Izvestaj o radu foruma Broj poruka: 57130 Poruka na dan: 98.51 Broj tema: 4407 Tema na dan: 7.60 Broj korisnika: 1578 Korisnika na dan: 2.72 Forum krenuo u rad: 06 Apr 2002 12:55 am Velicina database-a: 59.47 MB
Ako se u obzir uzme cinjenica da se krenulo sa nule i da se dugo pelo ka ovome danas, nije sve ovo tako lose, ali bice bolje.
Poslednjih 10 dana: Broj poruka: 2182 Poruka na dan: 218 Broj korisnika: 71 Korisnika na dan: 7.1
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne znam sta da ti kazem SAnja ali meni nikada ispod 200 novih poruka ne stoji. Probaj malo redje da dolazis pa ces videti promenu. To se i meni nekada desavalo.
pored svega sto mi se izdesavalo u poslednjih par dana i pored toga dodam jos u prilog da me i komp zeza zatim posao i fax kao i ostale "dodatne" obaveze a jos i da dodam da sam potupuno bezvoljan ovih dana i da mi se samo spava dobro je da se i pojavljujem na forumu i net uopste ali nadam se da ce se situacija promeniti nabolje i to vrlo brzo... iskeno se nadam tome