Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izrael najveci saveznik SAD ne priznaje nezavisnost Kosova  (Pročitano 19885 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
dosta mojih sunarodnika je isto tako nastradalo u ratu pod nacistima.iako su cinili elitu,nisu ni reci rekli.posle je dosao Tile Neprikosnoveni,pa su pod njim jos ostali i bez stanova i imanja.i opet nista nisu rekli.
samo su Jevreji ti kojima uvek sve nesto smeta.prave neshvacene postenjacine,koje sve rade iz "dobrih namera".
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 14:04:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ma, meni samo nije jasno ispod kog kamena su se izvukli ti antisemiti...
Tj. znam, ali ne bih da psujem...

S druge strane, mislim da prosecan gradjanin Srbije nema nista protiv Jevreja, pa cak ni protiv okolnih naroda... ali... ovi lajavci kao bf su najglasniji i samo nas brukaju...

kao i uvek , u svakoj temi, najlajaviji su oni koji jevreja nikada nisu ni videli in live.......a kamoli da su slucajno zalutali , ne daj boze dalje od stocne pijace pokraj sela im........to da su bili na blistoku, da su bili u izraelu, i iz prve ruke imali prilike da vide o cemu se tamo radi, je toliko u domenu naucne fantastike da je izlisno i pominjati.......

elem, dugacka je prica o izraelu, jevrejima, okupaciji gaze i golana, zivota u okruzenju mora muslimana i opstanku u istom.....odvelo bi nas daleko , narocito kada za sagovornike imate shabane koji pojma nemaju o temi .......

izrael je jedna od najvaznijih zemalja na kugli zemaljskoj, i sve drzave , koje zele da prosperiraju na bilo kom polju, od ekonomskog do geostrateskog se trude da sa izraelom imaju dobre odnose.....javna je tajna, a to znaju cak i ovi infanti , antisemiti , da su jevreji veoma uticajni u svetu , kako u americkom kongresu , tako i u ruskoj dumi...........

kada vam takva drzava pruzi ruku prijateljstva koja je bila suzdrzana tolike godine , radi nakaradne politike bivse sfrj , koja je bila utociste i kamp za vezbu svih teroristickih organizacija , od radikalnog krila fataha, do cuvenog karlosa "sakala"koji je boravio godinu dana u beogradu........elem, kada vam izrael pruzi ruku pomirenja i podrske, samo debilna , infantilna, budala moze da pljune na to........pravdajuci svoj glupavi postupak nekim nebuloznim pricama o zaveri jevreja progiv srba.........

takvi , antisemitski pamfleti se mogu procitati manje vise na svim forumima u srbiji......sto je forum primitivniji i sto su ucesnici vece "patriJote" i neznalice, to je pljuvanje po jevrejima jace.........tako da , ovo sto citamo ovde, ovaj cunami gluposti i neznanja nije specijalitet "bureka" , ali je slika i prilika primitivnog , glupavog , zatucanog srpskog shabana koji mrzi jevreja samo zato sto je jevrejin.......a to je i rasizam i sovinizam i antisemitizam u najcrnjem izdanju..........

no, od kada je sveta , neznalica je uvek napadao ono sto ne razume i o cemu nista ne zna.........
IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
kao i uvek , u svakoj temi, najlajaviji su oni koji jevreja nikada nisu ni videli in live....
znam dve porodice koje su Jevrejske.  Smile obe su porodicni prijatelji.nijedna ne podrzava ovo sto Izrael radi.
Citat
a kamoli da su slucajno zalutali , ne daj boze dalje od stocne pijace pokraj sela im...
rodio sam se u beogradu,a zivim u centru.
Citat
to da su bili na blistoku, da su bili u izraelu, i iz prve ruke imali prilike da vide o cemu se tamo radi, je toliko u domenu naucne fantastike da je izlisno i pominjati.......
pa,zvuci neverovatno,ali ne idete samo vi Jevreji na Bliski istok.
ja ti vec rekoh da sam bio na Bliskom istoku.probaj da utuvis to sebi u glavu.ako treba,poslacu ti i sliku.a ako bas treba,i nacrtacu ti.u tvom voljenom Izraelu nisam.isto receno 2 puta.
Citat
odvelo bi nas daleko , narocito kada za sagovornike imate shabane koji pojma nemaju o temi .......
slazem se.evo,upravo gledam u jednog.
Citat
a to je i rasizam i sovinizam i antisemitizam u najcrnjem izdanju..........
ma,i kanibalizam,i ultra-nacionalizam,i nacizam,i fasizam,i varvarizam,i sve moguce...
Citat
zatucanog srpskog shabana koji mrzi jevreja samo zato sto je jevrejin.......
shaban ti majka sto te rodila nepismenog idiota.
Citat
izrael je jedna od najvaznijih zemalja na kugli zemaljskoj
da,oni su "Izabran narod koji ce se boriti za dobrobit covecanstva".
Citat
koje zele da prosperiraju na bilo kom polju, od ekonomskog do geostrateskog se trude da sa izraelom imaju dobre odnose
malo sutra.
Citat
takvi , antisemitski pamfleti se mogu procitati manje vise na svim forumima u srbiji......sto je forum primitivniji i sto su ucesnici vece "patriJote" i neznalice, to je pljuvanje po jevrejima jace...
naravno.Srbi su jedini narod koji mrzi Jevreje.svi ostali ih obozavaju.na Americkom jugu se slave kao najveci heroji.

ostalo me i mrzi da komentarisem.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 15:20:40 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
znam dve porodice koje su Jevrejske.  Smile obe su porodicni prijatelji.nijedna ne podrzava ovo sto Izrael radi.

au, kakva laz.......nema jevreja , narocito u rasejanju koji ne podrzava politiku koju vodi izrael , u delu opstanka jevrejske drzave....neke nijanse u misljenjima postoje, ali one se dele na manje ili vise radikalne metode kojima bi izrael trebao da se sluzi u borbi sa islamskim fundamentalistima i teroristima............

slagao si , da nisi ni trepnuo........ Smile

Citat
pa,zvuci neverovatno,ali ne idete samo vi Jevreji na Bliski istok.
ja ti vec rekoh da sam bio na Bliskom istoku.probaj da utuvis to sebi u glavu.ako treba,poslacu ti i sliku.a ako bas treba,i nacrtacu ti.u tvom voljenom Izraelu nisam.isto receno 2 puta.

verujem ja da si ti bio u sarm el seiku, na bazenima , i da imas lepe slike kako se suncas na plazi i ljubis kamilu .......ali to je bliski istok za debele nemce i japance sa foto aparatima, i naravno , srbe koji su otkrili egipat pre 5-6 godina.............

ali, to je kao da si bio na sopingu u londonu preko vikenda, a po povratku umislis da znas sve o problemu severne irske ...... Smile

ako nisi bio u Libanu, ako nisi prosao Sirijom , i naravno, ako nisi bio u Izraelu, nemas na osnovu cega da se qrcis sa poznavanjem situacije na bliskom istoku.......ne znam sto si zapeo toliko da glupostima i poluinformacijama , zasnovanim na mrznji prema jevrejima , pokazes kako si baja do jaja, svetski putnik i analiticar bliskoistocnog problema???........sta ce ti to??.....dobijas li bar neku kintu , za ovo brukanje na forumu??

Citat
shaban ti majka sto te rodila nepismenog idiota.

sta reci??.......tuga je kada shabana provalis da je lazov, a on se jos kurchi , i psuje, umesto da se pokrije usima i odjavi sa foruma , zauvek od bruke..........

Citat
naravno.Srbi su jedini narod koji mrzi Jevreje.svi ostali ih obozavaju.na Americkom jugu se slave kao najveci heroji.

ostalo me i mrzi da komentarisem.

...yebote, sada si i strucnjak za americki jug???........... Smile Smile Smile...kakav si ti kompleksas...ccccc.....tipicno za shabana koji nikada ni pasos nije imao... Smile

IP sačuvana
social share
"Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete" Ivo ANDRIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Citat
au, kakva laz.......nema jevreja , narocito u rasejanju koji ne podrzava politiku koju vodi izrael , u delu opstanka jevrejske drzave....neke nijanse u misljenjima postoje, ali one se dele na manje ili vise radikalne metode kojima bi izrael trebao da se sluzi u borbi sa islamskim fundamentalistima i teroristima............

Vidi sabana kako je iskljuciv i zatucano sudi po stereotipima........dok je vas i vasih ubedjenja nema nama mesta u EU  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 18:37:59 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Citat

slagao si , da nisi ni trepnuo........ Smile
kako god TI kazes.
verujem ja da si ti bio u sarm el seiku, na bazenima , i da imas lepe slike kako se suncas na plazi
bio sam u Hurgadi,Kairu,Luksoru i Asuanu.  Smile naravno,ne mzoe covek upoznati zemlju toliko na putovanju,ali,video sam jako puno u Egiptu.zato ne lupaj.
Citat
i ljubis kamilu
to neki Izraelski obicaj,sta?  Smile
Citat
srbe koji su otkrili egipat pre 5-6 godina.............
ma,naravno.Srbi su tek pre 5 godina poceli da komuniciraju sa otatkom sveta i da prave karte sveta.
the,bednice jedan smrdljivi...  Smile
Citat
pokazes kako si baja do jaja, svetski putnik i analiticar bliskoistocnog problema???........sta ce ti to??.....dobijas li bar neku kintu , za ovo brukanje na forumu??
bednice,pa ja jedino jos nisam bio u Australiji,Juznoj Americi i Antarktiku.  Smiley
zato se bolje pokrij usima.
Citat
sta ce ti to??.....dobijas li bar neku kintu , za ovo brukanje na forumu??
mislis,za potapanje takvih izdajnickih djubradi popt tebe?ne.samo mi zanimljivo.
Citat
sta reci??.......tuga je kada shabana provalis da je lazov, a on se jos kurchi , i psuje
tuga je i kada slusas kojekakve price o velikom "Izabranom narodu",a onda ugledas nepismenog skota kako bes prestanka lupeta.
Citat
umesto da se pokrije usima i odjavi sa foruma , zauvek od bruke..........
pa,odjavi se,sta cekas?  Smile
...yebote, sada si i strucnjak za americki jug???  Smile Smile Smile

ti si ili zaista nepismen ili tolika dileja da ne znas kakav mentalitet vlada tamo,pa oces da se napravis pametan.
Citat
.kakav si ti kompleksas...ccccc.....tipicno za shabana koji nikada ni pasos nije imao...  Smile
Izraelski? pa,jbg,nisam...  Smile evo,obecavam,kada budem isao na Antarktik,izvadicu Izraelski pasos.  Smile tebi za dusu.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 19:47:56 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
A, dosta je bilo vredjanja - 3 dana ban
hkj, ako nastavis po svome... i tebi isto...
bf... takodje...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

slazem se.evo,upravo gledam u jednog.
Citat
a to je i rasizam i sovinizam i antisemitizam u najcrnjem izdanju..........
ma,i kanibalizam,i ultra-nacionalizam,i nacizam,i fasizam,i varvarizam,i sve moguce...

To, Srbija! 

au, kakva laz.......nema jevreja , narocito u rasejanju koji ne podrzava politiku koju vodi izrael , u delu opstanka jevrejske drzave...

Mozda u Bruklinu drugacije misle  Smile

Al inace sto se mene tice, sva monotona ponavljanja pitanja ko je bio prvi na Kosovu, Srbi il Albanci il Neandertalci, Izrael ima slicna gledista pitanja njihove zemlje, sta je starije, kokoska il jaje. Istina je da su opet posle rata uspeli da u arapskom okruzenju naprave kolko tolko modernu drzavu za razliku od arapskih zemalja od kojih neke ne dozvoljavaju zenama ni kola da voze a kamoli jos da se nesto drugo pitaju. Istina da svet mnogo ne voli "odabrane" narode, ni Nemci nisu nesto omiljeni zbog "odabrane" rase, al ima i zatucanijih, nek se neko proba pomesati sa Japancima  Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2009, 02:13:42 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple Kineska kopija
vec drugi izlete sa foruma zbog ove teme... Srpska demokratija, dok mu ne nabrojim pola familije i komsiluka necu da se smirim i on meni... zasto uvek mora da se vredjamo i pljujemo kada nas svi ostali pljuju a cini mi se da se mi medjusobno vise pljujemo i mrzimo nego sto to cine drugi... U dijaspori kazu ako te svoj neza'ebe niko nece...
E tu je razlika izmedju nas i Jevreja... Oni se drze slozno i njih nekoliko miliona zeza pola milijarde arapa u okruzenju... Mi se svadjamo delimo na partije i lomimo noge i glave novinarima kada snimaju nase gluposti a posle ti isti koji su bili novinare izlaze da protestuju zbog zakona o slobodi stampe... ali to je neka druga tema...
Sta nas veze za Izrael, u cemu smo slicni... nevezano za sve ratove do sada gde smo skupo placali pobede i da smo desetkovani. U ovom trenutku oni imaju Gazu i milion terorista a mi imamo KiM i milione neprijatelja. Pa sam Makedonije svi su izkomsiluka pokusali da nas 1999 vrate u kameno doba. Izrael na tim podnevljima postoji vec nekoliko hiljada godina a posle su dosli Arapi i oterali ljude. Kod nas na KiM-u je Turski sultan rekao posle kosovskog boja da ce za osvetu Milosu i Caru Lazaru da dovede zaostalo pleme arnauta iz azije i da ce ti arnauti dozivotno biti so na ranu Srbima. I dodjose u 14 veku arnauti naselise Kosovo i Metohiju i pustu Albaniju i dan danas nas zezaju kao sto nas je prokleo Bajazit. Mi pokusavamo da vratimo Kosovo oni hoce da vrate Izrael....
E razlika je da oni imaju Amere a mi mislimo da imamo Ruse. Cim zagusti americka flota je  oko Tel Aviva a kada je nama zagustilo Jeljcin je pijan u gacama skako po bini i pevao. Cerka mu je kupila polovinu dvorceva i zamkova u francuskoj...
Neznam zasto toliko mrzimo Jevreje ili mozda mrzimo ceo svet. Cim cujemo da neko na ulici prica neki drugi jezik biju ga do besvesti a posle nam je krivo kada nas sikanira ceska policija, mada smo mi opljackali benzinske pumpe uz put ... E sada su nam jevreji krivi...

Pitam se nesto u vezi cele mrznje... Kako mogu da budem veliki vernik kada neznam da je i moj Isus bio Jevrej... nemojte da pocnete sa torijom o izdaji Isusa setite se samo da su Goli Otok Srbi za Srbe izmislili. Vise je Srba (pa i moj pokojni deda cije ime nosim) je pobijeno izmedju 1944 i 1954 nego u borbama u oba svetska rata. I sada nam jevreji nevaljaju,,,

Pitam se kako mogu da budem pravoslavac, da volim Isusa Hrista a da mrzim ujedno njegovu bracu i sestre...
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Hebi ga, kad se pogleda "Moj otac na sluzbenom putu" jasno je zasto je Srbin Srbina slao na Goli Otok.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.