bih voleo da sve ovo izgleda kao izgovor za moje izostajanje sa foruma jer se uvek nadje malo prostora i vremena za sve ali jednostavno osecam se pomalo umorno od svega i potreban mi je odmor mislim da me razumete sta hocu da kazem....
Ma jeste,ti se pojavis samo kad te ja nazovem i kazem sta ima novo i da treba da se pojavis inace nebi nikako ni dolazio
e moze malo off topica izgleda da smo odvikli od njega :
Cuti sreco ovde kad pada kisa imamo televiziju i ne plavi se tako lako "moja soba" ! izvini ali morao sam smesno mi je to da kad pada kisa nemate tv kanale a pricamo o izraelu kao naprednoj zemlji sa cable internetom ovaj kako ono bese nije cable nego lsd lsn ili kako vec .... :*
Khm... rec je o satelitskom primanju signala,cable televizija radi normalno i rec je o tropskoj klimi gde kisa pada 2 meseca u godini dana I ne poplavi mi se soba vec terasa kad su jake kise
ADSL je internet i neidi vise u offtopic :twisted:
Khm... rec je o satelitskom primanju signala,cable televizija radi normalno i rec je o tropskoj klimi gde kisa pada 2 meseca u godini dana I ne poplavi mi se soba vec terasa kad su jake kise
ADSL je internet i neidi vise u offtopic :twisted:
ma nemoj mi sad tu tropska kisa nije soba nego terasa i kao fora nije sija nego vrat vazno je da nemas TV kanale :***********